Turiu viena klausima. Ar kada nors pacios/patys kirpotes plaukus?
pasiknisus YouTube yra gana daug video kai patiem nusikirpt plaukus, ir rezultatai atrodo tikrai neblogai
Plaukų priežiūraNu dabar jau nebeėra tų kainų ''keli litai'', db pabrango. :}
Ir apskritai db viskas bragsta. <?!> <...> O.. Aš tau patarčiau geriau sevęs nedergt. :}} Tikrai pati kažin kaip apsikirptum.. Tikrai nepagailėk tų kelių litų (kai nusikirptum pati tikrai atrodytų keli litai) ir nueik į kirpyklelę. ![]() xexexe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() naudoju head and shoulders
![]() ![]() ![]()
aš kai buvau gal kokių 7-8 metų pati galiukus pasitrumpinus buvau.. tai pasirodė esą labai paprasta,tik susirišau visus į kasą ir taip lygiai ją nutrumpinau ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() siaip girdejau kad plaukus geriausia tik 2 kartus i savaite su sampunu plauti, kitus kartus tik su kondicionierium perskalauti
![]() Aš kaskart vis naują šampūną perku. Šiaip labiausiai man patinka tie, kuriuose yra šampūnas ir balzamas viename, nes šiaip jei papildomai balzamą naudoju, dar labiau plaukai riebaluojasi, o jei ne, tai kažkokie negražūs būna. O_x šiaip man labiausiai patinka kvapnūs šampūnai, ypač tropinių vaisių kvapo.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |