Turiu viena klausima. Ar kada nors pacios/patys kirpotes plaukus?
pasiknisus YouTube yra gana daug video kai patiem nusikirpt plaukus, ir rezultatai atrodo tikrai neblogai
Plaukų priežiūraNu dabar jau nebeėra tų kainų ''keli litai'', db pabrango. :}
Ir apskritai db viskas bragsta. <?!> <...> O.. Aš tau patarčiau geriau sevęs nedergt. :}} Tikrai pati kažin kaip apsikirptum.. Tikrai nepagailėk tų kelių litų (kai nusikirptum pati tikrai atrodytų keli litai) ir nueik į kirpyklelę. ![]() xexexe As ketvirtoj klasei buvau nusikirpus grifka kaip ziauriai atrode, bet iki 5 klases ataugo ir dar cia neseniai buvau prisikarpius ai kazkaip uzsinorejau.Tai kai vakar buvau pas kirpeja, tai ji ir sako "Hm....kazkaip keistai cia buvo kirpta" na bet manau, kad pati daugiau nebekirpsiu ![]() naudoju head and shoulders
dvi plauku kaukes(revital ir gliss kur) dar ir kažkoki rusiška balzama ir iš avon atstatanti plaukus ,šiaip mano plaukams užtektu ir šampuno, nes galiu juos plaut net su pačiu pigiausiu jie vis vien bus tokie pat ilgi,stori,žvilgantis ir purus
aš kai buvau gal kokių 7-8 metų pati galiukus pasitrumpinus buvau.. tai pasirodė esą labai paprasta,tik susirišau visus į kasą ir taip lygiai ją nutrumpinau surišus tai nieko, bet palaidi nekaip atrodė o šiaip daugiau pati nekarpiau siaip girdejau kad plaukus geriausia tik 2 kartus i savaite su sampunu plauti, kitus kartus tik su kondicionierium perskalauti
Aš kaskart vis naują šampūną perku. Šiaip labiausiai man patinka tie, kuriuose yra šampūnas ir balzamas viename, nes šiaip jei papildomai balzamą naudoju, dar labiau plaukai riebaluojasi, o jei ne, tai kažkokie negražūs būna. O_x šiaip man labiausiai patinka kvapnūs šampūnai, ypač tropinių vaisių kvapo.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

DD

pati naudojau,vat tą pilką bonkutę,mokėjau 23lt,užteko nepilnam mėnesiui,padėjo