|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

-spychka-
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 2,443.62 Lt
» 2009 Spa 21, 22:26
Vistiek neneaudok, pažiūrėsi, gal sustos. O šiaip va labai padeda nuo slinkimo sėmėnų aliejus. Tik tą buteliuką per mėnesį suvartoti reikia ir būtinai ant tuščio skrandžio ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
--------------------------------------
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Spa 21, 22:56
Nu tai jo, jau bandysiu nebenaudoti. P. S. Kažkada mum pasiūlė nuo spuogų ir šiaip kad labai sveika gerti užpiltas sumaltas sėmenis {įtariu kad čia tas pats turėtų būt? Ar bent panašu}. Tai mama man liepė gert, ir tada aš apsivėmiau. : DDD
-

-spychka-
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 2,443.62 Lt
» 2009 Spa 21, 23:04
Tai toliau gerk. Taip jis ir odai padeda ir regejima pagydo ir nuo slinkimo padeda labai. Taip kad gerk ji ir pakentek nevemdama
jeigu kartus skonis reiskia pagedes yra normaliai sake lyg ir nera labai neskanu.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Spa 22, 17:30
Nu ne, neneskanus, bet nepriima organizmas matyt ir viskas. O jau ar vemsiu ar ne, tai nevisiškai nuo manęs pačios priklauso. : DD
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2009 Spa 22, 17:31
Vakar išsiploviau galvą su šampūnu iš Ofirlame. Šūdas, jau dabar plaukai nepūrūs. Čiūju pirksiu ir vėl head'ndShoulders., nes jis man labai tinka.
Tik kad labiau plaukus gadina. ; /
-

-spychka-
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 2,443.62 Lt
» 2009 Spa 22, 17:34
Uhum, na jeigu nepriima tai net nežinau. Teks tada pakentėti, bet plaukai nustos slinkti kai išlinks mirštantys plaukai atsiras augantys ir bus viskas gerai. O šiaip natūralu jeigu per dieną išslenka 100 plaukų. :] čia jeigu ką, moksliškai nustatyta kad taip turi būti.
-

-spychka-
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 2,443.62 Lt
» 2009 Spa 22, 17:37
O su tais šampūnais tikrai prastai. Viena rašo kitoks efektas būna. Na bandyk naudoti bent kondicionierius ar kaukes. Jie pagerins šampūno padėtį. Nes šiaip šampūnas skirtas tik išplauti riebalams, nešvarumams, kito efekto nevisada duoda. Nebent man Dove šampūnas tikrai padeda išdžiovinus plaukai švelnūs, net kondicionieriaus nereik 
-

Abyto
- Patyręs forumietis
-
- Siauliai
- 17,407.66 Lt
» 2009 Spa 22, 19:42
E panos,jus tikrai zinosit.Koki sampuna ar balzama mzdg naudot,kad butu plaukai lengvesni? as mzdg toks kaip ir garbanius.  patarkit  .
-

MeezYyY
- Aktyvus dalyvis
-
- Kauno raj.
- 13,762.56 Lt
» 2009 Spa 22, 19:50
Dž. rašė:aš pati naudoju šampūnus normaliems plaukams. nenaudoju dažnai to paties nes kiek girdėjau negalima. dabar naudoju Timotei su agurkais. : DD ir kondicionierių Garnier arba Margaritos balzamą su alaus mielėmis. nenusivyliau. :}}
Aš taip pat tą naudoju,bet pasibaigė tai dabar kažkokį iš sea spa naudoju su morkom  O šiaip tai man tie plaukai nepatinka ir riebaluojasi dažnai..Nerandu šampūno nuo kurio plaukų apimtis pastorėtų ir nesiriebaluotų taip dažnai..
-

Aimi.
- Įsijaučiantis
-
- 3,684.55 Lt
» 2009 Spa 22, 21:49
Dabar toks metas, kad plaukai riebaluojasi taip dažnai..nieko nepadarysi, panos  Tad reikia tada dažniau plauti galvą, nors tai negerai, bet nemalonu vaikščioti riebaluotais plaukais juk  O pati dabar naudoju "Rasa" švelnų vaistažolių šampūną be parabenų ir SLS. šiaip dar tik beveik dvi savaites, bet jis man patinka.  Net balzamo išsiplovus nereikia.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Spa 22, 22:34
Abyto rašė:E panos,jus tikrai zinosit.Koki sampuna ar balzama mzdg naudot, kad butu plaukai lengvesni? as mzdg toks kaip ir garbanius.  patarkit  .
Tai truputį plaukų praretink, praretink, nu ir bus tau lengviau iš karto. : D
Nu o kuria čia prasme lengvesni?
-

-spychka-
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 2,443.62 Lt
» 2009 Spa 22, 22:34
Aimi. rašė:Dabar toks metas, kad plaukai riebaluojasi taip dažnai..nieko nepadarysi, panos  Tad reikia tada dažniau plauti galvą, nors tai negerai, bet nemalonu vaikščioti riebaluotais plaukais juk
Visiškai nepritariu. Pasak tave toks metas...tai man visą gyvenimą toks metas? Jeigu sutrikusios riebalinės liaukos tai čia jau vien dažnu plovimu nepagydysi. Žinoma, tiesiog nebus plaukai susireibalavę tą dieną. Bet tokias problemas reikia gydyti. Reikia eiti į gydymo ir terapijos centrus. Man vakare išplovus galvą jau plaukai būdavo prasti, jausdavau kad jau nešvari galva, riebaluota... o dabar tik trečią dieną jaučiu kad plaukus reikia plauti nes jau atsirado nešvarumų. Viskas susiję su šaknimis :] problemos yra giliau ir paprastom buitinėm priemonėm nepagydisi.
-

Aimi.
- Įsijaučiantis
-
- 3,684.55 Lt
» 2009 Spa 22, 22:41
Vieniems toks metas; kitiems, taip pritariu, yra problemos iš vidaus. Man plaukų slinkimas buvo dėl vidaus, o kitoms pažįstamoms tiesiog plaukų slinkimas, sakykim, dėl rudens oro :} Tik akcentavau plaukų riebalavimąsi dėl brendimo :} Kiekvienam skirtingai, tad reikia ieškot priežasčių :}
-

-spychka-
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 2,443.62 Lt
» 2009 Spa 22, 22:48
Tai be abejo. Visom problemom yra daug paaiškinimų. Tik kad tu parašėi jos riebaluojasi dėl tokio meto ir akcentavai visom merginom. Bet suprantu, ką nuorėjai pasakyt.
-

Abyto
- Patyręs forumietis
-
- Siauliai
- 17,407.66 Lt
» 2009 Spa 23, 13:01
Pukuse rašė:Tai truputį plaukų praretink, praretink, nu ir bus tau lengviau iš karto. : D Nu o kuria čia prasme lengvesni?
nu pas mane trumpoki gan yra,nesenai apsikirpau.ta prasme pas mane tokie stori,kazkiek garbanoti,tai noretus,kad kaip sakant puresni/lengvesni butu. 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|