|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Pilkas
- Įsijaučiantis
-
- 92.00 Lt
» 2010 Gru 19, 15:13
Visą laiką tingiu rytais keltis ir vakarais daryti nd.
--------------------------------------
-

eGlyTe..,
- Įsijaučiantis
-
- 1,765.30 Lt
» 2011 Sau 04, 12:14
Tingiu anksti keltis,daryt pamokas ir mankšta 
-

Miglė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 267.69 Lt
» 2011 Sau 04, 15:21
Tingiu daryti viskąąąą... Einu pamiegot, labanakt
-

aguon
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 555.52 Lt
» 2011 Sau 05, 23:55
Su mano tinginyste nepakovosi. Niekaip. Kas vakarą atsigulus save graužiu, kad nieko gero nenuveikiau, blahblahblah, tada pasižadu kitą rytą anksti atsikelti, susigalvoju veiksmų planą irrrrrrr kitą rytą atsikeliu dieną; tada iki vakaro prasėdžiu prie pc (jei niekas neišsitempia į lauką), karts nuo karto ko nors užkandu ir einu miegot. Tai čia per atostogas. O kai reikia eit į mokyklą, tai aišku keliuosi anksti, bet vistiek nieko gero nenuveikiu. :-D
Tinginys pasireiškia tuo įkyriu atidėliojimu: paskuj, tuojau, už pusvalandžio, už 2 valandų, kai pasibaigs filmas/serialas, kai baigsiu žaisti, etc.
Tinginys yra BLOGAI (tik tas skanus sausaininis tinginys yra geeeeeeerai). Pirmiausia dėl to, kad atidėlioji tau įdomius dalykus ir pasirenki vieną - tingėti. O tingėjimas tikrai nėra įdomus ar svarbus.
Žodžiu, viskas, pagavau įkvėpimą. Nuo dabar metu tingėti!
-
Caffeine
- ®espect
-
- Vilnius
- 2,880.80 Lt
» 2011 Sau 06, 21:46
Blm, dėl tavo post'o nutariau užbaigt tą fizikos projektą, kurį atidėlioju jau kelias savaites ;DD
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Sau 06, 23:52
aguon rašė:Su mano tinginyste nepakovosi. Niekaip. Kas vakarą atsigulus save graužiu, kad nieko gero nenuveikiau, blahblahblah, tada pasižadu kitą rytą anksti atsikelti, susigalvoju veiksmų planą irrrrrrr kitą rytą atsikeliu dieną; tada iki vakaro prasėdžiu prie pc (jei niekas neišsitempia į lauką), karts nuo karto ko nors užkandu ir einu miegot. Tai čia per atostogas. O kai reikia eit į mokyklą, tai aišku keliuosi anksti, bet vistiek nieko gero nenuveikiu. :-D
Tinginys pasireiškia tuo įkyriu atidėliojimu: paskuj, tuojau, už pusvalandžio, už 2 valandų, kai pasibaigs filmas/serialas, kai baigsiu žaisti, etc.
Tinginys yra BLOGAI (tik tas skanus sausaininis tinginys yra geeeeeeerai). Pirmiausia dėl to, kad atidėlioji tau įdomius dalykus ir pasirenki vieną - tingėti. O tingėjimas tikrai nėra įdomus ar svarbus.
Žodžiu, viskas, pagavau įkvėpimą. Nuo dabar metu tingėti!
Aš irgi viką tingiu daryt, nu siaaaubingai tiesiog. Ir valios pas mane vapše nerasta, net ryte atsikelt negaliu!!! 
-

Valued*
- Apšilinėjantis
-
- 1,439.00 Lt
» 2011 Bir 27, 23:02
Oi, atsimenu kaip aš iki keturiolikos metų tingėjau...Nerealiai... O paskui lyg viskas apsivertė aukštyn kojom...Bet aš net pati nepastebėjau. Nesupratau, kodėl taip viskas pasikeitė, bet dabar netingiu nieko. Galiu daryti bet ką..  DD
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bir 27, 23:33
jei tingiu,tai ir nedarau.Ko čia iš savęs daryt kažkokį mazochizmo aktą?Nu nebent būtinas dalykas - nusipraust,į mokyklą nueit ir pan.
-

Irresponsible
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,937.00 Lt
» 2011 Bir 28, 10:11
Bet vistiek ir namų ruošos darbai yra - palygint, kambarius sutvarkyt. Nu tai jei vadovautis logika ''tingiu, tai ir nedarau'', tai vargšai tėvai, negalima šitaip daryt :((((
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bir 28, 17:24
Bet vistiek ir namų ruošos darbai yra - palygint, kambarius sutvarkyt.
netvarkau savo kambario,šiaip jis ir taip tvarkingas,tik dulkes retai valau ir spintos sukuistos.
-

Irresponsible
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,937.00 Lt
» 2011 Bir 29, 21:33
Tai, tavo kambarys - tai čia tik tavo kambarys, tavo darbai. o nejauti pareigos padėt savo tėvams? Kaip gi svetainė, likę kambariai jei jų yra? Lyginimas, galų gale skalbenkę užstatyt, mamai vakarienę padėt padaryt? Jau ir tai, palyginus, aš labai mažai darau namuose. Bet jei tu išvis nieko nepadedi, tai nesuprantu, kaip tau tėvai nieko nesako. Pati turėtum tada jaustis bent kiek kalta. Negaila, kad jie ir taip visą dieną darbe dirba, o grįžę dar ir visus tokius darbus daro? Jei nepelnytai užsipuoliau, atleisk, bet iki šiol supratau kad pareigos padėti nejauti :?
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|