Nesakau, kad pernelyg blogai... Nors tikrai nėra ir gerai... Tiesiog tas tikslo, prasmės ieškojimas tai yra absurdas.
Be abejo, kiekvienas gali turėti asmeniniu gyvenimo tikslų, bet tai yra gyvenimo tikslai, o ne tikslas, dėl kurio gyveni...
Kodėl verta gyventi?
Visų pirma tau per mažai metų manau, kad galėtum paneigti tokius dalykus, nes čia tik šiaip išvardinti visokie punktai, smulkmenos ir t.t. iš viso šito ir susideda tikslai, priežastys dėl ko gyventi reikia. O tu, būdamas jaunas ir bandydamas primesti kietą, viską supratai kaip atskirą veiksmą, kurie nesusijungia ir nesudaro visumos. Tad mažiau kelk bangas. Va būtent, kad smulkmenos. Ir iš vis, ten viskas ne į temą. Tokie menkniekiai nieko nepadaro, ieškant to prakeikto tikslo gyventi.
Tas pats, kad paskolinčiau tau mobilujį telefoną, su tikslu, kad numestum svorio. Šiaip gal ir gerai būtų, jei saviškio neturėtum, būtum kur palikusi, reiktų skubiai kur paskambinti? Bet šioje situacijoje tai bevertis veiksmas. ![]() Tai tiesiog materialus atitikmuo, o net ne pavyzdys. Tiesiog pastebėjau, kad labai daug kas (beveik) visiškai sumenkina dvasines vertybes, ir ypatingai išaukština materialius dalykus (like... išvaizda
SorrowBoy, jau ir taip prišnekėjai nesąmonių : D Nu patylėk dėl savigarbos.
Gyvenimas - tai vien smulkmenos. Ta pati ledų porcija karštą dieną gali praskaidrinti tavo dieną. Susitikimas su draugu ar drauge po sunkios dienos irgi lyg atgaiva. Nori pasakyti tuose punktuose materializmo daug? : :) Nejuokink. Paskutinį kartą redagavo JustuShe 2011 Bir 07, 17:48. Iš viso redaguota 1 kartą.
Materialus atitikmuo?? ; DDD o viešpatie brangus. Gal rimtai jau nebesakyk nieko, nes krenti akyse su tokiais išsireiškimais. ; D
Aš tau sakau, kad viskas, ką darai yra gyvenimo dalis... aišku jeigu tu tik sėdi prie kompo, miegi ir valgai, tai kitas reikalas. (: Tai tikriausiai vaikas ir nevalgo ;/ gi maistas materialus daiktas. Žodžiu, šneki totalias nesąmones, norėdamas pasirodyt, atseit, kitoks ir bla bla bla. Žinai, kitoks būtum, jei išmoktum džiaugtis paprastais dalykais, tais TIKRAIS, ne materialiais, kuriuos tu dėja vadini materialiais ;/ Tai tik įrodo, kad tau truputėlį susisukę galvoje, švelniai tariant. Kiek mačiau iš kitų postų, tai tu daaaaug laiko praleidi gamindamas. Kur čia dvasingumas? (: Perki arba siuntiesi žaidimus - tai materialu. Naudoji elektra - tai materialu.
O draugų neturi....Draugai tai tikrai nematerialu. Ar tu pats nejauti, kad tavo gyvenimas prieštarauja tavo "įsitikinimams" ? Bandai apsimesti toks, koks nesi. Kalbėti galime kiekvienas. TIK VEIKSMAI ĮRODO KETINIMŲ RIMTUMĄ. Aš galiu sakyti, kad esu Anglijos karalienė, bet tai nereiškia, kad tokia esu, kad ir kaip to norėčiau. Paskutinį kartą redagavo JustuShe 2011 Bir 07, 18:13. Iš viso redaguota 1 kartą.
Draugai - materialūs. Draugystė - ne.
Tiesiog atsibodo, kai pastoviai visi kritikuoja, stumdo, gąsdina, verčia verkt... Atsibodo mano nevėkšliškumas - nesugebėjimas atlikti elementarių buitinių dalykų, mano kitoks mąstymas, nemokėjimas bendrauti. Tiesiog tai, ką patiriu bloga, jau užgožia viską, kas normalų žmogų turėtų pradžiuginti. Draugų irgi neišeina susirasti, dėl aukščiau paminėtų kelių priežasčių. Ir dar keleto kitų. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |