Diskusijos Gyvenimas

Zodiako ženklai

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 13:18

Mergelė

Žemės ženklas, globojamas Merkurijaus. Merkurijaus įtaka pasireiškia tuo, kad šio ženklo žmonės paslaugūs, siekiantys tobulumo, santūrūs, ištikimi. Inteligentiškas, pastabus, pedantiškas, logiškai mąstantis. Vertina kitų išsilavinimą ir protą. Jiems svarbi praktiška gyvenimo pusė.

Po šiuo ženklu gimė: A. Paulauskas (liūto-mergelės riba), A. Brazauskas (mergelės-svarstyklių riba), Davidas, V. Gete, Rišeljė, L. Tolstojus, T. Dreizeris, Gotjė, G. Garbo, Sofi Loren.

Mergelė moteris

Ji gali būti pesimistiška, kritiška, nerami, nervinga. Ją sunku pasiekti. Ji gali daryti didelę galią vyrams, ir kad to neišduotų, slepiasi po savo bejėgiškumu. Ji labai moteriška, tvarkinga. Nors viduje yra labai griežta moraliniais įsitikinimais, iš išorės visuomet pasauliui rodo besišypsantį veidą. Laikosi itin aukštų standartų ir reikalavimų kitiems ir pačiai sau. Intelektuali, apdovanota iškalbingumu ir gera atmintimi.Visa tai vyrą gali išgąsdinti. Jos išorė seksuali, išlieka gyva ir gyvybinga iki pat senatvės. Ji yra nuolaidi motina, neretai išgyvena kančias, kad tik gerai suprastų savo vaikus. Šeimyniniame gyvenime visuomet sieks tobulumo. Paremia vyrą, siekiantį karjeros, padėdama jam savo pastangomis stengiasi būti nepastebima. Labiausiai subtilus ir delikatus zodiako ženklas.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

raSSSaa

Forumo gyventojas

Alytus

4,593.27 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 10:20

Esu ožiaragis ir beveik viskas atitinka, ypač labai didelis užsispyrimas ir tikslo siekimas. :-)

Vartotojo avataras

Nėja*

Dalyvis

2,671.31 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 16:42

Esu Jautukas :D
Esu Užsispyrusi,kartais karštakošė, kerštinga :D bet šiaip daug kas sako , kad esu patikima :sweeet: esu draugiška ir tikrai nepasikėlusi , nemėgstu pasikėlusių žmonių kurie bando kažką iš saves išlaužt bet nelabai jiem pavyksta :D , minusas tame , kad labai jau greit prisirišu prie žmonių , ir po to būna labai jau sunku juos paleist :roll: ną bet kiekvienas turime pliusų ir minusų. Šiaip daug kas sako , kad esu panaši į Aviną nes kartais būnu labai jau inpulsivi :roll: ,mėgstanti gaut ko nori ir nenuleidžianti rankų dėl dalyko kurio noriu ir manau , kad tai nėra blogai. :sweeet: Labiausiai sutariu su Žuvimis ir Ožiaragiais. 8)

Vartotojo avataras

essregi

Įsijaučiantis

414.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 11, 17:05

Aš dvinys šiaip horoskopas labai tiksliai apibūdina :D

Vartotojo avataras

meli

Lankytojas

286.81 Lt

Standartinė » 2011 Bir 24, 23:17

Esu liutas :D Vsisiskai man tinka,kad noriu vadovauti,buti demesio centre. Kartais egoiste ir labai impulsyvi;p

Vartotojo avataras

Danni^

Dalyvis

2,863.29 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 14:53

Ožiaragis. :rock:
Vienu žodžiu esu Užsispyrus, ir visada gaunu ko noriu. :sweeet:

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Bir 28, 14:46

Esu Ožiaragis. :sweeet: Ir tuo didžiuojuosi. :D
Esu labai užsispyrusi, visada gaunu tai ko noriu.
Žodžiu, pritariu Danni^.

Vartotojo avataras

Uoga.*

Aktyvus dalyvis

6,454.03 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 22, 19:46

Avinas
Trečiasis dekanas. Gimimo data: balandžio 10-20 d. Valdo Jupiteris. Pagrindinis devizas - numatymas.
Beveik antgamtinė dovana - sugebėjimas numatyti įvykius -leidžia šiam Avinui tiesiu taikymu eiti į pasirinktą tikslą. Jis užtikrintai imasi pačių sudėtingiausių reikalų. Gali pasiekti viską visose veiklos srityse. Žino pinigų vertę, siekia nepriklausomybės. Jo energija beveik neišsenkanti, bet, nors ir keista, priešų neįgyja, nes yra labai kuklus žmogus.
Svarbūs gyvenimo metai: 15, 30, 36, 40, 60, 66.
Avinai tarp kitų Zodiako ženklų užima 5-ą vietą ir sudaro 8,6 procento visų žmonių.
Pagal profesijas pasiskirsto taip: aktoriai -10,5 proc. visų tos profesijos žmonių, kompozitoriai - 10,3 proc., fotografai - 13,4 proc, pedagogai - 13,8 proc; Lietuvos Respublikos Seimo nariai -11,3 proc, šachmatininkai - 16,1 proc, valstybės veikėjai - 9 proc, vertėjai - 19 proc, kosmonautai ir astronautai - 7,1 proc, sportininkai - 5,2 proc, dvasininkai - 10,1 proc.

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 22, 21:34

Aš svarstyklės. Bet visada greit apsisprendžiu ir ilgai nesvarstau ;D

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 24, 13:15

Apgirsta lėtai, bet labai stipriai. Apsvaigęs gali sukelti skandalą. Geriausias būdas Jautį neutralizuoti - pasiūlyti jam padainuoti.

VO TAIP VA.

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 24, 19:57

Šaulys.
Esu kartais šlykšti pati sau :D kartais nekontroliuoju savęs ir savo veiksmų,bet šiaip esu draugiška ir maloni :)

Vartotojo avataras

^DanZa^

Dalyvis

2,050.35 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 06, 20:31

Manau, kad kiekvienas žmogus kažkiek atitinka savo zodiako ženklą, nors nevisi tuo tiki.
Pvz aš skorpionas ir esu labai pavydi, be to skorpionas yra vandens ženklas, o aš dievinu vandenį!!

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

1,566.67 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 07, 14:20

Aš žuvis.;}} esu kažkiek romantikė, bet nekenčiu kai visur tik tai ir teprideda. :D mėgstu dėmesį, esu gan pavydi, kartais savanaudė.

quiet

Dalyvis

Kelmė

3,748.15 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 10, 12:21

Jautis. Esu jautri , drovi, užsispyrus , turiu humoro jausmą :D na ir ką supykus greit neatsileisiu :)

Fabulous...

Apšilinėjantis

386.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 14:25

Liūtas šiaip atitinka daug dalykų :-)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42