Licėjaus stojamieji 2011 m.teisinimasis yra tada, kai bandai pateisint savo elgesį nepriklausomai nuo to ar oponentas teisus ar ne, nes tai tiesiog savo elgesio motyvų paaiškinimas. tarp kitko, teisinasi žmonės paprastai tie, kurie turi mažą savivertę, linkę save kaltinti. taip pat toki žmonės kurie teisinasi, puola kitus. teisinimasis yra gynyba. kai ginamės vadinasi bijom. kaip gali laimėt diskusiją, kai pats sau paskiri bijančiojo vaidmenį. žmonės kurie teisinasi yra nekonstruktyvūs.
aha :))
edit: o tu ka, manei kad as šiaip googlėj naršydama pamačiau kad nesąmones čia rašinėji? edit2: va matai, kai turi ka pasakyt, tai ir pasakai. Paskutinį kartą redagavo Irresponsible 2011 Bir 30, 00:50. Iš viso redaguota 2 kartus.
:DDD nori, galiu dar kelis suveikt :D Ne, negaliu daugiau, juokauju. O šiaip, galiu jau iš kito nicko pakartoti, kad nesveikas esi :)
ir šiaip, truputį ir durnas esi, jei tik pagal karmą sprendi. ką, aš 5 turiu, tai kažkas 5 accus turi? Ar manai čia tik taip apie minusines? nes aš tai ne vienam - reputacijas uždėjus, bet tai nereiškia, kad manau, jog visur gali tu būt :D Paskutinį kartą redagavo Irresponsible 2011 Bir 30, 00:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
Nu tu tikrai trenktas :DDD
Nevaidinu, pirma net nesupratau apie ką tu šeki, pričiom ta ginta :D Žinai, galima paprašyti ir ne tik 1 avataro, tam, kad paskui galėtum ir kitą užsidėt. žinai, čia nieko nenormalaus taip daryti. O aš tą antrą užsidėjau nes ten merga galvą užsiėmus, tai simboliška. Pirma net nepastebjau, ir žinok nebuvau numačius susikurt iškart abudu, tam, jei netyčia čia tu būtum užsiregines. Labai sumanu, gyti, iš taves to nesitikėjau. ir dar nesitikėjau kad mane aurelija palaikysi, jau galėtum ir susivokt. Visai kitoks rašymo stilius, šiaip jau Stilių galima keisti.
Iš vis, keista, kad vienoje temoje rašai, kad eini į gimnaziją, o kitoje, kad mes vis tik vėl būsim klasiokai. Tada galimi 2 variantai: 1. Kurį nors kartą melavai ARBA 2. Kai rašei, dar nežinojai, kad įstojai, tad esi viena iš tų, kurios stojo, bet neįstojo. Bet tu tikrai ne Ineta. be abejo, galėjo būti, kad tu įstojai, bet nepanorai eiti. Bet nemanau, kad taip yra. Edited: arba keliamės į PM, arba baigiam. ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |