Diskusijos Grožis ir sveikata

Trumparegystė

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 19, 18:44

pas mane -5 jei neklystu, kažkuri akis prasčiau mato, lęšius nešioju šiaip. ir astigmatizmas dar plius prie to.. trumparegystė jau kaip ir stabilizavos, bet su astigmatizmu tai bėdų būna bišk. einu privačiai akių tikrintis, nes buvau išgąsdinta maža tų sovietinių gydytojų poliklinikose, vis dar žiauriai stresuoju, nors gražiai lb elgias su manim ten ir giria vis :D šiaip į polikliniką tikrai nebegrįžčiau, aišku, daug pinigų kainuoja, beeet kokybė žymiai geresnė, tyrimai and stuff, tos pačios lentelės visai kitokios.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 19, 19:05

mano dėdė darės operacijas tas, už vieną akį po 10k~ paliko ar kažkas tokio : D ir ten po kažkiek laiko vėl reiks kažką daryt jom

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 19, 20:18

Tai gal kažkokia mandresnė, speciali pas jį?
Nes prieš kelis metus tai apie 4 tūkstančius už abi kainavo

Vartotojo avataras

Stelmužis

Apšilinėjantis

1,054.09 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 27, 14:53

Su akiniais jau kuris laikas vaikštau, knygos sugadino man regą xD.

Vartotojo avataras

^DanZa^

Dalyvis

2,050.35 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 27, 15:35

Viena akis tobulai mato, kita dėja... ;D
tai tenka nešiot akinius per pamokas ir kaip prie tv ar pc sėdžiu ;//

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 07, 10:12

vikyte rašė:Norejau suzinoti ar daug kas turi su rega problemu? ka nesiojate akinius ar kontaktinius lesius? o gal operacija pasidarete?

Nieko nenešioju, nors trumparegystė nemaža, bet kai reikia ką nors įžiūrėti arčiau prieinu.

jub

Lankytojas

442.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 16, 19:42

Aš irgi deja turiu trumparegystę, bet dar ir astigmatizmą. O ar turintys astigmatizmą perkate paprastus lęšius ar specialiai pritaikytus?

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Spa 16, 20:42

Pabandymui pirkau paprastus vienadienius.
Bet iš tikrųjų, reikia pirkti specialius, torinius. :]

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Spa 16, 21:48

Kiek žiūrėjaus tai apie 1,5 tūkstančio vienai akiai. :)

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 18, 10:15

jub rašė:Aš irgi deja turiu trumparegystę, bet dar ir astigmatizmą. O ar turintys astigmatizmą perkate paprastus lęšius ar specialiai pritaikytus?

Aš gal ir turiu, bet akinių nenešioju, tik į kelionę galiu paimti retai, kada reikės perskaityt toli esančias raides.
Vakar buvo kuriozas. Antras peronas, o man pasirodė, kad tai susidvejino ir pirmas peronas ir sakau mamai, kodėl dabar pirmas peronas? Mama man vis bando paaiškinti, o aš nesuprantu, kur ji mato antrą, kas pasidarė?

fevane

Lankytojas

440.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 18, 14:36

pas mane abi akys -2.25, bet akiniu nenesioju vistiek. nu nekenciu. man nepatogu, netinka, nosi nuspaudzia :D tai deduos tik per pamokas (kai kurias) ir namie vaikstau visalaika. nusipirkau lesius dabar. kol kas nesiskundziu per daug, tik, kad labai sauseja akys.

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2011 Spa 22, 18:05

aš tai bijau eit pas okulistę, be jau net su akiniais tenka prisimerkt, kad kažką įžiūrėčiau. Be akinių išvis, kaip kokia bobutė, išsižiojus palieku, o vistiek nieko nematau. Dabartiniai -0.5, labai nestiprūs, bet, žinot, va taip ir nuvažiuoji iki kokio -4 :D

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 18:20

Mano regėjimas -1,75 , + dar turiu astigmatizmą dėl to nešioju akinius,bet daug kas sako jog jie man tinka ir su jais gražiai atrodau,tai dėl to kažkaip nepergyvenu, nes svarbu,kad jie man tinka.:D Anksčiau akinius nešiodavau tik mokykloje,o reguliariai pradėjau nešiot gal nuo 4 klasės.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias