Diskusijos Gyvenimas

Zodiako ženklai

Vartotojo avataras

blizzganti

Dalyvis

Kaunas

4,204.92 Lt

Standartinė » 2011 Vas 15, 16:24

Aš - vėžys. Dažniausiai viskas atitinka :) užsispyrus, viską darau atbulai, t.y. priešinuosi viskam kam tik pajėgiu :P

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 20, 00:34

Esu žuvis :) Bet zodiako ženklų nesureikšminu ir galima sakyt netikiu ;) Labai retai kada pasiskaitau kokia prognozė mano zodiakui :)

Vartotojo avataras

Ewuty

Apšilinėjantis

Klaipėda

40.97 Lt

Standartinė » 2011 Vas 20, 04:15

Ožiaragis.Viskas kas pasakyta apie ožiaragį atitinka. :)

Vartotojo avataras

Modiste

Įsijaučiantis

258.54 Lt

Standartinė » 2011 Vas 22, 12:07

avinas :p

Vartotojo avataras

Eglė.

Įsijaučiantis

Harlow.

1,712.28 Lt

Standartinė » 2011 Vas 23, 16:55

Esu svarstykles. Jeigu noriu nuveikti ka nors naudingo tenka ilgai planuoti, o kol planuoju isvis daznai nieko nepadarau. Esu leta, bet stengiuos letai atlikdama koki nors darba, atlikti ji tobulai. <_< Labai daug galvoju ir svarstau. Jeigu ka nors padarau, tai galvoju, ar gerai padariau, o jeigu gerai, tai ar PAKANKAMAI gerai. Esu labai ramiu nervu. (bent jau siuo metu :D ) Dievinu psichologines knygas. ^-^ Labai save kritikuoju. Megstu patarti ir padeti zmonems ir esu labai tolerantiska, vertinu ne zmogaus isore, o vidu.

Vartotojo avataras

FullOfTea

Įsijaučiantis

Neverland

1,393.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 23, 22:40

Mano zodiako zenklas nelabai atitinka mano charakteri. Gal tik del uzsispirimo.
Nesidomiu horoskopais, bet kartais smagu paskaityti dienos horoskopa. Jei kas nors gero nusivaigsta, tai tada taip tikiesi.

Vartotojo avataras

ggaabbii

Apšilinėjantis

1,157.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 23, 22:49

Vėžys :sweeet:
tikrai atitinku savo charakterį esu skaičius kad vėžiai gerai sutaria su žuvimis taip ir yra mano geriausia draugė yra žuvis ir mes tikrai gerai sutariam :up:
visada užsispyrus ir mėgstu ginčytis . esu ramus žmogus kur nereikia ten nesikišu :D

Vartotojo avataras

gegelal

Dalyvis

Colchester

2,108.22 Lt

Standartinė » 2011 Vas 24, 19:30

Netikiu tokiais dalykais :D Negi galima visus 6 milijarus žmonių galima padalint į 12 dalių, kur visi žmonės identiški savo charakteriu ir pan. Čia tas pats kaip žmonių charakterio nustatymas pagal plaukų spalvą, kai sako kad šviesiaplaukiai švelnesni žmonės nei juodaplaukiai. Tada išeitų kad afrikiečiai ir azijiečiai akiplėšos. Vienu žodžiu, zodiako ženklai - pasakėlės :D

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 24, 23:30

Pritariu :))

Vartotojo avataras

LolleMyle

Įsijaučiantis

1,408.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 04, 01:20

Zuvis :Kovo 8 :up:
Daug kas atitinka, bet yra ir daug nesutapimu. Tas drovumas, kažkiek jo yra, bet kad buciau tylene ar kas nors panasaus , tikrai ne. Nesu jau tokia jautri kai rasoma, kiek labiau jau usispyrus ir arsi pasakyciau.
Bet kaip ir daug kas pakartojo, visi zmones su savais charekteriais, negalima sprest is kieno nors isgalvotu pastalu.
p.s. pati is ties skaitau nemazai, ir tenka patiketi tuom kas rasoma

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 01:09

Aš dvynė.
Jau pora mėnesių labai tikiu horoskopais. Jie man pradėjo pildytis, kad ir kaip neįitikėtina pačiai atrodo, bet viskas atitinka. Taip pat visiškai atitinka dvynių aprašymas. :D

Vartotojo avataras

kilas99

Aktyvus dalyvis

Rozalimas

929.11 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 09:41

Aš Šaulys

Ir viskas man atitinka :D

Vartotojo avataras

Ojos verdes*

Lankytojas

238.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 15, 19:05

Esu skorpionė..
Ir tuo be galo didžiuojuos. Nelabai man rūpi tai, kad skorpionai pirmą vietą užimą pagal aistringumą ir etc., bet labiausiai dėmesį kreipiu į tai, kad jie mėgsta keršyti (grynų gryniausia tiesa) ir dažniausiai žmogui smogia psichologiškai ir jo silpnosiose vietoje (tai irgi tiesa). :sweeet:

Vartotojo avataras

iNsan

Apšilinėjantis

Kaunas. Lietuva.

1,363.89 Lt

Standartinė » 2011 Geg 19, 00:11

Esu "Šaulys"
Stichija: Ugnis
Planeta: Jupiteris
Diena: ketvirtadienis
Devizas: “Aš matau”
Spalva: mėlyna, žalia, violetinė, ir tamsiai raudona
Akmuo: ametistas, topazas, chrizolitas
Valdomas namas: Devintas
Kryžius pagal savybes: Mutabilus
Atitinkantis Kinų horoskopo ženklas: Žiurkė
Priešais esantis ženklas: Dvyniai
Horoskopai: dienos horoskopas, savaitės horoskopas, mėnesio horoskopas, 2011 metų horoskopas
Šaulio ženklą simbolizuoja įtempta strėlė – ji reiškia platesnius, pranokstančius kasdienybę interesus
Viską atitinka :)

Vartotojo avataras

Zuijka

Lankytojas

146.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 19, 13:56

Skorpionas

Charakteristika. Tai kraštutinumų ir prieštaravimų natūra, iš Zodiako ženklų - pati stipriausia. Negailestinga ir aistringa. Tokį žmogų galima ir mylėti, ir nekęsti. Jam neegzistuoja jokios kliūtys. Tai analitikas, turi gerą intuiciją, energingas. Dideli dėmesį skiria savo išvaizdai ir įvaizdžiui. Skorpiono charakteris stiprus, o gyvenimas įdomus, nes visais gyvenimo atvejais yra maištininkas ir individualistas. Tai arba didysis reformatorius, arba anarchistas. Skorpionas, veikiamas dviejų - Neptūno ir Marso - planetų, kovoja, kenčia, graužia save, atgimsta iš pelenų ir yra labai kontrastingas, temperamentingas, patrauklus, tačiau žiaurus.
Pirmasis jo sunkumas - tai gyventi. Jis turi energijos, gyvumo, jėgos, kad pasiektų viską, tačiau dėl irzlaus charakterio suburia daug priešų. Kartais visus savo nuodus Skorpionas nukreipia į save patį. Netgi tada, kai atrodo atviras, jis savyje uždaras ir pasiruošęs bet kokiems veiksmams. Tai jo asmeninė apsauga. Jam nuolat atrodo, kad jį kritikuoja ir gąsdina, o jeigu kas iš tikro pabando pulti-jo pyktis būna baisus.
Darbe ir vykdydamas įsipareigojimus jis rodo geležinę valią. Niekada neieško išsigelbėjimo iliuzijose, greitai suranda silpną žmogaus ar situacijos vietą.
Skorpionas - užgimęs kovotojas. Jis naudoja įvairias priemones tikslui pasiekti. Bendraudamas su žmonėmis būna tvarkingas ir sąžiningas, tačiau artimiau prie žmogaus prisiriša labai retai. Tai individualistas, kuriam labai svarbi jo laisvė. Tikslą pasiekia bet kokiomis priemonėmis. Labai pavydus, o konkurentus tiesiog nušluoja nuo žemės paviršiaus.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias