Diskusijos Gyvenimas

Lunatikai

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 06, 23:45

Aš kai būdavau maža lunatikuodavau. Vaikščiodavau kažkur, kalbėdavau visokias nesąmones.
Bet tėvai pasakojo, kad lunatikuojančiam žmogui reikia pasakyt jo vardą, tada atsibunda ir nueina miegot. Nežinau ar čia tiesa, bet man tai veikdavo. ;D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 07, 09:13

jei stovi ant kokio penkiaaukščio stogo, tai tada tikrai negalima vardo sakyt. Apskritai, jei lunatikuodamas žmogus kažką veikia, kas padarius netikslų judesį gali baigtis sužeidimu, tai geriau jį nuvest atgal į lovą ir tik tada kalbint/žadint.

fevane

Lankytojas

440.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 17:58

as tai tik viena karta lunatikavau. prisimenu labai rimtai pries miega rezgiau planus, kaip nenueit i mokykla kita diena, tai nakti miegodama nuejau pas mama ir sakau: ''skambino direktorius, sake, galiu ryt neateit'' :DD

justinax

Apšilinėjantis

15.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 22, 10:23

Kai mažas buvau gal kokių 8m. tai tėvai paskajo, kad vieną naktį norėjau išeiti į lauka, tai tėtis vos spejo iš durų raktą ištraukt :D o puseserė ir panašaus amžiaus, naktį bandė lipti ant sekcijos viršaus :D
Dar pasitaiko kad naktį pradedu šnekėt, o kai dar mane miegantį kalbina, tai prišneku visokių nesamonių :D pabandykit pašnekinti gerai įmigusi žmogų, turėtu atsakymus gerus duoti :D

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 22, 11:13

Kai buvau Palangoj teko ne vienai kambary miegot tai sakė miegodama angliškai kad kaalbu kažką non stop : DDD

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 28, 18:59

Kai buvau mažesnė kalbėdavau,murmėdavau per miegus,dar kartais miegodavau atsisėdus naktį :D bet iš viso šito išaugau

Vartotojo avataras

Pecado

Patyręs forumietis

Šakiai

12,137.27 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 28, 19:33

Maža kai buvau sakė vaikščiodavau per miegus. :D Nežinau ar tiesa ar ne. O dabar tai nevaikštau.

Vartotojo avataras

xXiPodXx

Aktyvus dalyvis

Somewhere in the middle of nowhere

3,305.29 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 18:40

Aš totali lunatikė.
Niekada per miegus nekalbu , bet labai dažnai vaikštau. Sikį atsibudau pas savo pusbrolį kieme ant žolės (kai buvau pas jį)
Arba kaip buvau prisižaidus kažkokio žaidimo ir ryte mama pasakė , kad aš naktį pradėjau spardytis ir verk klykdama:''KUR MANO SKRYNIA!!!!!!!!!!!!!!!!??'' :D :D :D
Dar ilgai iš šito žvengiau...

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių