Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų tiesinimas

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 27, 22:02

Retai kada pradėjau tiesinti plaukus. Ypač kai trumpi ir iškarpyti tai kitą kartą net neišeina gražiai jų išsitiesint.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 28, 14:31

Zinau, kad labai nesveika tiesinti plaukus, bet kartais tiesiog neiseina kitaip, kai reikia tiesiu plauku. Nera jie garbanoti pas mane, tik galuose vos vos banguojasi. Bandziau juos istiesinti laikydama istempus dziovinant ir i ranksluosti dregnus tiesiai apsukus, bet vistiek visiskai tiesus nesigauna be znypliu :/

Vartotojo avataras

mildelija123

Apšilinėjantis

ne miestas

981.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 19:20

Kaip pavydžiu toms, kurios tiesius plaukus turi... Ir nereikia gadint ir tiesint jų. O pas mane tai ne kažkas, nes plaukai ŽIAURIAI garbanoti... Fe, tai visada tiesinu.. Nesveika, žinau, žinau, bet.. :)

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 17:17

Pas mane tai visiškai tiesūs tai turbūt nesu gyvenime tiesinusi (nebent neprisimenu). O šiaip tai aš tai prieš žnyples esu. Labai plaukus gadina. O kam jūs tiesinatės? Gi visokių plaukų yra visokių ir reikia, negadinkit plaukų ;)

Vartotojo avataras

Mylimukė

Apšilinėjantis

Šiauliai.

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 19, 19:37

Nekenčiu savo plaukų, todėl kas antrą dieną deginu ir žaoloju juos tiesintuvu... :/ Pykstu ant savęs labai, bet kitaip neišeina.

VilmanteD

Lankytojas

Šilutė

1,046.24 Lt

Standartinė » 2012 Vas 20, 20:20

Užtikau labai aktualią temą.:D ankščiau žiauuuuriai dažnai tiesindavau plaukus, nes pas mane jie kartais taip kvailai banguoti, kad net gėda iš namų išeiti.:D Ir tik kai gerokai juos man nurėžė, tada supratau, kad daugiau taip nebedarysiu. Pradėjau galvoti, kad jei tiesinu be progos, dedu į taupyklę "svajonėms" 5lt, ir pasirodo visai gaunasi, dabar žnyples paimu tik įpatingomis progomis (šventė, gimtadienis, koncertas), o kasdien vaikštau susipynusi į kasa, netvarkingai surištu kuoduku. :clap:

bon

Lankytojas

152.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 04, 07:53

Na pati niekada netiesinau bet kai pamėginau tai ir pas mane irgi greit iš varlės buvo užsakytas tiesintuvas. Bet nemanau kad ir toliau tiesintuvą naudosiu, ataugus plaukams. :) tikiuosi jis pas mane gyvens lentynoje kol plauku ilgis bus toks kad man nereiktu tiesinti. Nes kol kas tai nervina nes puse plauku galiuku pasisuka į viršų kita pusė į apačia nors plaukai visiškai tiesus. Tarp kita ko ištiesinti tiesūs plaukai atrodo tvarkingiau. Tik tiek kad labai nesveika plaukams.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2012 Bal 04, 14:45

tai kad tiesinami plaukai sunkiau auga:D

bon

Lankytojas

152.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 05, 18:44

:D tai va va todėl ir žadu pasidaryt kirpimą kad nereiktu tiesint ir galėčiau atsiaugnt.

Vartotojo avataras

Kvirli

Įsijaučiantis

870.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 10:12

Pas man jie idealiai tiesųs,todėl nieko ir nedarau,bet aš noriu pasibangavusių...bet tingiu su bigdukais sėdėt ;D

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2012 Bir 17, 16:44

Pradėjau tiesint, iškart nušiuro, tai prisipirkau kaukių, kondicionierių. šiaip mąstau pirkti kažkokį specialų kremą tiesinimui. :>

Vartotojo avataras

suzuke

Aktyvus dalyvis

Rokiškis.

8,150.94 Lt

Standartinė » 2012 Bir 30, 14:01

Šiaip mano plaukai tiesūs, tačiau kartais šiek tiek tenka patiesinti tiesintuvu jei kartais prieš tai buvau susigarbanojusi, tada tiesiog naudoju apsauginį purškiklį nuo ugnies, kad nedegintų plaukų ir išsitiesinu, o plaukai atrodo puikiai. :)

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

1,566.67 Lt

Standartinė » 2012 Lie 06, 10:49

Aš mėgėja patieisnti.Mano galai truputi banguojasi ir man atrodo negražiai, todėl dažnai tenka juos tiesinti:)

Vartotojo avataras

Ginc.

Patyręs forumietis

Zarasai

23,787.16 Lt

Standartinė » 2012 Lie 10, 13:24

Visus plaukus tiesinu po kiekvieno plovimo, kirpčius dažniau.

Bet vasarai mesiu šitą dalyką :) kam čia reikia, jei kiekvieną dieną varau maudytis, tai plaukai sausi pabūna tik puse dienos ;D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2012 Lie 11, 21:34

Dabar pradėjau domėtis dėl plaukų tiesinimo keratinu, dar plius pasidaryti atstatomąją procedūrą su keratinu. Tai manau ilgai nedelsiu, tai ir darysiuos (: pamokėsiu, bet realiai plaukai kažkiek atsigaus, nes nuo nuolatinio tiesinimo ir džiovinimo labai jau nušiursta greitai (:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias