Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų tiesinimas

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 22, 20:49

tai kad jei vakare plauni galvą, o ryte tiesini, jokios naudos išsitepus šlapius plaukus. ant pačios priemonės yra parašyta, kaip naudoti, aš niekada neperku tų, kur ant šlapių plaukų, nepatinka man tokios priemonės ;} kad purkšikliai atsiduotų spiritu irgi niekad nepastebėjau, got2b man iš principo nepatinka nei kvapas, nei konsistencija, o su syoss jokių nusiskundimų neturiu. l'oreal išvis maloniai kvepia :D anyway, jei ir džiovinu, ir tiesinu plaukus, priemonę dedu dukart, nors paprastai ir ryte plaunant galvą leidžiu plaukams natūraliai išdžiūt. man purškikliai patogiau už tepamas priemones vien tuo, kad neapsunkina plauko ir nesulipdo (ok, got2b tikrai turi savybę lipdyt), o jei nemoki purkšt taip, kad visus plaukus apimtų, tai tik pačios bėda. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 22, 21:31

nu kžn,kiek kirpėjų aplankiau,man patarė pirkti tepamą ir kokybiška priemonė nieko nesulipdo.Nu pas mane plaukai gale labai tankūs,tai su purškiamu ten vargas vienas.Ir Syoss'ą kątik pauosčiau - smirda man vistiek jis. :D Loreal nežinau kaip,turėjau tepamą tai normalus kvapas,bet purškiamų kvapą tik turėjau omeny.
aš niekada neperku tų, kur ant šlapių plaukų

tai,kad Syoss'as irgi ant drėgnų plaukų tepamas,ar galima ir ant sausų?

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 22, 22:45

L'Oreal purkiklio man atrodo toks pats kvapas kaip ir tepamo, bet nesu tikra. ;} pas mane plaukai nėra labai stori, bet jų pakankamai daug, kažkaip gerai man tie purškikliai vistiek. o to heat protectoriaus aprašyme yra rekomenduojama purkšt prieš tiesinimą, t.y. ant sausų plaukų (ieškojau ko nors panašaus į tresemme, ką galima būtų lietuvoj įsigyt, vien dėl to, kad ant sausų dėt), tik po to, aišku, palaukt reik ~1min, kad nudžiūtų, nes kitaip svyla truputį. :D o syoss tepamo heatprotektoriaus nesu mačius

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 23, 10:23

Gabe7 rašė:Bet būtina išdžiovinti kad ir ką tepate prieš tiesinant.

nemanau :d taigi tie dalykai apsaugo nuo karščio plaukus, tai jeigu išdžiovini, viskas išgaruoja ir tiesini jau neapsaugotus plaukus.

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 23, 10:28

aš visokius termikus prieš džiovinimą/tiesinimą dažniausiai naudoju.

ir šitą kartais,nes laabai kvapas patinka ir šiaip geras

Paveikslėlis

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 23, 10:36

Kartais patiesinu plaukus, nes man nepatinka kad kai netiesinu jie būna pasišiaušę, o va kai pasitiesinu plaukai atrodo glotnūs ir gražūs

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Bir 23, 16:20

Mano jau plaukų galai biškelį pasvilę tokie atrodo,nuo to tiesinimo. Bet netiesint negaliu,nes labai žiauriai susisuka,susigarbanoja negražiai ;/

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 23, 20:54

nemanau :d taigi tie dalykai apsaugo nuo karščio plaukus, tai jeigu išdžiovini, viskas išgaruoja ir tiesini jau neapsaugotus plaukus.

įsigeria gi jie.be to kad ir ką užteptum - drėgni plaukai tiesinami svyla.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 23, 20:59

tai ant drėgnų užtepi, palauki kol išdžius ir tada tiesint reikia.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 23, 21:19

na tai tą ir turėjau omeny.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 23, 21:31

jo, bet palaukti kol išdžius, o ne džiovinti

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 23, 22:07

ai dėl to.Nu šiaip man veiksmingiau kai su džiovintuvu,bet esmė tame,kad drėgnų nedžiovinti

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 24, 17:53

Man tai aplamai plaukai gražiau stovi su džiovintuvu džiovinti. Tarkim gražiau tokiu atveju ir ištiesinus dar, o ne palaukti kol patys išdžius ir tada tiesinti. Bet jeigu laiko turiu, tai visada palaukiu, kad bent stipriai patys apdžiūna ir tada dar su džiovintuvu pabaigiu .

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 24, 19:16

O aš kaip tik labiausiai nemėgstu džiovint plaukų džiovintuvu, nes tada plaukai sekrinta taip, kaip man labai netinka :D Tai didžiausia bėda būna, jei reikia skubiai sausų plaukų. :D Nes tada laukia.. džiovintuvas! :DD

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Bir 24, 20:28

Fobija. rašė:aš visokius termikus prieš džiovinimą/tiesinimą dažniausiai naudoju.

ir šitą kartais,nes laabai kvapas patinka ir šiaip geras

Paveikslėlis

Aš ir šitą naudoju. Pritariu, kad geras. Plaukai man fainesni, juo pasipurškus būna, puresni tokie.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių