Diskusijos Gyvenimas

Draugė ar vaikinas?

Gyta*

Apšilinėjantis

799.71 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 20:57

Turiu vaikiną bet neišsižadėjau ir draugų :-)
Dažnai susitinku ir su vaikinu ir su draugais , męs mėgtam pabūti ir su draugais ir vieni :D
Kadangi tarp manęs ir vaikino yra šioks toks atstumas tai negalime kiekvieną diena susitikti tai turiu laiko ir jam ir draugams ir abiem iš karto :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 21:26

Aš visada stengiaus laiko skirti ir geriausiai draugei ir vaikinui. Kai negaliu susitikti su drauge, susitinku su vaikinu, arba atvirkščiai. O kartais norisi pabūt ir vienai ar su šeima. Žodžiu, laiko randu visiems. Bet jeigu lieptų rinktis geriausia draugė ar mylimas vaikinas, pasirinkčiau draugę. Nes kai meilės baigsis, viską padės ištverti tik draugė.

Vartotojo avataras

Laur.

Aktyvus dalyvis

7,709.90 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 19, 21:10

Aš rinkdavausi vaikiną. Pykdavo tos draugės. Jaučiuosi kalta. Bet priėmė atgal mane : )

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

1,566.67 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 19, 23:13

nežinau, aš pasirinkau abu. Galbūt nesusitinku su visomis draugėmis, 
bet  dažnai susirašinėju, dauguma paaiškinu, kad noriu atsibūti su vaikinu ir pan. Supranta. Bent jau tikros draugės, vis gi dauguma ir
pačios buvo taip pasielgusios. ; ) 
Paskutinį kartą redagavo too_Fake 2011 Rgp 19, 23:14. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

MiTaRa

Dalyvis

2,671.02 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 22, 20:17

menas suderinti abu dalykus ir išlaikyti šalia savęs. :-)
Atsiradęs vaikinas gyvenime, užima tikrai didelę dalį laisvo laiko, tačiau visų pirma draugės turi suprasti,
bet ir pačiai negalima elgtis su draugėmis tipo taip "turiu vaikiną, jūs dabar palauksit", o vėliau "nebėra vaikino. Reikia jūsų." Draugės ir draugai irgi žmonės, visgi.
Jeigu mergina yra pati sąžininga sau ir draugėms, supras, kad abu dalykai yra svarbūs ir neverti būti pamirštais dėl kito. :baloon:

Vartotojo avataras

Satina

Dalyvis

Vilnius

2,448.18 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 19:50

Mano geriausia draugė turėjo antrąją puselę ir aš ant jos nepykau, kad ji su juo daugiau laiko praleido nei su manim.

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 21:38

saulė.pasaulio rašė:Manau ne viena panelė esame susidūrusios su tokiomis draugėmis, kurios pasirenka vaikiną, o ne drauges. Aš tai pati esu taip pasielgusi. Pasirinkau vaikiną, nes maniau, kad draugės tikros ir supras, kad pirmaisiais mėnesiais man norisi būti tik su mylimu žmogumi, o vėliau kai praeis tas toks wow...aš turiu vaikiną, vėl su jom bendrausiu. Deje.
Kokia jūsų nuomonė?

Jei draugė atsisako nuo draugystės su tavim, kad tu nusprendei draugauti su kokiu nors vaikinu, tada aš nematau, kad tavo vadinama draugė yra tau draugė.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 21:43

Manau, kad pasakyta buvo suprantamai, kad ne dėl to nebebendravom, kad aš susiradau vaikiną, o todėl, kad joms laiko visai nebeskirdavau.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 22:26

VaikasDievo rašė:Jei draugė atsisako nuo draugystės su tavim, kad tu nusprendei draugauti su kokiu nors vaikinu, tada aš nematau, kad tavo vadinama draugė yra tau draugė.

pirmą kartą matau forume, kad ką protingo parašo : D indeed

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 11:14

saulė.pasaulio rašė:Manau, kad pasakyta buvo suprantamai, kad ne dėl to nebebendravom, kad aš susiradau vaikiną, o todėl, kad joms laiko visai nebeskirdavau.

Ir koks klausimas? Jei nieko prieš aš tau patarsiu: aš vistiek linkęs manyti, kad dėl to tikras draugas nuo tavęs nenusisuktų, nereikia daryti visokius veiksmus, kad užtarnautum pagarbą "draugų" ir draugystę, draugas tikras bus tau draugas nors tu pradėsi atsisakyti nuo jo kai nuo draugo, nors tu pradėsi jį barti. Manau nereikia dirbtinai kažkaip stengtis įtikti draugėms, vaikščioti su jomis į parduotuves ir panašiai, nors kai ką reikia dirbtinai daryti, pavyzdžiui norisi tau draugei pasakyt bjaurų žodį, reikia save sustabdyti, prikąsti liežuvį savo ir pasakyti gerus žodžius, nors viduje viskas virs ir norėsis piktus žodžius pasakyti, bjaurius.

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 21:35

Kažkada neseniai galvojau šia tema.. Jei kartais atsitiktų taip, kad reiktų rinktis arba geriausią draugę, arba savo vaikiną, tai turbūt pasirinkčiau draugę. Galbūt pasirinkimas būtų kitoks, jei vaikinas man būtų ir geriausias draugas. Tiesiog gyvenime įsitikinau, jog rasti tikrą draugą, kuris suprastų tave iš pusės žodžio, sugebėtų kartu su tavimi džiaugtis, liūdėti, stebėtis, nuoširdžiai tavimi rūpintųsi, yra tikrai sunku, todėl bandau vertinti tai, ką turiu.
Ir kažkodėl ganėtinai griežtai žiūriu į drauges, kurios susiradusios vaikinus užmiršta visus kitus pasaulyje. Nes jei taip greitai ir drąsiai nutraukia ryšius, reiškia, jog jie nebuvo labai stiprūs.

Vartotojo avataras

SkyRocket

Dalyvis

Klaipeda

1,165.78 Lt

Standartinė » 2011 Lap 07, 16:03

saulė.pasaulio rašė:Manau ne viena panelė esame susidūrusios su tokiomis draugėmis, kurios pasirenka vaikiną, o ne drauges. Aš tai pati esu taip pasielgusi. Pasirinkau vaikiną, nes maniau, kad draugės tikros ir supras, kad pirmaisiais mėnesiais man norisi būti tik su mylimu žmogumi, o vėliau kai praeis tas toks wow...aš turiu vaikiną, vėl su jom bendrausiu. Deje.
Kokia jūsų nuomonė?

tai, kad taip nesielgia tikri draugai (apie tave kalbu)

paprastas pavyzdys. turi senu zaislu, tau jie atsibodo, tavo gyvenime pasitaike naujas, kuri laika atsiriboji zaisdama su senais zaislais, kad visa savo laika skirtum naujam. praeina tam tikras laiko tarpas ir jaunas tampa senu, todel vel prisimeni uzmirstus zaislus.

turi skirti laiko tiek savo antrai pusei tiek draugams

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 07, 19:10

Nemanau, kad buvau prasta draugė, nes pamokų metu, pertraukų metu aš laiką skirdavau joms. Tikrai kartais siūlydavau susitikti, nedažnai, labai retai, bet siūliau. Tačiau kaip buvo taip. Nieko nesigailiu.

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2011 Lap 13, 13:21

Aš vaikiną rinkčiausi. Turint omenyje,kad viena mano gera draugė, bene geriausia draugė, kai ją supažindinau su jos būsimu vaikinu, nežinojau,kad neteksiu draugės. Nors aš susiradus vaikiną,vistiek joms skyriau labai daug dėmesio,tiesiog buvo apmaudu.

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 17:49

kai susiradau vaikiną, stengiuosi surasti laiko ir geriausiai draugei ir jam, maniau iš pradžių, kad draugė pyks, kad daugiau laiko praleidžiu su juo nei su ja, tačiau taip neįvyko,džiaugiuosi, kad jin viską supranta :) šiaip yra kelios draugės, kurios liepia atidėti jau suplanuotus susitikimus su juo tam,kad susitikčiau su jom. bet to nedarau.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių