Įvairūs Studijos, mokykla

Abiturientai 2011

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 17:40

Intec rašė:Irresponsible, teisingai Passion sako, kažko tu nelabai žinai net egzamino sistemos, o tu dar aiškini, kaip lengva jį išlaikyt. Tai čia ne aš nusišneku, o kai kitas kitas :)) Peace.

Nu šiaip žinau :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 18:45

Passion rašė:Tai truputuką ramiau, kai bent porą žinai :) o kaip geografija sekėsi?

Vat būtent dabar ramu visai, nes žinau,kad jeigu matematikos neišlaikysiu vistiek gausiu atestatą ;D Geografija visai normaliai, parašiau tai ką žinojau, bettiesą sakant nesimokiau nieko ir pan ;D Gavau 6. Nors Geografijos mokytoja sakė melstis, kad išlaikyčiau, nes tipo labai silpnai parašiau

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 22:42

Mano sesuos iš geo irgi šešetą gavo.

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 23:51

Intec, Tu vienuoliktokas, taip? Ką galvoji laikyti, kur stoti? :)

Įdomu, kur applePIE pradingo, jau senokai bebuvo čia :)

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 11:16

Passion, taip dalyvauju šitoj temoj, nes man aktualu, be to turiu sesę 12-tokę. :) Nežinau laikysiu 4 egzaminus(Istorija, Matematika, Geografija - V, bei Lietuvių - V), tiesa nežinia kaip su matematika, nes gali ir neprileist, bet dėsiu labai daug pastangų. O šiaip žadu stot Į KU, logistika. BEt čia irgi neaišku dar. :) O kur tu stoji?

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 12:41

Lėksiu į užsienį psichologijos mokytis :)

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 13:35

Nu va mane tai išvarei, nors mano sisiukas irgi dvyliktokė. :(((
Sakė, kad kažkas lyg ir žadėjo kad 4dienį bus lietuvių atsakymai

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 13:39

Oi, porvafor, susitaikom, tik nesiginčykit čia apie mokymąsi :D Kaip tavo sesiukui einasi?

Keliais psl. anksčiau sakiau, kad NEC'as atrašo, kad ketv. skelbs

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 13:48

aaa nu atsiprašau, bet tai jei keli taip žino tai gal jau ir paskelbs :D nu gerai, nesąmonę čia parašiau
O jai tai nežinau. :D Nu anglų galvojo kad labai blogai parašė, bet gavo 98. lietuvių tai sakė kad neutraliai taip, nieko lengvo ir nesitikėjo, o matematikos 1 uždavinio neišsprendė, o visus kitus lyg ir gerai.
O stot tai ruošiasi į architektūrą. Vakar ir šiandien egzus laikė. Tai iš meno istorijos, iš 10 klausimų dėl 2 nežino, o kitus tai galvoja kad gerai turėjo atsakyt. Kompozicijai reikėjo nupiešti vasaros kavinę, tai jai labai nepatiko kad labai nekonkreti ir primytivi užduotis. O piešimo užduotį irgi sudirbo, reikėjo piešt iš atminties, ir sakė kad irgi paprasta užduotis. Nu nėra kur vaizduotės panaudot, ir nelabai ten ir reikia topiešimo, tipo nesimato kas moka piešt, o kas ne. Nu tai tiek :DD

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 13:54

Jo peac'iukas. :) o architektūra, neblogai, aš irgi girdėjau, kad šią savaitę lietuvių skelbs. :)

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 14:08

Na aš nepatarčiau stot į psichologiją, nes nepelninga profesija ir šiaip yra toks dalykas, kad psichologės yra netekusios, nes mato kada jai yra meluojama. Ir šiaip man atrodo, kad tokia profesija nėra perspektyvi. Bet aišku čia kiekvienam kitaip atrodo :) Bet ir aš pati norėjau studijuoti psichologiją, bet vėliau persigalvojau.

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 14:13

Ten, kur išvažiuoju, psichologija yra vienas iš populiariausių dalykų būtent dėl pelningumo, aišku, kad galėtum dirbti psichologu, reikia bent magistrą baigti. Bet šiaip specialybė perspektyvi ir daug kur pritaikoma ieškant darbo :) Įstoti labai sunku. Sunkiau turbūt tik į mediciną, teisę ir kai kuriuos dalykus, su ekonomika ir verslais susijusius :)

Čia pas mus Lietuvoje truputį iškreiptas požiūris, dar yra likusi dalis tokio sovietinio požiūrio, kad pas psichologus eina tik psichiškai nesveiki :)

Architektūra... Gan sudėtingai skamba tie visokie stojamieji, bet matyt sesuo tiesiog turi potraukį tokiems dalykams :)

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 14:21

Na taip, galima sakyt Lietuva visada būna atsilikus ypač dėl požiūrių. Kaip supratau tai po mokslų ketini likti užsienyje. Teisingai supratau? :)

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 14:26

Kol kas nežinau, neplanuoju nieko :) Bet kuriuo atveju, bent kokius septynerius metus ten būsiu, o per tiek laiko ir Lietuvoje situacija gali pakisti. Šiaip savo šalį myliu ir dievinu mūsų kalbą, žiūrėsim, kiek laiko ištversiu gatvėse girdėdama mažai lietuviškų melodingų žodžių :D

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 15:17

Gan ilgai planuoji būti užsienyje. Na bus tikrai manau sunkoka negirdėt savos kalbos, bet pripras. Svarbiausia neprarasti įgūdžių per tiek laiko. :D

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių