Plaukų dažymaso aš vėl dvejoju ar dažyt ryškiai raudonai savo dirty blond karčius. labai labai labai noriu, bet žinau, kad tingėsiu dažyt kas mėnesį (nes jau dabar tingiu kirpčiukus pasikirpti
ohh, shame on me >.<), dar žinant savo finansinį nestabilumą tai išvis dar + vienos dėžutės dažų neužtektų, kad nudažyt visą galvą.. WHAT TO DOOOO?
mano buvo stiprūs ir daug kažkada, dabar liko tiesiog beveik daug :d nes išgelbėja visokios kaukės, kondicionieriai ir alyvuogių aliejus (beje,tas aliejus ir šiaip labai jėga yra, nors žiauriai sunku prisiverst po šaukštą kasdien išgert, bet rezultatas jau po poros mėnesių puikiai pastebimas) Tie Pallete išvis nėra geri.
Šiaip, kiek kirpėjų esu apėjus, tai visos sako, kad parduotuvėse profesionalių dažų nėra, ten tik jų atliekos. Yra spec parduotuvės, kur tikrai geri dažai ir šiaip plaukų priežiūros reikmenys, tačiau jo, brangoka ten, bet galima rasti ir už normalią kainą. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Labai noriu, nes kai buvau rudenį nusidažius , nuplaunamais , tai visi sakė , kad man labai tinka. ^^