Diskusijos Gyvenimas

Meditacija

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 19:43

Gali. Jei tik ja kalbi.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 20:30

http://www.youtube.com/user/TaraStilesYoga Pvz sita moteris. Ji pakeite savo gyv. stiliu, joga daro daug metu. Ir ka, nori pasakyt, kad ji ja atlieka netinkamai? Zinoma, lekstas pavyzdys is youtube. :D

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 21:06

Joga nėra laisvalaikio leidimo būdas. Tai yra gyvenimo būdas. Ir tikrai ne kiekvienas tam pajėgus. Jau nekalbant apie žinias.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 21:32

kokia prasmė ginčytis dėl sąvokų interpretavimo.

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 21:36

Bent aš tai neinterpretuoju. Galų gale - net nesiginčiju. O tiesiog teigiu.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 21:39

tau joga dėdė oranžinis nuo vystyklų dvasiniu keliu einantis, kitam joga eit į sporto klubą pas jogos instruktorių kursus praėjusį paberžėj. tiek ten joga tiek ten, leveliai skirtingi. kai teigi, tai pasakai vieną kartą.

Vartotojo avataras

MiTaRa

Dalyvis

2,671.02 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 22, 20:11

jeigu galima ir aš įsiterpsiu.
Joga, meditacija... manau, čia niekas jogos meistru ir nesiruošia tapti.
Tiesiog joga žmogus naudoja tam, kad atsipalaiduotų, kad pabėgtų nuo rutinos ir streso, ar kitais tikslais.
Ir merginos neminėjo, jog tai yra jų gyvenimo būdas, ir kad jos atlieka tai nuostabiai, idealiai, be priekaištų.
Tai yra jų pasirinkimas. Koks gi skirtumas ar jos lietuvės (žodis "nususęs" nuskambėjo žeidžiamai. Leisk priminsiu, tu taip pat lietuvis... tai čia iš esmės apie save?) ar rytietės. Jeigu joms gerai, tai VALIO. Sveikinu. Tai tiek. :D

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 25, 07:01

be meditacijos negaliu gyventi, toks šviežias protas po to būna, naujos mintys, nuotaika geresnė, po geros meditacijos kaip po gero miego ;)

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 00:20

kažkada buvau badžius medituot :D nežinau ar gerai dariau, ar ne, bet man nieko nesigavo, tik šypsena sukėlė toks mano poelgis

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2011 Spa 05, 13:11

jeigu meditacija tai tik atsipalaidavimas pagal tam tikras instrukcijas, išsilaisvinimas iš sąmonės it etc., tada ne, nesu to dariusi. bet jei meditacija skaitosi visiškas atsipalaidavimas, ir ne vien tik tyloje, o skambant muzikai, kai tiesiog mėgaujiesi ir visiškai apie nieką negalvoji, tada taip aš meditacijos meistrė. ; DDD tiesiog aš mėgsu taip ramiai atsigulti ar atsisėsti nesvarbu, mėgautis muzika ir apie nieką nieką negalvoti, nes tai taip atpalaiduoja.!! ;]

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 05, 14:19

DripDrop rašė:Ką manote apie meditaciją?

Meditacija yra menas būti visuomenėje ir nebūti joje, atsiplėšimas nuo viso pasaulio ir nepriėmimas kitų skausmų. Bet toks žmogus tampa beprasmis, į jį negalima atsiremti, jis mirs ir niekas nepastebės jo, nes tarsi jo nėra. O tikras žmogus paima kitų sunkumą sau ir kitiems lengviau tampa, bet jam sunkiau.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 19, 08:52

joga yra minciu ir judesiu kombinacija. Bent jau as taip suprantu joga. Joga (cia tik man atrodo) yra meditacijos (kazkas panasauis i) saka. Dievovaikui galeciau papriestarauti ''Bet toks žmogus tampa beprasmis, į jį negalima atsiremti, jis mirs ir niekas nepastebės jo, nes tarsi jo nėra.'' meditacija skirta labiau ''pabegti'' nuo tikroves ara tiesiog nutilditi savo mintis. pabuti au savimi, perzvelgti savo veiksmus ir ziureti ka padarei ir ka galejai padaryti. Meditaciojos metu (bent jau man) keiciasi mastimas. Tam tikrai medituojant gali matyti aura.

Vartotojo avataras

Sunset

Dalyvis

Vilnius

38.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 08, 16:07

Medituoju kiekviena diena, tai tiesiog mano vienas is igimtu iprociu. :-)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių