Meditacija
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
http://www.youtube.com/user/TaraStilesYoga Pvz sita moteris. Ji pakeite savo gyv. stiliu, joga daro daug metu. Ir ka, nori pasakyt, kad ji ja atlieka netinkamai? Zinoma, lekstas pavyzdys is youtube.
![]() jeigu galima ir aš įsiterpsiu.
Joga, meditacija... manau, čia niekas jogos meistru ir nesiruošia tapti. Tiesiog joga žmogus naudoja tam, kad atsipalaiduotų, kad pabėgtų nuo rutinos ir streso, ar kitais tikslais. Ir merginos neminėjo, jog tai yra jų gyvenimo būdas, ir kad jos atlieka tai nuostabiai, idealiai, be priekaištų. Tai yra jų pasirinkimas. Koks gi skirtumas ar jos lietuvės (žodis "nususęs" nuskambėjo žeidžiamai. Leisk priminsiu, tu taip pat lietuvis... tai čia iš esmės apie save?) ar rytietės. Jeigu joms gerai, tai VALIO. Sveikinu. Tai tiek. ![]() jeigu meditacija tai tik atsipalaidavimas pagal tam tikras instrukcijas, išsilaisvinimas iš sąmonės it etc., tada ne, nesu to dariusi. bet jei meditacija skaitosi visiškas atsipalaidavimas, ir ne vien tik tyloje, o skambant muzikai, kai tiesiog mėgaujiesi ir visiškai apie nieką negalvoji, tada taip aš meditacijos meistrė. ; DDD tiesiog aš mėgsu taip ramiai atsigulti ar atsisėsti nesvarbu, mėgautis muzika ir apie nieką nieką negalvoti, nes tai taip atpalaiduoja.!!
Meditacija yra menas būti visuomenėje ir nebūti joje, atsiplėšimas nuo viso pasaulio ir nepriėmimas kitų skausmų. Bet toks žmogus tampa beprasmis, į jį negalima atsiremti, jis mirs ir niekas nepastebės jo, nes tarsi jo nėra. O tikras žmogus paima kitų sunkumą sau ir kitiems lengviau tampa, bet jam sunkiau. joga yra minciu ir judesiu kombinacija. Bent jau as taip suprantu joga. Joga (cia tik man atrodo) yra meditacijos (kazkas panasauis i) saka. Dievovaikui galeciau papriestarauti ''Bet toks žmogus tampa beprasmis, į jį negalima atsiremti, jis mirs ir niekas nepastebės jo, nes tarsi jo nėra.'' meditacija skirta labiau ''pabegti'' nuo tikroves ara tiesiog nutilditi savo mintis. pabuti au savimi, perzvelgti savo veiksmus ir ziureti ka padarei ir ka galejai padaryti. Meditaciojos metu (bent jau man) keiciasi mastimas. Tam tikrai medituojant gali matyti aura.
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |