Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų priežiūra

Vartotojo avataras

Easy

Dalyvis

Šiauliai

1,026.46 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 16, 22:26

Aš perku iš body šopo :D
Šiaip prekės gana brangios, bet užtat geros (bent man tinka). Ir dar - bodyshop prekės pagaminamos neexperimentuojant su gyvūnais. Čia taip apsišviečiau Panelę perskaičius, bet užtat dabar viska iš body šopo perku :)
Apie plaukų priemones, tai turiu alyvuogių šampūną - velniškai geras, jeigu plaukai sausi, juos dažnai tiesini arba džiovini ir jeigu elektrinasi. Dar turiu tokį vynuogių balzamą plaukų galiukams - kad nesišakotų bei nuo tiesinimo per daug nekentėtų. :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 20:30

selin3000 rašė:Turiu viena klausima. Ar kada nors pacios/patys kirpotes plaukus?
pasiknisus YouTube yra gana daug video kai patiem nusikirpt plaukus, ir rezultatai atrodo tikrai neblogai

Kerpuosi kirpčiukus pati ir gan dažnai.Visai neblogai man išeina.O vat čia šios vasaros vidury kažkur pasitrumpinau sau plaukus,nes man labai nepatiko mano galiukai jie buvo tokie nulužinėję ir negražūs...O dabar atrodo sveikai.Ir visai lygiai apsikirpau.Nors nukirpau daugiau nei planavau,bet greit ataugo.Rytoj gal reikės tšiek tiek kirpčiukus patrumpint. :D
O dėl plaukų priežiūros tai plaunu galvą kokiu šampūnų kai "wash and go,sport" arba "shauma" kokia...Dar pantene pro-v mano plaukams tinka.Taip pat balzamą naudojų mama ten kažkokį tai brangų nupirko.Tai patinka man jisai. :)

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 21:47

O taip. Kirpausi ir pati kai man buvo kokie 5 metukai. :D Ta "grifka" taip užnervino, kad pasiėmiau žirkles ir viską sutvarkiau. :D Gerokai vėliau buvau pas kirpėją, tai vis dar matėsi mano kirpimo žymės. :D

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 22:09

Ir aš būdama tokia amžiaus sau patvarkiau grifką... :D Pradėjo į akis lyst tai aš visą iki kaktos pabaigos nukirpau...Jau nepamenu kokia ten buvo mamos reakcija... :D Ataugo po kiek laiko...

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 18:45

Reivė rašė:Ir aš būdama tokia amžiaus sau patvarkiau grifką... :D Pradėjo į akis lyst tai aš visą iki kaktos pabaigos nukirpau...Jau nepamenu kokia ten buvo mamos reakcija... :D Ataugo po kiek laiko...

Omg! Įsivaizduoju kaip atrodei ;DD.

Malitta^

Patyręs forumietis

Šiauliai

24,895.75 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 18:48

O man duokit patarima, naudoju ivairius balzamus kad plaukai butu svelnus ir gerai sukuotusi, nes man bloga ranka juos renkantis :cry:

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 18:56

Aš naudoju plaukų kaukę ir ji man labai švelnina plaukus. Stengiuosi į savaitę kartą užsidėti, aišku kartais patingiu nors užtenka 5min palaikyti. Tai vot specialiai dabar pasiemiau, parašysiu pavadinimą."Active Milk Mask". Bet tokie nerealaus švelnumo būna ir labai lengvai šukuojasi 8) .

Vartotojo avataras

julyteea

Dalyvis

Kaunas

1,740.78 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 19, 15:02

Aš tai kai išsiplaunu galvą, užsipilu ant galvos juodos arbatos stiprų koncentratą. Nu po to patamsėja plaukai ir tinka tiems pas ką slenka plaukai. ;)

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 19, 22:33

Pastaruoju metu labai plaukai pradėjo slinkt :roll: Ką daryt gal patarsit? :roll:

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 19, 23:08

Man su tuo plaukų slinkimu taip pat buvo problemų. Nieko nedariau ir savaime praėjo po kelių mėnesių ;)

Vartotojo avataras

miduzza

Aktyvus dalyvis

vilnius

9,967.87 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 09:44

pastebejau, kad rusiski labai geri balzamai plaukams :D nusipirkau plauku kauke uz 5lt, nerealiai kvepia granatais, o rezultatas jau kita diena :) svelnus blizgantys plaukuciai... siaip kai kas antra diena plaunu galva, apie 5min kondicionieriu palaikau, o viena du kartus i savaite plauku kaukes darau, apie 20 min reik palaikyt ;) yra dar toks geras droge balzamas, kaip ir kauke, superdrug natural, tokiam juodam pavidalo kaip stiklainiuky.... ;)

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 09:54

Aš plaunu galvą kas antrą dieną :cry: taip pripratinau plaukus,kad privalau plaut kas antrą dieną,o dar tiek jų išslenka :shock: greit be plaukų liksiu ;/ :D

Vartotojo avataras

Meibė

Dalyvis

Future Avia City

4,576.28 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 10:28

Rudenį visiem dažniausiai slenka, plaukai (man taipogi), tad tai visiškai normalu. Mano mama kirpėja, tai žino :D
O aš plaunu galvą kas 2 - 3 dienas. Ir gerai.

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 10:46

As galva irgi kas 2 dienas plaunu. O del slinkimo, tai man vasara labiau nuo saules slenka. Naudoju toki sampuna ir balzama, tai kazkiek maziau slenka dabar.

Vartotojo avataras

Cheyenne

Įsijaučiantis

Brighton/UK

2,987.12 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 12:39

viskas nuo plauku priklauso. Tarkim as irgi naudojau visokias isreklamuotas ir kone brangiausias plauku prieziuras ir plaukiau vistiek atrode negrazus, susiriebalave, ir panasiai. Dabar kai jie trumpi as juo plaunu kasdien, o naudoju Pantene Pro-V Ice Shine sampuna ir kondicionieriu. Karts nuo karto plaukus pamaitinu Nicky Clarke plauku serumu. Kol kas plaukais nesiskundziu

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių