mažyte turėtu būt skaičių kombinaciją tarp atsiųsto laiško į tą el.paštą kur parašei registracijoje.
kas būna jei pasirašai kontraktą su įrašų kompanija?
Popmundo
įeik į el.paš tą su kuriuo prisiregistravai ir bus atsiųstas laiškas nuo popmundo. O jeigu įvedei neegzistuojanti el.paštą tai iš naujo reginkis su egzistuojančiu el.paštu ![]()
pabaigti dainą- paspaudi ant dainos pavadinimo ir pridedi bent vieną instrumentą(ten pamatysi) ir tada kai pridedi spaudi ok. O tasda sapudi baigti. Įrašų kontraktas- Kai pasirašai gali įrašinėti dainas toje kompanijoje su nuolaida( žiūrint kokia tau pasiūlė nuolaidą), vėliau gali sukurt albumą arba singlą ir tada galėsi jį išleisti/ ![]()
Tai tavo mama žiauriai gera.. Nes kol mano mama man nupirktų ant žaidimo kažką ir dar su kortele banko.. Tai aš ir pasent baikčiau ![]() Hm.. Gal kas žinot kokios šalies universitete galima studijuoti botanikos įgūdį ? Nes noriu išstudijuoti visus medicinos įgūdžius. Vilniuj studijavau viską iki profesionalios medicinos ir iki 5*. Dabar brolio pagalba skridau į Niujorką studijuoti farmakologijos.. Brolis Niujorke gyvena, aš nuo šiol kažkiek laiko irgi Niujorke gyvensiu
![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Žaidimai internete |