Diskusijos Gyvenimas

Kur norėtumėt gyvent?

Vartotojo avataras

Nelabai

Lankytojas

Šiauliai

448.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 28, 16:41

Ne savo kondo. :l eisiu sudegint jį vieną dieną, paskui pasigamint muilo ir susprogdint pusę miesto :l yra pritariančių?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 29, 00:08

Norėčiau gyvent Maldyvuose. O jei rimčiau tai UK.

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 13:04

Hmm... Turbūt kad JAV arba UK.
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2011 Bir 30, 13:04. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 15:08

Nežinau, mane tai erzina ta susižavėjimo banga - kokia šalis gražiausia - jav uk. kur norėtum nukeliaut - jav, uk. Kur norėtum gyvent - jav, uk. Nu dar prancūzija, irgi pakankamai dažnai. Nu suprantu, kad gali ir tiesiog patikti, ir būti nusispjaut kas kitiem patinka, bet vistiek jau kvailokai atrodo. pavyzdžiui manęs UK tai visiškai nežavi. Nu tik tiek, kad man ta pati anglų kalba labai graži, aišku kai pats anglas kalba, o ne lietuvis, o daugiau, tai nieko gero ten nėra. iš žymių vietų, tai be abejo yra kietų tokių, bet jų visur yra, visur savaip gražu. o gyvent tai iš viso nė už ką nesutikčiau - visus metus šalta, daugiau 18 net vasarą nepakyla. Man daug geriau kaip lietuvoj - 20-29 vasarą, gi ir taip tik 3 mėnesiai džiaugsmo. o apie amriką tai apskritai nieko pakomentuot negaliu - nei domiuosi nei manau kad turėčiau domėtis. nu tiesiog, 0 emocijų. Jei tektū keliauti, tai aišku džiaugčiausi, bet kaip ir nukeliavus į betkokią kitą šalį, o jie net nacionalinės virtuvės patys neturi (negarantuoju), o tai, bigmakų pavalgysiu. weee, svajonė. nu pliusas būtų tas, kad kitas žemynas, didžiuliai miestai. bet vėl gi - visur yra kažkas savito, to, ką iš tiesų verta pamatyti. ir jei kas pasiūlytų kur kelliauti - tai man visiškai dzin būtų. nes man įdomiausia ir džiugiausia yra pažinti pačią šalį, o ne nuvažiuot į ameriką ir tada visiem girtis kad va, jūs visi norėjot ten pabūt, o aš vat ir buvau. Atsiprašau kad užvariau gal truputį, bet čia ne konkrečiai kažkam, o bendrai pasakius

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 16:25

Kiek keliavau visos šalys labai ypatingos. Tai ir norėčiau sau toliau keliaut.

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 18:10

Irresponsible - nei čia susižavėjimo banga ar kas, pavyzdžiui man, UK manau būtų gyventi geriau, man kaip tik patinka vėsesni orai ir man būtų labai gerai ten +20 ir t.t. Ir kiek mačiau ten yra gražių vietų ir mane žavi ši šalis ir tiek. O jei apie JAV tai nebent tik kai kuriose valstijose gyvent, o ne taip kad betkur. Tai aišku yra tikrai daug gražių šalių kuriose norėčiau taip pat gyventi, pvz. Norvegija, Vokietija ir kt.

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 18:22

Nežinau net. Tikraiusiai JAV. O jei konkrečiau tai NYC. Nu labai labai labai :sweeet:

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 19:51

Irresponsible rašė:Nežinau, mane tai erzina ta susižavėjimo banga - kokia šalis gražiausia - jav uk. kur norėtum nukeliaut - jav, uk. Kur norėtum gyvent - jav, uk. Nu dar prancūzija, irgi pakankamai dažnai. Nu suprantu, kad gali ir tiesiog patikti, ir būti nusispjaut kas kitiem patinka, bet vistiek jau kvailokai atrodo. pavyzdžiui manęs UK tai visiškai nežavi. Nu tik tiek, kad man ta pati anglų kalba labai graži, aišku kai pats anglas kalba, o ne lietuvis, o daugiau, tai nieko gero ten nėra. iš žymių vietų, tai be abejo yra kietų tokių, bet jų visur yra, visur savaip gražu. o gyvent tai iš viso nė už ką nesutikčiau - visus metus šalta, daugiau 18 net vasarą nepakyla. Man daug geriau kaip lietuvoj - 20-29 vasarą, gi ir taip tik 3 mėnesiai džiaugsmo. o apie amriką tai apskritai nieko pakomentuot negaliu - nei domiuosi nei manau kad turėčiau domėtis. nu tiesiog, 0 emocijų. Jei tektū keliauti, tai aišku džiaugčiausi, bet kaip ir nukeliavus į betkokią kitą šalį, o jie net nacionalinės virtuvės patys neturi (negarantuoju), o tai, bigmakų pavalgysiu. weee, svajonė. nu pliusas būtų tas, kad kitas žemynas, didžiuliai miestai. bet vėl gi - visur yra kažkas savito, to, ką iš tiesų verta pamatyti. ir jei kas pasiūlytų kur kelliauti - tai man visiškai dzin būtų. nes man įdomiausia ir džiugiausia yra pažinti pačią šalį, o ne nuvažiuot į ameriką ir tada visiem girtis kad va, jūs visi norėjot ten pabūt, o aš vat ir buvau. Atsiprašau kad užvariau gal truputį, bet čia ne konkrečiai kažkam, o bendrai pasakius

nu kžn, amerika nėra vien koks niujorkas. pvz čia irgi yra ta pati jav, tik kad Maui sala (nu havajai). arba čia. bent jau aš tai tokių vaizdų lietuvoj niekur nemačiau.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 20:13

gražu tai gražu, bet kai toj jutoj gyvena du žmonės ir tie du žmonės vaikšto aplink savo žemę su šautuvais ir medžioja visus.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 20:29

ofc

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 20:50

man USA patinka,nes nuolat galvoju,kad ten visos svajonės išsipildo,nu žinot baliai festivaliai ir visokie american dream'ai. :D be to mėgstu aktyvius ir niekada nemėgančius miestus,greitį,šurmulį.Plius geras(geriausias jei dar Kinija nepralenkė) ekonominis lygis,aišku dirbti reikia daug,bet ir pinigų atžvilgiu atsiperka.be to,nors viena šalis labai įvairus oras ir gyvenimo būdas.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 21:26

žiaurūs tie baliai festivaliai, kai grįžus iš naktinio pabėgiojimo randi pilnus namus girtų žmonių, o atsidarius duris į savo kambarį lovoj pamatai dvi nuogas mergas darančias meilę...
Man labiau prie šildies europietiški baliai, kur striptizo niekas ant stalų nešoka, papais nemojuoja, ir gerbia tavo erdvę

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 22:15

:D kiekvienas savaip atsipalaiduoja.
Papasakok,kaip tau sekas JAV?Kur gyveni?Kaip žmonės?Oras? :> Kas patinka,kas ne? :>

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 22:16

Nu kas nepatinka tai jau pradėjo pasakot :D

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 22:47

Puikiai sekasi. Šiaip daug dirbu kol kas, tai nėr laiko kažkokiom pramogom didžiom, bet planuoju į burning man važiuot vasaros pabaigoj (didžiausias pasauly festivalis) ir rugsėjį visą prakeliaut kalifornija, juta, koloradas, vajomingas, idaho, arizona tada tai bus daug ką pasakot, tikriausiai.
Gyvenu Ohajuj, Klyvlende. Klyvlendas buvęs industrijos centras, dabar biskį merdintis miestas, centras dydžio sulyg kaunu gyventojų skaičium, o šiaip su apylinkėm virš milijono. labai daug juodų žmonių. pirmą sykį jaučiuosi rasine mažuma. Pirmas įspūdis atskridus - visi labai stori, labai nemandagūs, labai durni, labai jautrūs ir labai susireikšminę. po mėnesio galiu pasakyt, kad didžiajai daugumai pirmas įspūdis visai teisingas, kas biskelį slegia, nors su tokiais žmonėm nelabai bendraut tenka. atvažiavau čia viena, tai gyvenu su šešiais amerikiečiais dideliam name, priemiesty. tie mano amerikiečiai toki 21-40 metų amžiaus, nieko neveikia per dienas, tik pučia dūmelį ir geria. Kasdien turim po baliuką, tada susirenka daug žmonių, kurie pučia ir geria. nu jie šiaip geri žmonės, mane mėgsta, pabūnam, pabendraujam, bet su istorijom ypatingom: viena kliniškai turi psichologinių problemų, nors turi daktaro laipsnį neurosience (nežinau kaip išverst), kitas buvęs narkomanas papasakoja kokių istorijų kaip galvodavo kad dievas jis ir bandydavo lapus ant medžių augint, trečiam ten kelis kartus policija buvo atvažiavus pas mus nes pradeda rėkt trankyt daužyt stiklus, tai kaimynai iškviečia, kitas narkotikų dyleris ir pan. nu negaliu amerikai absoliutint visai, bet nu tikrai va žmonės turi problemų. darbe jau biskį kitoks levelis, dirbu ofise, mūsų įmonę sudaro iš viso penki žmonės, tai yra prezidentas ir keturi praktikantai. tai tikrai protingi, labai geranoriški. kiek biznio susitikimuose sutinku irgi žmonės sąmoningi. tai čia matyt priklauso į kokią terpę pakliūsi. nu bet tos didžiosios masės tai vajė. storumas žmonių neišpasakytas. nu kai sako visi kad amerikonai stori tai įsivaizduoji bus ten 15 proc storų. o čia siaubas, visi stori. vyrų tai dar yra kūdų, bet mergų tai mačiau gal kokias penkias, kurias galima kūdom europietiškais standartais pavadint. Žmonės apart amerikos nieko nežino. Klausė manęs tokių dalykų ar internetą turim lietuvoj. labai mažai kas buvę už amerikos ribų. Labai smagu kad žmonės gatvėj sveikinasi, autobuso vairuotojai visada pakalbina. Oras, kadangi gyvenu šiaurėj, tai panašu kaip lietuvoj, tik labai drėgna. tai kai šalta labai šalta, kai karšta labai karšta būna.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių