Diskusijos Gyvenimas

Tobula antroji pusė

Vartotojo avataras

nakedsunday.

Įsijaučiantis

815.59 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 29, 14:53

Kokia, jūsų manymu, turėtų būti antroji pusė, charakterio ir išvaizdos atžvilgiu, kad ji būtų tobula?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 29, 20:30

aš tai vis bandau įsivaizduot,kaip turėtų atrodyt tobulas žmogus ir tobuli santykiai.Nu kažkaip nesąmoninga. :/ Nežinau,manau,kad būt su tobulu,tektų pačiam siekti tobulybės. :/

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 29, 21:11

visi žmonės su kuriais susitinkam yra tobulai mums tinkantys einamuoju metu. niekas nevyksta be reikalo.

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 29, 22:45

Even not! Šiandie kažin kokie marozai dėl mano plaukų prie manęs prisiknisę stotelėj buvo. Ir kuo man jie tiko?

O jei prie temos, tai:
Išvaizda - pofik, svarbu kad nebūtų labai stora. Ir nekalbu apie menką viršsvorį ar net jo nebuvimą.
Charakteris - kad būtų pacifistė, neužsispyrusi kvailai, komunikabili, rami, nemėgstanti tusu (ar kaip ten vadinasi?), bet ir linksma, na, kad nešėliotoja būtų. Gal viskas. Ai, ir dar kuri NIEKADA piktai nerėkia.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 29, 23:08

Tuo, kad tau tai sukėlė kažkokias emocijas.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 00:25

Net nežinau. Buvau sutikusi tobulą antrąją pusę su keliais minusais, bet tokiais, su kuriais galėjau sugyventi ir ieškoti kompromisų dėl jų. Tai, bet vistiek laikau jį mano tobula antrąja puse.Tačiau gyvenimas sudėliojo kitaip, kad dabar esame atskirai. Atsirado tokių minusių, su kuriais būtų nebegalėjau, o gal ir nebenorėjau.

Tai šiaip man išvaizda labai svarbi. Veidas nelabai, nes buvau susidėjusi su labai gražiu ir su vienu tokiu, kuris iš pirmo žvilgsnio man labai negražus buvo. Tačiau bendraujant vis labiau (jis to siekė) jo išvaizda man ėmė patikti. Tai kažkaip tam didelio dėmesio neskiriu.
Kūnas.. hm. na kol kas traukia tie, kurie savimi rūpinasi (sporto salės ar šiaip sportas namie) ir palaiko kūno formas tinkamomis. Nebūtinai presas aiškiausias, bet raumenys kažkokie turi matytis. Bet čia matyt dėl to, kad dar nebuvau sutikusi ir rimtai susidėjusi su tokiu, kuris nesirūpintų. Nu bendriau buvau... ir tai problemų nesukėlė. Nors tas susidėjimas juokingas buvo. Užtad veidas jo labai gražus.

O charakteris... na net nežinau iš tikro. Svarbu, kad sugebėtų mane prajuokinti, pašėlti su manimi (pasimušti draugiškai ar šiaip pasvaigti), būtų žaismingas, o ne namisėda. Tačiau ir rimtai mąstytų apie santykius, ateitį.. Negaliu visko nusakyti, nes tikrai yra nemažai dalykų, su kuriais galima susigyventi arba pakeisti. (:

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 00:55

Mano tobula antroji pusė? Hmm. Savo fantazijoje turiu susikūrusį tokį. Tačiau nemanau ar dar toks egzistuoja. Todėl savo buvusio vaikino niekada nestačiau į to tobulojo rėmus.
Tobulas vaikinas turėtų būti storesnis ir aukštesnis už mane. Nei plaukų, nei akių spalva ar nosies didumas nėra svarbus. Jis turėtų turėti putlias lūpas. Būti pasportavęs ir stiprus, kad galėtų mane pakelti. Jis turėtų būti linksmas, geras, rūpestingas, atviras, truputį pavydus.
Turėjau vaikiną, kuris atrodė buvo tobulas. Tačiau maždaug po mėnesio draugystės jo charakteryje pamačiau daug minusų. Bet stengiausi su jais susitaikyti, nes be galo jį mylėjau. Tačiau vėliau pati nebenorėjau taikytis su jo charakteriu, nes pagalvojau, kad nesu verta tokio elgesio, kai jis elgėsi su manim. Tas nuolatinis melavimas, pykimas dėl bet kokios smulkmenos ir žiaurus pavydas. Buvo labai sunku, bet išsiskyrėm.
Todėl nebežinau ar egzistuoja toks tobulas žmogus, kuris turėtų ir svajonių išvaizdą ir gerą charakterį.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 01:06

Po mėnesio draugystės....be galo mylėjai...?
Nepyk juokinga truputį. Garantuoju, kad buvo tik simpatija. Meilė kažkas daugiau nei susižavėjimas. Todėl, jeigu po visų minusų atradimo, tu ir toliau esi su tuo žmogumis ir jūs vienas kitą gerbiate ir t.t., tada galima sakyti, kad yra meilė.

Kiekvienas žmogus turi savo tobulą antrąją pusę. Tačiau kai kurie žmonės, dėl materialių sumetimų ar kitų priežasčių, lieka su tais, su kuriais naudingiau, o ne laimingiau.
O kas ieško - tas ir randa.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 02:41

korumuda rašė:O jei prie temos, tai:
Išvaizda - pofik, svarbu kad nebūtų labai stora. Ir nekalbu apie menką viršsvorį ar net jo nebuvimą.
Charakteris - kad būtų pacifistė, neužsispyrusi kvailai, komunikabili, rami, nemėgstanti tusu (ar kaip ten vadinasi?), bet ir linksma, na, kad nešėliotoja būtų. Gal viskas. Ai, ir dar kuri NIEKADA piktai nerėkia.

lol good luck finding something like that, jei tokių ir yra - jos jau užimtos :drunk:

o į temą, blah, tobulų nėra ir nebus, aš net pats nežinau kas man yra tobula, o kad ir tobula, juk viskas laikui einant atsibosta, tai greičiau sakyčiau ne tobula antroji pusė, o dinamiška antroji pusė, more like that ir esu gyvenime sutikęs vieną tokį žmogeliuką, deja, atstumas... bet tikiu, kad man likimas gali nusišypsoti dar bent kartą...tada dar vaikas buvau, bet dabar tai tokio grobio nepaleisčiau :roll:

Vartotojo avataras

LadyAis

Patyręs forumietis

Kelmė

3,237.18 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 11:37

Tobula antra pusė...
Išvaizda man nėra labai svarbi. Tik turi būti už mane aukštesnis, nestoras ir turi turėti tvirtas, vyriškas rankas.
Na, o šiaip vaikinas turi būti linksmas, nenuobodus, mėgstantis pasilinksminti (tačiau su saiku), kad nebūtų labai kvailas ir nereikia moteriško, tačiau mielo. Ai, ir dar, būtų šaunų jei vaikinas suprastų visas mano užuominas.
Tačiau pagalvojus, ar būtų įdomūs tokie santykiai? Tobuli? Iš vis, tobulybė yra nuobodu. Juk visa tai, kas netobula verčia mus būti geresniais. Kol nesi tobulas, tol gali kilti aukštyn. O kai esi tobulas, belieka kristi žemyn.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 15:47

man išvaizda nelabai svarbi. svarbu kad nebūtų labai baisus(ryžas, žvairas ir labai storas) nes jei būtų toks tai nė už ką su juo nedraugaučiau ;)
Svarbiausia charakteris. norėčiau kad būtų linksmas,atsakingas, nedurnas vaikinas su kuriuo galima apie viską pakalbėti .
tačiau kažkaip netikiu, kad yra tobula antroji pusė ;)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 20:06

Išvaizda man nėra labai svarbi. Tik turi būti už mane aukštesnis, nestoras ir turi turėti tvirtas, vyriškas rankas.

man išvaizda nelabai svarbi. svarbu kad nebūtų labai baisus(ryžas, žvairas ir labai storas) nes jei būtų toks tai nė už ką su juo nedraugaučiau

:D :D

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 30, 21:20

well,kalbant apie išvaizdą tai tobulų nėra..Tad nežinau ar verta rašyti kas mane 'traukia' ar pnš. Nes šiaip ar taip manau charakteris GALI nusverti išvaizdą ir..lyg ir paslėpti tuos trūkumus. :}
Aišku visad norisi,kad nebūtų kaip jau daug kas sakė storas,ryžas ar dar koks nors. ; D
O apie charakterio savybes kalbant tai..Nenuobodus. Svarbu labai..Nes dažniausiai jei daug bendrauju su vienu žmogum jis man žiauuriai greit atsibosta. Toks šiek tiek nepastovus turėtų būti. Ir truputį užsispyręs. Nes jeigu viskas eina lengvai,gerai tai vėl gi man nuobodu pasidaro lol. Čia vos ne apie save toks vaizdas kalbu : DDD Bet aš visiškai ne savimyla. Greičiau norėčiau būt kuo nors kitu,bet grįžtant prie temos tai..kad nebūtų koks visko bijantis. Ten tarkim bendraut su kuo nors,greičio visokio ar panašiai,nu nes aš mėgstu ekstremalumus ; DD Paskui stalo etiketas SVARBUUU. Negaliu valgyt kartu jei žmogus baisiai elgiasi prie stalo. umh. Kad nebūtų rimtuolis koks. Ašš mėgstu juoktis :sweeet: bet reikia kad kartais ir visko juokais nepriimtų. nu vnžž. Įdomus,kuris trauktų savo charakteriu,kurį tikrai norėtum pažinti kuo geriau ir kad nebūtų pora dienų ir žinai kaip nuluptą nu ness neįdomus tokie žmonės.

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 10:55

Ai, ir dar, būtų šaunų jei vaikinas suprastų visas mano užuominas.

o nenori, kad mintis skaityt mokėtų? : DDD

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 14:40

Aš svajoju apie tikrą vyrą, kuris būtų raumeningas, didelis toks. :D Kuris kvėpintūsi skaniais kvepalais, vaikščiotų su kostiumiu, su švariais batais. Kuris mokėtų šokt, rytais keptų kiaušinienę, niekada nepamirštų mano gimtadienio ir būtų išradingas. :D joooo, svajonių princas. :D:D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias