Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

John Green - Aliaskos Beieškant

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2011 Bir 16, 14:28

Paveikslėlis
Aliaskos beieškant
Looking for Alaska

John Green

Apie knygą:

Šešiolikmetis Mailzas Holteris - nuobodžiaujantis, vienišas paauglys, kurio didžiausias pomėgis rinkti garsių žmonių paskutinius žodžius.

Pasak paties Mailzo, jo gyvenimas jam atrodo „vienas didelis neįvykis".Tad jis ryžtasi palikti tėvų namus Floridoje ir vykti į internatinę mokyklą Alabamoje.

Čia jis sutinka savo naujuosius draugus: kambario kaimyną Čipą ir seksualią, linksmą, protingą,egzotišką, bet jau „užimtą" Aliaską Jang, kurią beprotiškai įsimyli.

Sukasi nuotaikingas paauglių gyvenimas su savo pramogomis, rūpesčiais ir rizikingais nuotykiais, kol kartą netikėčiausiu metu suskamba Aliaskos telefonas. Mailzo gyvenimas pasikeičia 360 laipsnių kampu...

...

Šis kūrinys įkvepia susimąstyti apie svarbiausius gyvenimo klausimus arba tiesiog primena, kokie jie svarbūs.

Mano pačio nuomonę apie šią knygą yra neišsakomi žodžiai... Nežinau kodėl mane ji taip paveikė, bet iki šiol jaučiuosi keistai baigęs skaityti šią knyga, pradedant skaityti ir beveik įpusėjus galvoje atrodė sukosi viena mintis kas bus toliau, bet po poros sakinių viskas pasikeitė 360 laipsnių kampu... Nežinau, nuostabi knyga, nors ir knygų skaitau mažai ir taip tik iš „Beveik Suaugę“ serijos, bet ši knyga tikriausiai ir liks mano geriausia skaityta knyga.

... Merginos verks, o vaikinai atras vanile ir cigaretėmis dvelkiančia Aliaską, patirs jos meilę, aistra, praradimą ir ilgesį.

--------------------------------------

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 16, 16:10

Skaičiau neseniai. Patiko, išsiskiria iš tos masės paaugliškų knygų. Rekomednuoju, lengvas skaitalas.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 16, 22:45

O čia nauja ar iš senesnių knygų? Nu ta prasme ne katik pasirodžiusi? Nes svarstau, ar yra šansų bibliotekoj atrasti tokią :D

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2011 Bir 16, 23:46

Nemanau kad yra šansų rasti bibliotekoj. + 2010 metų yra. Bent jau ta knyga kur aš turiu.

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 17, 00:52

Įmanoma rast bibliotekoj. Aš pasiėmus buvau.

Vartotojo avataras

LadyAis

Patyręs forumietis

Kelmė

3,237.18 Lt

Standartinė » 2011 Bir 17, 20:06

Pukuse rašė:O čia nauja ar iš senesnių knygų? Nu ta prasme ne katik pasirodžiusi? Nes svarstau, ar yra šansų bibliotekoj atrasti tokią :D

Taip, įmanoma. Aš pati pasiėmiau knygą iš mokyklos bibliotekos.
Knyga man labai patiko. Ir ta intriga, kodėl Aliaska sėdo į automobilį girta, išliko iki paskutinių puslapių.

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2011 Bir 18, 19:18

Na tai pas jus bibliotekos šiek tiek atsinaujinusios vadinasi :D
Mūsų mokyklos bibliotekoj tai tik tokių kaip Hey Boy, Heroinas, bei Atskalūno Laiškai galima rasti...

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 19, 23:48

Nu savoj bibliotekoj buvau bet neradau, tai matyt maniškė irgi šiek tiek atsilikus ;D

Vartotojo avataras

letena95

Lankytojas

270.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 00:35

Yra du šios knygos leidimai.

Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių