mažyte turėtu būt skaičių kombinaciją tarp atsiųsto laiško į tą el.paštą kur parašei registracijoje.
 kas būna jei pasirašai kontraktą su įrašų kompanija?

| Popmundo
 įeik į el.paš tą su kuriuo prisiregistravai ir bus atsiųstas laiškas nuo popmundo. O jeigu įvedei neegzistuojanti el.paštą tai iš naujo reginkis su egzistuojančiu el.paštu  
 pabaigti dainą- paspaudi ant dainos pavadinimo ir pridedi bent vieną instrumentą(ten pamatysi) ir tada kai pridedi spaudi ok. O tasda sapudi baigti. Įrašų kontraktas- Kai pasirašai gali įrašinėti dainas toje kompanijoje su nuolaida( žiūrint kokia tau pasiūlė nuolaidą), vėliau gali sukurt albumą arba singlą ir tada galėsi jį išleisti/  
 Tai tavo mama žiauriai gera.. Nes kol mano mama man nupirktų ant žaidimo kažką ir dar su kortele banko.. Tai aš ir pasent baikčiau  Hm.. Gal kas žinot kokios šalies universitete galima studijuoti botanikos įgūdį ? Nes noriu išstudijuoti visus medicinos įgūdžius. Vilniuj studijavau viską iki  profesionalios medicinos ir iki 5*. Dabar brolio pagalba skridau į Niujorką studijuoti farmakologijos.. Brolis Niujorke gyvena, aš nuo šiol kažkiek laiko irgi Niujorke gyvensiu   Dar reiks botanikos, kad galėčiau geresnius augalus rinkti už miesto.. Gal kas žinot kurioj šalį galėčiau studijuot botanikos įgūdį ?  ‹ Diskusijos ‹ Žaidimai internete  |