Plaukų tiesinimasKad kaip tik negalima niekuo tept plaukų prieš tiesinimą, žinoma , išskyrus tam skirtas priemones. Ant mano tiesintuvo dėžės visose įmanomose vietose priklijuota raudonų lipdukų, kad niekuo netepkite prieš tiesinimą plaukų
![]() -------------------------------------- tai tie kurie yra saugantys plauką nuo karščio, aišku, kad prieš, bet kalbam apie putas/laką/etc., ką dedi tam, kad suformuotum ir užtvirtintum. nors aš ir to paties lako nededu, nebematau reikalo.;D
o tą dalykėlį iš nivea naudojau dar prieš tai, kai ėmiau tiesint plaukus, tai prisimenu iš vakaro beveik visiškai tiesūs plaukai būdavo, o atsibusdavau kaip pudelis. :D prieš tiesinimą tokį dėtis tai grynai plaukų gadinimas, svyla gi. tas pats ir su visokiais aliejai ir karštais aliejais, kai kurie sako, kad tipo geriau išsitiesina, kai tik tik prieš tiesinimą išsitepi, bet man kažkaip nesinori rizikuot, ir taip gerai išsitiesina, jei normalus tiesintuvas, daugeliu atvejų ;d tie lakai tai jo, prieš tiesinimą tik tam skirtus daiktus manau reiktų naudot :d
aš pati turiu tokį ![]() pradėjau normaliai naudot iškart apsikirpus (t.y. su normaliais plaukų galais), tai tikrai daaaug geriau, nei nieko nenaudojant, kai tiesinu 3 metus ir metus 2kartus į dieną, tai tikrai neblogi plaukai liko, ir galai normalūs. aš tokį patį, tik purškiklį turiu, bet nebenaudoju, nes neįtinka man jis, tai grįžau prie Syoss. :D bet karts nuo karto pakaitalioju. aš tai kai tik pradėjau tiesint ėmiau ir plaukus saugot, bet db va po ~2 metų matosi, kad suprastėjo plaukai. bet tai ką žinau, man geriau tiesiais vaikščiot ir jaustis normaliai, negu belekokiai, bet su sveikais plaukais ir prasta nuotaika. :D
Bet kokių, drėgnų plaukų, na kol dar iki galo nėra išdžiuvę tai tikrai tiesint negalima. Kad ir mažiausia drėgmė jaučias. Nes tas karštis, tą drėgmę visą ir iš pačių plaukų išgarina ir žiauriai plaukai išsausėja. Pati taip susigadinus plaukus buvau. O tas visas priemonės kur prieš tiesinimą naudojamos tai irgi reik laukt kol įsigers į plauką.
Nerandu aš Syoss tiesinimo skysčio, kremo ar dar ko. Gal ne taip ieškau? Ten kaip jis pavadintas? Kokia paskirtis užrašyta? ![]() heatprotectorius,visokius tiesinančius gelius ir kt idealiausia yra tepti ant šlapių plaukų,išdžiovinti džiovintuvu ir iškart tiesinti.Bet būtina išdžiovinti kad ir ką tepate prieš tiesinant.Toliau,geriausia plaukam naudoti tepamą skystį,nes purškiami visų plaukų neapima,nepatogu ir t.t. be to tie purškiami spiritu visad atsiduoda - tiek syoss,tiek got2be.Pati labai norėčiau Keune's tiesinantį skystį nusipirkt,tik kad brangus velnias,80litų kainuoja. :/
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |