Diskusijos Gyvenimas

Piktybiški žmonės

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 22:02

candella. rašė:Turiu tokią klasiokę... Nieko daugiau neveikia, kaip tik kišasi į visų reikalus ir ieško, kaip kam pakenkt. Nu blemba aš kaskart jai už tokius dalykus noriu trenkt. Kas svarbiausia, jai visi klasiokai sako, jai mokytojai, auklėtoja sako, kad taip elgtis negalima, o jai vienodai. Sakyčiau, būtų 12 metų, bet kad jau 18, o nesupranta nors tu ką. Jei tik kažkam pakenkia, tai visą dieną laiminga būna. Kaip kokia blusa.

O taip, turejau ir as tokia klasioke mokykloje. Tiesa, 8 klasej ja ismete is mokyklos :lol:

--------------------------------------

Mad.

Įsijaučiantis

936.95 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 22:45

Yra tokių, ir manau tikrai daug. Bent jau aš su tokiais esu susidūrusi ne kartą. Turėjau tokius du klasiokus, kiek jie man nervų išgadino. Manau yra keletas tokių ir mano naujoj klasėj. Bet ką padarysi, aš stengiuosi vengti jų. Nepakenčiu tokių žmonių. :|

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 23:31

HotMess rašė:
O taip, turejau ir as tokia klasioke mokykloje. Tiesa, 8 klasej ja ismete is mokyklos :lol:

Tai gerai, kad bent išmetė ir atsikratėt ;d o mūsiškė mokosi gerai ir mokytojam į šikną lenda kaip turi būt, tai išmest nėra jos už ką... O gaila.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 05, 16:03

VaikasDievo rašė:Kai žmogus pyksta, nekenčia ko nors ar kitas nedoras emocijas skleidžia, iš jo pradeda eiti vibracijos, kurios gadina kitiems nuotaiką ir sveikatą, nuo jų blogai jaučiasi gyvūnai, serga vaikai. Nors šitos vibracijos nematomos, bet jos taip stipriai nuodiją aplinką ir naikina imuninę sitemą tų, ką pasiekia šios vibracijos ir to, kas jas skleidžia ir būtinai tas, kas skleidžia jas gaus atlygį nuo Harmonijos, jį pagal gamtos dėsnius reikės paliesti, todėl kiti žmonės intuityviai jaus, kad nori jam kažkaip pakenkti, trenkti, grubų žodį pasakyti, pabarti, nuteisti, jei bus visi stiprūs dvasiškai ir nedarys šito, tada pradės šitas žmogus traukti aplinkybes, kurios turės vis tik jam trenkti, arba šuo išžbėks ir įkąs gerai, arba šaka nukris, arba pats lipdamas laiptas užsipainios kojos ir nukris ir galės labai skaudėt ir būt labai nemalonu.
Teisti galima tik poelgį, o žmogų teisti neteisinga! Nekęsti ko nors manau yra teisti.

Tik šiaip man nepatinkamnčių žmonių aš ne nekenčiu, patikėk. Tikrai nesupranti apie kokį atvejį, apie kokį žmogų kalbu. Ir tikrai nesuprantu kodėl aš turėčiau taikstytis su .., tokiais kaip tas žmogus. Mano bloga ta energija ir vibracijos ar kokie ten dalykai yra atoveiksmis į to žmogaus poelgius, šiuo atveju ''duok durniui kelią'' metodas yra negalimas nes tas žmogus tiesiog užsilips tau ant galvos. Gal pats su tokiais nervų ėdikais nesi susidūręs, aš pažiūrėčiau ką tu mano situacijoj padarytum ir tavo tie visi auriniai dalykai ir kitos ''teisybės'' staigiai išgaruotų ir tu apskritai pamirštum tas neigiamas vibracijas ir tau būtų giliai ant visko p*x.

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 10:28

Kokia jums nauda mylėti tuos, kurie jūs myli? Ar taip nedaro veidmainiai?
Tu esi veidmainė!
Kiek gi galima keiktis ir nekęsti?!
Kokį mes čia silpnumą matom vėl ir vėl, kiek gi galima?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 15:01

:DDD gal apsiverkei?
mes neprivalom mylėti tų, kurie mus myli. Mes ir neprivalom nekęsti tų, kurie mūsų nekenčia. bet mes neprivalom taikstytis su tais, kurie mums kenkia. Nesuprantu kodėl tu tą sugalvojai. O šiaip nelaikyčiau tų tavo aprašytų žmonių veidmainiais, nes dažniausiai, jei žmogus tau daro gera, ir tau norisi jam padėti, tu esi dėkingas jam. Bet čia taip natūraliai gaunasi, kažkoks dėkingumo, pagarbos jausmas. Meilė yra kas kita, juk sakoma kad jai neįsakysi. ai o jei ta meilė yra suvaidinama tik todėl, kad ''linksma'' ar meile norima atsakyti į meilę, tai yra veidmainystė. Ir ne aš nesu veidmainė.
Keiktis galima daug, bet asmeniškai aš keikiuosi labai mažai. Nekenčiu irgi mažai, nes jau atsiribojau nuo to žmogaus, ir kadangi daugiau nervų ėdikų nėra, nėra ir ko nekęsti. Neturiu teisės ir priežasties nekęsti.
Ir.. atleisk, nesuprantu apie kokį silpnumą kalbi?

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 15:56

VaikasDievo rašė:Kokia jums nauda mylėti tuos, kurie jūs myli? Ar taip nedaro veidmainiai?

Heh, is Biblijos citata, pamenu sita ;)

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 18:05

gal apsiverkei?

Ne.

Ir.. atleisk, nesuprantu apie kokį silpnumą kalbi?

Apie psichinį, dvasinį.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 18:55

Tai gerai!
Psichinį? Dvasinį? Aurų ir dvasių akimis neskanuoju, bet esu patenkinta savo psichika ir dvasiniu pasauliu. Tu, dvasiniu, tai manau kad irgi.

Pride

Lankytojas

405.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 26, 05:37

North rašė:Galbut ir mes patys tokie esame :D?

Daznas zmogus mane taip apibudintu.
North rašė: Ir, jei tik iškart nesalygiškai nepradėjote jo nekęsti ar kažkas panašaus, tikriausiai esate susimąstę: Kodėl tas žmogus tai daro? Kokia jam iš to nauda? Nejaugi jis pats nėra niekada apie tai susimąstęs?

O darom tai del keliu priezasciu.
1. Tai SAMGU. Tai didziausias gyvenimo malonumas.
2. Niekas nemotyvuoja taip gerai, kaip geras spyris i subine.

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Gru 08, 21:54

Yra, deja, mano šeimoje toks. Kuris mato tik neigiamus dalykus. Kuriam rodos malonu kritikuoti, parodyt tik neigiamas mano savybes, sumenkinti. Gerą žodį išgirsi nebent kai jis išgėręs. Kažkokį šiltą jausmą išpeši irgi tik tokiu atveju. Čia aišku akivaizdu, kad pats tas žmogus turi problemų.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 09, 00:44

Pirmą sykį savo gyvenime sutikau tokį. Iš pradžių nustebau, po to supykau. Net pradėjau atsikirtinėt, nervuotis. Vėliau, emocijom praėjus, pagalvojau, kaip jam sunku ir liūdna turėtų būt gyvent jei savo vertę sau ir kitiem turėjo įrodinėt žemindamas mane. Tai nebepykstu, užjaučiu.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias