Diskusijos Gyvenimas

Dirbtinis apvaisinimas

Vartotojo avataras

(E.)

Apšilinėjantis

818.29 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 15, 20:40

Nesu nei už nei prieš, tačiau nuomonę turiu. Žiūrint iš bažnytinės pusės yra blogai kad žudomos gyvybės, tačiau ką daryti toms šeimoms, kurios pilnatvę jaučia tik turėdamos vaikų. Galima siūlyti įsivaikinti, bet manau dauguma šeimų labiau norėtų auginti savo vaiką.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

gegelal

Dalyvis

Colchester

2,108.22 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 16, 14:25

Man vistiek dirbtinis apvaisinimas geresnė idėja nei vaikų namai. Gal yra kokių nors fiziologinių trukdžių įprastam apvaisinimui. Nenorėčiau augint kažkieno kito vaikų. Juk būna, kad vaikai senatvėj apleidžia tavo vietoj. Jau geriau senatvėj būt paliktam savo vaiko, nei kažkokių pijokų vaiko, kuriam suteikei šansą, o vėliau esi paliekamas. Skaudu, kai skaudina žmogus, kuriam davei antrą šansą pradėt gyvenimą, tave pažeminą. Ir šiaip nežinai kokius genus turės tavo naujasis vaikas iš vaikų namų. Vagių vaikai turi genetinį polinkį vogt, pijokų - gert, smurtautojų - muštis. O savas vaikas žinosi, kad turi geresnius genus (nors visko būna..)

Vartotojo avataras

žiogas

Lankytojas

460.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 16:31

Aš už. Juk kai yra didelis noras turėti vaikų, o jų kaip nėra taip nėra, mano manymu, gyvenimas pasidaro pilkas ir bevertis. Todėl kodėl gi, jei yra galimybė susilaukti vaiko, to nepadarius? Sėkmės ir stiprybės vaikelio bandančioms susilaukti šeimoms! :)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias