Liečiamų ekranų mobilūs
66 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
![]() Nekeisčiau į nieką ( nebent į naujesnį iPhone : D ). Pripratau greitai, tik stebino tas, kad reaguoja ekranas tik į pirštų pagalvėlių prisilietimus, jokiais pieštukais ar nagais gali net nebandyt rašyt, bet matau tame tik pliusus Turiu Sony ericsson Xperia x8, labai patenkintas Android OS (isirasiau 2.3.5, nors palaiko tik 2.1). Pradzioj kol issiaiskinau kaip kas tai truputi kebloka buvo. Sms pripratau tik po geru poros savaiciu rasyt. Dabar negrysciau prie klasikiniu telefonu su knopkem, ir niekada symbian os po android.
![]() Paskutinį kartą redagavo darkman 2011 Rgp 11, 23:40. Iš viso redaguota 1 kartą.
![]() neseniai šitą gavau kaip ir dovanų (: šiaip iš pradžių nedrąsiai taip elgiaus, nes neturėjus dar su jutiminiu ekranu, bet dabar viskas ok. Tik va, pradžioj buvo nekas kol atminties kortos nebuvau nusipirkus atskirai, nei fotografuot nėjo, viskas tuščia, apart wallpaperių. Žiūrėsiu kaip laikys jis, bet kol kas man patinka. Jeigu prastesnis padarymas tai gal ir nusibraizo, bet pvz. iPhone tai su nagu tikrai neibresi, bet mano klasioke toki LG turejo kur pats ekranas kazkoks minkstas tai ir nusibraize. Pati turiu iPhone 3G, labai patinka : ) Jau virs 2 metu jam. Mano tetis neseniai pasieme iPhone 4 tai kol kas irgi patenkintas. : )
Yra capacitive ir resistive tipo liečiami ekranai. Resistive tipo ekranai nėra tokie tikslūs ir juos spausti galima su belenkuo (tušinukas,nagas ir t.t.), kai tuo tarpu capacitive tipo ekranai yra žymiai tikslesni, lengvai matomi dienos šviesoje ir ne taip lengvai braižomi, tačiau liesti juos galima tik su pirštu (nosim, byrka ar kita kūno dalimi
Turiu samsung star. Labai nerealus telefonas. Galvojau, kad rašyt labai nepatogu bus, bet įsitikinau, kad netgi labai lengva ir daug greičiau rašosi. Dabar jeigu bandau rašyt paprastam telefone, su mygtukais, tai taip noris 'apverst' telefoną. : D Net nebemoku rašyt su paprastu. : D Nekeisčiau tikrai į kitą. : )
66 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |

. Muzika groja garsiai, tik bėda, kad greit išsikrauna.