Diskusijos Gyvenimas

Piktybiški žmonės

North

Lankytojas

207.61 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 03:56

Sveiki,
Paskaitinėjau šio forumo temas ir lyg ir neaptikau tokios temos..
Manau kiekvienam is mūsų yra tekę susitikti su tokiu žmogumi - tyčia, savavališkai kenkiančiam kitam, tuo besimėgaujančium. Bent jau kažkuria prasme. Galbūt ir mūsų pačių gyvenimuose yra toks žmogus. Galbut ir mes patys tokie esame :D Ir, jei tik iškart nesalygiškai nepradėjote jo nekęsti ar kažkas panašaus, tikriausiai esate susimąstę: Kodėl tas žmogus tai daro? Kokia jam iš to nauda? Nejaugi jis pats nėra niekada apie tai susimąstęs?

Padiskuotime čia apie tokius individus, ką apie juos manote, kokios jūsų mintys?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 11:05

tokie žmonės dažnai patys yra nelaimingi,nes pvz. aš pati kitiem linkiu tik blogo,kai pačiai nesiseka. :/

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 11:23

ne, netekę. manau, visi žmonės eina per gyvenimą su gerom intensijom.

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 14:15

North rašė:Sveiki,
Paskaitinėjau šio forumo temas ir lyg ir neaptikau tokios temos..
Manau kiekvienam is mūsų yra tekę susitikti su tokiu žmogumi - tyčia, savavališkai kenkiančiam kitam, tuo besimėgaujančium. Bent jau kažkuria prasme. Galbūt ir mūsų pačių gyvenimuose yra toks žmogus. Galbut ir mes patys tokie esame :D Ir, jei tik iškart nesalygiškai nepradėjote jo nekęsti ar kažkas panašaus, tikriausiai esate susimąstę: Kodėl tas žmogus tai daro? Kokia jam iš to nauda? Nejaugi jis pats nėra niekada apie tai susimąstęs?

Padiskuotime čia apie tokius individus, ką apie juos manote, kokios jūsų mintys?

Visų pirma piktų žmonių nėra, visi vaikai Dievo ir turi galimybę tapti nekenksmingais. Jie daro taip, nes kitaip nemoka daryti, jei sužinotum pilnai kodėl taip jie daro, tu suprastum, kad viskas gerai, jis nekaltas, kitaip negalėjo pasielgti...
Ir teisingiau klausti ne apie kitus, o apie save pavyzdžiui "Jeigu žmogus man trenkė per galvą nepažįstamas reikia ar man atgal jam bandyti trenkti, ar jūs trenktumėt mano vietoje jam atgal, jei pavyktų trenkti?"
Žmogus taip sukurtas, todėl taip ir daro, negali jis kitaip daryti. Jam reikės ilgai, ilgai mokytis, kol išmoks taip nedaryti, nors palyginus tai neilgai, žmogus gyvens amžinai keisdamas kūną.
Jeigu pasakysiu kodėl taip daro tai nieko nepakeis, vistiek koks ubagas buvai toks ir pasiliksi nežinodamas kaip teisingai elgtis, kad praturtintum savo dvasinį pasaulį, tik pasidarys iliuzija, kad daugiau sužinojai ir paišmintingėjai ir dabar geresnius poelgius padarysi.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 15:34

Yra! nekenčiu tokių žmonių, nekenčiu ir to konkretaus žmogaus :) Ir tikrai ne aš viena
O jei normaliai kalbant, tai yra tokių žmonių. Manau, kad jie yra žiauriai nusivylę gyvenimu ir įsivaizduoja kad jei blogai jam, blogai turi būt ir kitiem, tad kodėl jiems nepadėjus?? Taip pat jiem trūksta dėmesio, ir nesugebėdami jo pelnyti gerais poelgiais jie vaiposi, kenkia kitiems, erzina kitus ir šiaip kitiems gadina gyvenimą savo nemielais poelgiais, replikomis ir dar daug kuo. Net neįsivaizduoju kaip su jais tvarkytis, nes iš savo patirties manau kad tą labai sunku pakeisti, nes su tokių žmonių psichika būna kažkas negerai, ir paprasti psichologai ar psichiatrai visiškai nepadeda. O dėl to pamąstymo kodėl jie taip elgiasi ir pan tai žinoma, pirma taip būdavo. tačiau mn tokie poelgiai yra nepriimtini visiškai ir nesugebu suprasti kas malonaus kenkti kitiems. Dar kartą paminėsiu -manau kad tai yra žmogaus psichikos sutrikimas :))

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 15:47

Tokių žmonių kurie linkėtų man blogo, ar norėtų,kad man kas nors nesisektų mano gyvenime nėra.:) Kartais atsiranda žmonių kurie man ko nors pavydi,bet tai būna baltas pavydas ir jie tikrai nesistengia man kuo nors pakenkti ir pan.:) Pati žinoma esu blogos nuomonės apie tokius žmones kurie nori pakenkti kitam ar tiesiog daro viską,kad kitam žmogui nesisektų ar būtų blogai, bet tai tik įrodo jog pats žmogus norėdamas pakenkti kitam yra nelaimingas.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 17:28

tikrai esu tokių sutikus ir ne vieną) na kol kas mintyse 2 turiu ir jie tikrai ne mano giminės, kaip kai kurie paaugliai mėgsta pasiskųst ale tėvai jiem kenkia ir panašiai :D
šiaip manau čia priklauso nuo charakterio. nu nors nežinau, gal tiesiog manęs nemėgsta.
o pati tai lyg ir niekad nesu piktybiškai su kažkokiu tikslu kenkus kitam :D na nežinau, daug nervų kainuoja ir laiko :D nebent šiaip kerštavus esu ir tai smulkiai

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 19:25

"Jie nekalti", kad Dievas jiems gimstant nespėjo biblijos naujojo testamento į išangę sugrūsti... (akmuo į vieno žmogaus daržą :D ) <------- Puikus piktybiško poelgio pavyzdys. Piktybiškų žmonių nebūna! Jų POELGIAI tokie. Visada atsiras tokių, kurie gadins tau gyvenimą (arba tau tik atrodys taip) Negi mušies su kiekvienu ar nekęsi? Neapykanta reikalauja pastangų, nervinės įtampos, o tas kenkia nervų sistemai. Geriau gyventi laimingai, nekreipiant dėmesio į tokius individus.

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 19:58

Pukuse rašė:Yra! nekenčiu tokių žmonių, nekenčiu ir to konkretaus žmogaus :) Ir tikrai ne aš viena
O jei normaliai kalbant, tai yra tokių žmonių. Manau, kad jie yra žiauriai nusivylę gyvenimu ir įsivaizduoja kad jei blogai jam, blogai turi būt ir kitiem, tad kodėl jiems nepadėjus?? Taip pat jiem trūksta dėmesio, ir nesugebėdami jo pelnyti gerais poelgiais jie vaiposi, kenkia kitiems, erzina kitus ir šiaip kitiems gadina gyvenimą savo nemielais poelgiais, replikomis ir dar daug kuo. Net neįsivaizduoju kaip su jais tvarkytis, nes iš savo patirties manau kad tą labai sunku pakeisti, nes su tokių žmonių psichika būna kažkas negerai, ir paprasti psichologai ar psichiatrai visiškai nepadeda. O dėl to pamąstymo kodėl jie taip elgiasi ir pan tai žinoma, pirma taip būdavo. tačiau mn tokie poelgiai yra nepriimtini visiškai ir nesugebu suprasti kas malonaus kenkti kitiems. Dar kartą paminėsiu -manau kad tai yra žmogaus psichikos sutrikimas :))

Nekęsti ko nors yra proto sudrumstimas ir irgi psichikos sutrikimas, nekęsti bet kuriuo atveju nemokšiška.

Vartotojo avataras

Ieva.13

Dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 20:38

Kažkaip dar neteko sutikti tokių žmonių :-)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 21:17

Manau, kad tokie zmones liedami savo pykti ant aplinkiniu megina patys pajusti pasitenkinima ir pasijusti geriau, nes nemoka kitaip saves 'pradziuginti'

North

Lankytojas

207.61 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 02:31

VaikasDievo rašė:Visų pirma piktų žmonių nėra, visi vaikai Dievo ir turi galimybę tapti nekenksmingais. Jie daro taip, nes kitaip nemoka daryti, jei sužinotum pilnai kodėl taip jie daro, tu suprastum, kad viskas gerai, jis nekaltas, kitaip negalėjo pasielgti...
Ir teisingiau klausti ne apie kitus, o apie save pavyzdžiui "Jeigu žmogus man trenkė per galvą nepažįstamas reikia ar man atgal jam bandyti trenkti, ar jūs trenktumėt mano vietoje jam atgal, jei pavyktų trenkti?"
Žmogus taip sukurtas, todėl taip ir daro, negali jis kitaip daryti. Jam reikės ilgai, ilgai mokytis, kol išmoks taip nedaryti, nors palyginus tai neilgai, žmogus gyvens amžinai keisdamas kūną.
Jeigu pasakysiu kodėl taip daro tai nieko nepakeis, vistiek koks ubagas buvai toks ir pasiliksi nežinodamas kaip teisingai elgtis, kad praturtintum savo dvasinį pasaulį, tik pasidarys iliuzija, kad daugiau sužinojai ir paišmintingėjai ir dabar geresnius poelgius padarysi.

Tiesa, kad visi turi galimybe tapti nekenksmingais, taciau ne visi ta galimybe pasirenka, net ja turint. O ir nemokejimas, nezinojimas neturetu buti pasiteisinimas. Ypac, jeigu nemokant nesistengiama ismokti.
Del bandymo klausti del saves - manau tas, kuriam iskyla klausimas, kodel kai kurie zmones nepasirenka tos galimybes buti nekenksmingam, jau savaime neturetu buti ir pats kenksmingas.
Galbut nieko nepakeis, bet cia ir yra tiesiog diskusija del idomumo.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 13:47

VaikasDievo rašė:Nekęsti ko nors yra proto sudrumstimas ir irgi psichikos sutrikimas, nekęsti bet kuriuo atveju nemokšiška.

Tikrai nesutinku. kokio velnio aš turiu su juo/ja taikstytis, padėti ir bendrauti, jei jis kenkia man ir nesitaiso? nekalbu apie ''omg jis man 1 kartą netyčia įspyrė, nekenčiu jo!!''. Jei aš pradedu to žmogaus vengti ir nemėgti, tai reiškia kad ir pati tampu psiche? Kažin

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 14:05

Turiu tokią klasiokę... Nieko daugiau neveikia, kaip tik kišasi į visų reikalus ir ieško, kaip kam pakenkt. Nu blemba aš kaskart jai už tokius dalykus noriu trenkt. Kas svarbiausia, jai visi klasiokai sako, jai mokytojai, auklėtoja sako, kad taip elgtis negalima, o jai vienodai. Sakyčiau, būtų 12 metų, bet kad jau 18, o nesupranta nors tu ką. Jei tik kažkam pakenkia, tai visą dieną laiminga būna. Kaip kokia blusa.

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 15:38

Pukuse rašė:

Tikrai nesutinku. kokio velnio aš turiu su juo/ja taikstytis, padėti ir bendrauti, jei jis kenkia man ir nesitaiso? nekalbu apie ''omg jis man 1 kartą netyčia įspyrė, nekenčiu jo!!''. Jei aš pradedu to žmogaus vengti ir nemėgti, tai reiškia kad ir pati tampu psiche? Kažin

Kai žmogus pyksta, nekenčia ko nors ar kitas nedoras emocijas skleidžia, iš jo pradeda eiti vibracijos, kurios gadina kitiems nuotaiką ir sveikatą, nuo jų blogai jaučiasi gyvūnai, serga vaikai. Nors šitos vibracijos nematomos, bet jos taip stipriai nuodiją aplinką ir naikina imuninę sitemą tų, ką pasiekia šios vibracijos ir to, kas jas skleidžia ir būtinai tas, kas skleidžia jas gaus atlygį nuo Harmonijos, jį pagal gamtos dėsnius reikės paliesti, todėl kiti žmonės intuityviai jaus, kad nori jam kažkaip pakenkti, trenkti, grubų žodį pasakyti, pabarti, nuteisti, jei bus visi stiprūs dvasiškai ir nedarys šito, tada pradės šitas žmogus traukti aplinkybes, kurios turės vis tik jam trenkti, arba šuo išžbėks ir įkąs gerai, arba šaka nukris, arba pats lipdamas laiptas užsipainios kojos ir nukris ir galės labai skaudėt ir būt labai nemalonu.
Teisti galima tik poelgį, o žmogų teisti neteisinga! Nekęsti ko nors manau yra teisti.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių