Diskusijos Grožis ir sveikata

Nuolat užsikimšus nosis

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 23, 14:45

Nėra,bent kiek buvo ištyrę.
Bet oras būna tyresnis,kai šuo neknarkia;D
dar kai guolis netoli galvos jos,tai išvis nekas;s

--------------------------------------

Vartotojo avataras

tubekoma

Apšilinėjantis

Kaunas

91.18 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 12:31

kai sergi, siulyciau paprasciausiai prasipust nosi kai prabundi :haha: taip sutaupysi to purshkalo :D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 12:54

Kaip prasipūst,jei visą naktį ji būna užsikišus?
Bet ačiū diev,db nebekamuoja tie simptomai.
Ir numanau,kad gali būti susiję viskas su pieno produktais.
Bent taip parašyta mano kraujo grupėje.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 14:26

Man tai visą gyvenimą sloga. Būna keistos laimės savaitėlės kai praeina, bet, paskui ir vėl.

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 15:10

Kaip nepavydžiu jums :mrgreen: o tai negalima kokios operacijos or sth? vistiek kažkaip įmanoma sutvarkyti tą bėdą.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 17:15

:D Nu tai jei polipai ar kažkas būtų kalti tai aišku įmanoma, bet tai kad man paprasta alergija, bet tabletės tai nepadeda. Nu žod-iu, ne alergija, bet alerginė sloga. Ir net neįsivaizuduoju nuo ko atsiranda. Tai nebent nosį nusioperuot, bet vargu ar geriau bus ;D

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 20:10

Pukuse, man dabar irgi alergine sloga, tai jeigu tau tik dabar ji yra ir nežinai nuo ko, tai 90%, kad nuo žiedadulkių.. Purškiuosi visokius otrivin, olynth, bet šiandien kažkaip geriau jau, net nieko nesipurškaiu visą dieną :) nes kartais iš ryto kai cemento užvaryta nosy būna.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 21:54

Ne ne, aš visus metus kankinuosi :) Gal dar ir žiedadulkės kažkiek prisidėjo, bet šiaip tai ir be jų alergiją sugebu pasigaut. ;D Nors iš esmės, tai jaučiu kad taip man yra - sakykim paglostau kačiuką ir prasideda alergija. Nakčiai pasipurškiu vaistų (nu tų piktybinių, irgi otriviną dažniausiai) ir tada priprantu. Per stebuklą kažkaip išsigydau, ir tada peršalu. Tada ir vėl sloga, ir vėl priprantu, ir taip būna kad gal koks mėnesis metuose būna kai galiu be vaistų gyvent. Nes šiaip žiauriai bevalis žmogus esu - greičiau jau pasipjausiu, nei vieną naktų be vaistų pakentėsiu. Man ne tiek blogai būna, kiek nervai nelaiko, ir žiauriai persiuntu ir užsileidžiu :D Nekenčiu savęs. :D Ai, nu bendrai du kokius kartus buvau išsigydžius kai nosį giliai sidabriniu vandeniu patepdavo. Tai dabar nenoriu eit į polikliniką tai bandau šiaip sidabrinį vandenį lašint, bet kol kas poveikio jokio. Aai, ir dar vienas, manau jau paskutinis dalykas yra tas, kad paskutinį kartą man sloga prasidėjo tada, jai jos jau beveik beveik nebebuvo, aš panaudojau naują kažkokį elektrinį aparačiuką į nosį nuo alerginės slogos. Tai jau nuo kito ryto tokia žiauri buvo :DD O taip, tikrai padėjo

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 22:44

nebūtų paprasčiau nueit ir išsitirt kam alergiška tu? :) o katę, čia savo turi ir namie laikai? nuo jos gali būt jei visada alergija

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 22:50

Tai dariausi tyrimą kur kažkaip ant rankos daro, tai aš žinau kam alergiška, bet va neseniai tikslų tyrimą darėm, bet jis dar pas pulmonologę ir mum atsakymų nesako :D Nu nežinau, aš tikiuosi kad dar neišmetė, nes šiaip tai galėtų į bylą įsegt ir tada ta paprasta šeimos, ar vaikų gydytoja (nžn kaip vadinas) man paaiškintų, o tai dabar dar pas tą reik eit.. Juo labiau kad ji man vaistų prirašius nuo kosulio, o aš jų negeriu. :D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Bir 17, 12:43

Man dabar va vėl prasidėjo,jau galvoju gal praeina. Bet atsibodo.
Irgi pastoviai. Net galvą skauda,kai negaliu normaliai prakvėpuot.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Bir 17, 14:03

Vargšai jūs. Pamėginkit atlanto vandenį gal padės? Baisu kai visada nosis užsikimšus, aš savaitę kai sergu ma jau koma būna, o tai kai apvalų metą? :||

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Bir 17, 14:53

Man ryte visada būna,kai tik atsikeliu. Atrodo,kad ir uždust galiu. ;O

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių