Rekomenduokit filmų
nofx, o kaip ten viskas baigiasi? Jei tragiškai, tai manau net siųstis neapsimoka ![]() EDIT: Gal žinot kokių filmų panašių į jane austen, pride and prejudice, kad maždaug būtų toks laikmetis, ir būtinai romanas ((((((:
Martyrs vienas žiauresnių filmų,. Jei jau nusprendei jį žiūrėti, patarčiau tai daryti ne vienai. Filmas kertantis per smegenis - netiesiogine prasme. Žinok ![]() Norėjot lengvo romantinio, siūlau šį. Filmas su labai netikėta, gan šiurpoka pabaiga su klustuku gale . Buvau nustebusi vaikino sprendimu. Lemiamas taškas/ Match Point (2005)
Baisus ar nebaisus - čia labai jau individualus vertinimas. Man nebaisus. Veikiau šlykštus. Ir tai man nepatiko. Neitin mėgstu kine atvirai rodomą smurtą (o čia jis rodomas pakankamai atvirai). O jei apie patį filmą - man nepatiko. Kita vertus pabaiga nustebino, kas deda filmui tikrai didelį pliusą. hmm, na šiaip baisių filmų, aš nelabai mačius esu, jei atsižvelgt būtent į baisumą, visi siaubekai šiuolaikiniai yra žiaurūs ir šlykštūs. Bet tos visos žudynės, skerdynės man ir yra truputį baisios, nu žinot jei tikrai šlykšti vieta tai net nusisuki bežiūrint.
Viena turbūt nežiūrėsiu to. ; D ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |