The Sims 3Gal kas galėtų padėti ir paaiškinti kur reikia dėti atsiųstą daiktą simsams su sim3 ikona, kad jis veiktų? Bandžiau įkelt į electronic arts/download (download papkę pati sukūriau), bet neveikia. O jei pamygu šiaip ant daikto tai išmeta lentelę "Windows cannot access the specified device, path,or file. You may not have the appropriate permissions to access the item".
![]() Siunčiausi iš http://www.simenapule.it/ ten paprasti daiktai. Pvz: baldai, rūbai...
PADEKIT!!!! anksciau buvau ysirasius sims 3 ir viskas veikdavo normaliai,bet juos istryniau nes pabodo.o dar kai ysirasiau vel tai veike tik atnaujinau juos ir nepaleido man jau ju,tai juos istryniau ir kai per naujo yrasiau ir per start paleisdavau,tai lentele tokia ismeta kur gali matyt ka esi parsisiuntus ir ka yrasius y savo sims,o dar jau jos neismesdavo,per ta lentele ir paleisdavai spausdamas PLAY o dar jos nera tik raso kad sims3launcher.exe nera leistina win32 taikomoji programa ir pan dar meto su tuo win 32...ka
man dar daryt?kaip istaisyt sita problema,nes sims tik paleidzia kur cracka nukopinus bet ir tai paskui kompas restartuojas o to anksciau nebuvo visai ![]() ![]() ![]() ![]() agniusius - kai ten įkeli, turėtų launchery pasirodyt, jei ne, negaliu padėt
Rutella - naudokis Daemon Tools ar panašia programa Neįsivaizduoju, ką čia parašei, bet kai simsus atnaujinai, įsidėjai tą cracką, kurį reikėjo? ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |