Diskusijos Grožis ir sveikata

Vaikinams patinka tik pasidažiusios merginos?

Vartotojo avataras

Muny

Apšilinėjantis

726.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 12:55

Manau, kad vaikinams labiau patinka pasidažiusios negu natūralios, be jokios kosmetikos merginos. :sweeet: Dažymasis - tai lyg savęs rūpinimasis ir nemanau, kad kam patinka apsileidę žmonės. :-) Tik aišku, visko turi būti su saiku. ;]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 14:22

Jeigu nesidažai tai dar nereiškia, kad esi apsileidusi. man daug gražiau, kuomet mergina be makiažo su gražia oda, negu spoguota ir dar špakliaus toną užsimetus.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 17:40

O gražiau kai be špakliaus, bet klaikiai spuoguota? Nuoširdžiai abejoju.
Jau geriau bent kažkiek pridengtų, tik aišku,nereikia persistengti.

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 20:18

Manau, tos merginos kurios nesidžiaugia savo veido oda, užsideda šiek tiek makiažo tikrai nieko keičia. Aišku, čia jau nekalbama kai prisideda pudros belenkiek, ir veidas žymiai skiriasi nuo kaklo. Bet jeigu pudra naudojama, normaliais kiekiais viskas gerai. Tiek pati mergina jaučiasi gerai, tiek ir aplinkiniai žiūrėdami į ją.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 20:29

tinkamo atspalvio geros kokybės pudros gali kiek nori užsidėt, baisiai neatrodys, tik maskuos labiau, jei pati pudra yra tinkamos konsistencijos, o kad mergos nemoka atspalvio parinkt arba perka pudras iš kioskų, tai čia jau kitas reikalas;d

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 10:28

Muny rašė:Manau, kad vaikinams labiau patinka pasidažiusios negu natūralios, be jokios kosmetikos merginos. :sweeet: Dažymasis - tai lyg savęs rūpinimasis ir nemanau, kad kam patinka apsileidę žmonės. :-) Tik aišku, visko turi būti su saiku. ;]

manau lygiai taip pat (: bet pati tai retokai dažausi : D tiesiog nematau didelio poreikio,kai jau turiu mylintį vaikiną (: o ir jam graži esu natūrali. jaučiu nuvalytų visą špaklį, jei išsidažyčiau su juo.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 16:51

Žinai tai, kad vaikinai myli akimis? Kad jis ir myli tave, tai nereiškia, kad turi būti su treningais kai esat pas tave ir t.t. (: vistiek turi būti susitvarkiusi ir pan., o kartais ir pasidažiusi, bet svarbiausia, kad saikingai.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 17:03

Žinai tai, kad vaikinai myli akimis? Kad jis ir myli tave, tai nereiškia, kad turi būti su treningais kai esat pas tave ir t.t. (: vistiek turi būti susitvarkiusi ir pan., o kartais ir pasidažiusi, bet svarbiausia, kad saikingai.

kvaila gan nuomonė.Tai jeigu ta meilė perauga į santuoką?Ir kasdien vyras Tave mato "rytinės išvaizdos"? :) Keltis anksčiau,kad susitvarkyt?be to jeigu myli, tai mylės ir su makiažu, ir be jo. :)

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 17:08

Niekas nekalba apie tai, kad ryte turi keltis anksčiau ir t.t. Aš kalbu apie tai, kad per dienas. Jeigu tu atsikeli ryte ir visą dieną prasitampai su pižama, nesusitvarkiusi, nes manai, kad jis tave ir tokią VISADA mylės ir tau nebebūtina savęs prižiūrėti, nes jis jau tavo - tai čia didžiausia klaida. Moteris, kaip ir vyras, turi būti susitvarkęs.
Ta rytinė išvaizda dažnai būna seksuali (jeigu tu nemiegi su babos naktiniais), bet tik rytais... paskui ateina laikas, kai reikia susitvarkyti..o susitvarkyti nereiškia - dažytis.. namuose dažytis niekada nebūtina ar einant į parduotuvę (nors pati net pastaruoju atveju dažausi dažniausiai), bet kai yra progos, išeinama į viešumą, reikia kažkiek pasidažyti... žinoma ne kasdien ir ne didžiausiais sluoksniais. Kukliai.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 17:49

na jeigu proga tai žinoma. :) Beje,kaip su supranti tą susitvarkymą?
Aš manau,kad jeigu jau gyvenama susimetus skudurus ar susituokus,tai tokie dalykai turėtų būti antraeiliai.Aišku,išvaizda ir potraukis jai labai svarbu,tačiau jeigu mergina pora dienų neišsiplovus galvos jau tampa vyrui atstumianti,tai kokia čia meilė?Apskritai,tai aš nesakau,jog visą laiką reikia vaikščioti su chalatu ir susivėlus,bet reikia nebijoti sau pasidaryti tokių "tinginio" dienų ir nebijoti,kad vaikinas išsigąs.

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 19:15

saulė.pasaulio rašė:Žinai tai, kad vaikinai myli akimis? Kad jis ir myli tave, tai nereiškia, kad turi būti su treningais kai esat pas tave ir t.t. (: vistiek turi būti susitvarkiusi ir pan., o kartais ir pasidažiusi, bet svarbiausia, kad saikingai.

o tai kas vaikšto su trenigais? : D nemačiau, kad taip būčiau rašiusi (: ar rašiau? Sakiau, kad tik nesidažau labai dažnai. verčiau apsimaunu kokį sijoną trumpesnį (:

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 23:09

Gabe7, susitvarkymą kaip suprantu? Paprastai. Atsipraususi, nesmirdinti prakaitu, švarūs drabužiai, tvarkingi nagai, tvarkingi plaukai, o ne kaip atsikėlei taip visą dieną ir vaikštai. ir t.t. t.t.
Mergina, vaikščiojanti porą dienų riebaluota, visų pirma turi būti pati sau atstumianti. Dauguma vaikinų ir merginų mėgsta liesti mylimo žmogaus plaukus tiek paprastai bučiuojantis, tiek sekso metu. Tai kažin ar labai malonu būtų panardinti plaukus ten, kur pirštai nepratelpa, nes plaukai sulipę. Tai gyvenant kartu automatiškai pasidaro kelios tinginio dienos, bet kartais pradedam per daug jomis piknaudžiauti, nes taip paprasčiau.

JinXine, Ar aš sakiau, kad tu taip sakai? Aš juk tik pavyzdį daviau.

Vartotojo avataras

VakarPuse8

Aktyvus dalyvis

Kaunas

205.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 02, 13:41

Aš tai manau, kad kiekviena nori atrodyt graži prieš kitus ar prieš vaikiną. Net jeigu ir sako, kad myli tave tokią kokia esi, juk vistiek diena iš dienos nevaikščiosi sulipus ir bet kaip apsirengus. Smagu, kai tave myli natūralią, bet visos nori nustebint, pasipuošt ir pan.

Vartotojo avataras

dovylka

Įsijaučiantis

Raseiniai

1,247.32 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 14:24

Jeigu moka dažytis normaliai tai tegul, bet jau kaip žiauru kai išsiteplioja bet kaip, net gaila žiūrint darosi. :roll: Aš nesidažau daugmaž :D ir man pofik kas tiems bernams patinka :)
Klasiokė ateina į mokykla išsidažius belekaip, visos tai jau su tuo ir tuo susitiksi. :D Nieko nesakytume bet jau ten grynai bando kauke užsidėti :lol:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias