Diskusijos Gyvenimas

Lunatikai

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 20:48

priviet lunatikam!!! :lol: :lol: :lol: įdomus dalykas, bet man taip nėra nutikę, bet žinau, kad mažiem vaikam būna iki 7 metų, mano puskei buvo mažai tai į tualetą nueidavo, vaikščiodavo po kolidorius miegodama :lol:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 23, 21:27

Mano klasiokė lunatikuodavo. Pasakojo, kad eidavo šaldytuve dešros ieškot :D
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 19:10. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Pjautuvas12

Įsijaučiantis

549.32 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 30, 12:21

Kai buvau kokiu 5 metu, gulejau ligoninei su mama :D nu zodziu man lasino laseline, as uzmigau, mama dar nemiegojo ir sake, kad nakti as prdejau, po palata vaiksciot ir sauk sestas pirstas, sestas pirstas! :D :D :D, arba pries metus per miegus pradejau saukt byberi as tave uzmusiu!, ir padudau, ziuriu tetis prie lovos persigandes stovi :) arba buvo irgi pries metus pradejau saukt nakti .., ..!.

Vartotojo avataras

Valued*

Apšilinėjantis

1,439.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 16:03

Oi, aš tai lunatikė nereali. :D Ir kalbu, ir šaukiu, ir spardausi, ir vaikštau.;DDDD Atsimenu praeitą vasarą buvau pas močiutę, tai mano teta, kai labai jautriai miega, pasakojo, kaip aš išėjau iš kambario, o ten šalia pri pat stovi gėlės ir butelys laistymui, tai, sako, pasiėmiau tą butelį, palaisčiau gėles, dar pastovėjau ir nuėjau. :D Bet aš tai taip netikėjau, paskui nueinam pažiūrėti, ar žemė tame vazone drėgna, ir akurat: šlapia. :D Dar irgi buvo, kad išėjau iš kambario, pastovėjau, pasakiau: "ne, taip nebus" ir vėl į kambarį nuėjau. :D :D Tada šaukiu. Atsimenu, kad taip rėkiau "tėti, ne", kad atsibudau iš to rėkimo..Bet kaip buvau išsigandusi, šakės. Ir taip tikėjausi, kad tėtis neišgirdo, nes gėda būtų.;DDDD Nu žodžiu, žiauru.. :D

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 16:11

Laimei, aš nelunatikuoju, bet mano sesė tai jo! : D Kažkada naktį atsibudo, užsidegė šviesą ir jai susišvietė, kad reikia už spintos užlįst. Tarp sienos ir spintos buvo gal kokių 15 cm tarpas ir ji pradėjo ten spraustis. : D po to dar ir kaktą nusibrozdino taip.
O visokie kalbėjimai, vaikščiojimai tai dažnai įvyksta. kartais išsigastu naktį, kai ima nė iš šio nė iš to kalbėti. : D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Lie 01, 16:40

va va, pas mano sesę tas pats:DD
arba staigiai atsikėlia kai koks robotas.. bet jau pripratus aš.
Būna kad ir paklausinėju jos ko nors, tada ta nusiraminus atsigula:D

Vartotojo avataras

glostyk

Apšilinėjantis

Šiauliai

1,173.66 Lt

Standartinė » 2011 Lie 02, 15:30

lunatikė esu! kai su draugėm miegu, pasakojo, kad atsikeliu iš lovos vidury nakties ir prastoviu kokias kelias valandas, o tos išsigandusios žiūri kaip į kokią šmėklą :D pilna video yra nufilmuota, kur vaikštau lauke naktį, arba šaligatviais. problema labai didele jau yra :) nežinot kaip gydytis nuo lunatikavimo? :DD:D:D

Vartotojo avataras

Valued*

Apšilinėjantis

1,439.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 03, 17:32

pilna video yra nufilmuota, kur vaikštau lauke naktį, arba šaligatviais.

Būtų įdomu pamatyti. :D :D Manęs dar kol kas nieks nenufilmavo. :D Ir gerai. :D :D :D

Vartotojo avataras

xytte

Įsijaučiantis

1,835.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 03, 21:35

Ne man taip buvo. Atėjo su išsikrovusiu telefonu į kambarį, kur šeima susirinkus, ir sako : skambina. Padėjo telefoną ir nuėjo, toliau miegot.. : D

Vartotojo avataras

Valued*

Apšilinėjantis

1,439.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 03, 22:33

:D :D Geras. :D :D

Vartotojo avataras

glostyk

Apšilinėjantis

Šiauliai

1,173.66 Lt

Standartinė » 2011 Lie 04, 14:15

na gal nereikia, nerodysiu. :D gėėėdaa.
Būna visokių baikų. :D

Vartotojo avataras

Valued*

Apšilinėjantis

1,439.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 04, 16:25

Aha.:D :D :D

Vartotojo avataras

Rugil

Aktyvus dalyvis

Telšiai

6,303.98 Lt

Standartinė » 2011 Lie 13, 15:55

Pasakodavau pasakas naktim ankščiau, sakė, kad vieną kart 3 nakties išėjau į mokyklą, tik sulaikyt spėjo.. Kitą kart kakavos ėjau darytis.. :D

Vartotojo avataras

seungri789

Dalyvis

ten kur manes nera :D

3,466.39 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 05, 19:57

šneku. Tik nežinau retai ar ne. O šiaip neatsimenu kad kas nors būtų sakęs kad vaikštau.
Ai vieną kartą su sese vienam kambary miegojom tai sakė atsistojau tada atsisėdau pasikasiau koją ir atsiguliau.
O mano sesė maža "raliuodavo" :D kiekvieną naktį vaikščiodavo. Tėvai pasakojo, kad atsiguli jau klausyk eina laiptais į pirmą aukštą. Pasakydavo eik miegot, o ji sakydavo tai kad aš miegu! :D arba naktį su manim kamuoliu žaist vos neišėjo :D nežinau gal tada ir aš lunatikavau :D oi pas mus daug tokių istorijų buvo :-)

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 06, 14:17

Mano sese seniau atsistodavo ir eidavo zaislus eidavo tvarkyt :D . Aiste, ka darai? Tvarkau. Eik miegot. Gerai, tuoj. Arba su jais zaist.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių