Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų dažymas

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 29, 22:35

Dažytis šviesiu atspalviu/spalva aš irgi bijau, nes dažau namie, su dažais pirktais iš parduotuvės. Ir labai retai išeina spalva, kokios noriu. :>
Tai dabar jau nusprendžiau, kad prieš gimtadienį eisiu pas kirpėją, tikiuosi nudažys taip, kaip noriu.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

fashionista_*

Aktyvus dalyvis

4,469.21 Lt

Standartinė » 2010 Lie 05, 18:54

Paveikslėlis
šios spalvos labai noriu. mano irgi rudi, tik šviesesni šiek tiek. kaip ir sakau - mano plaukai pieniško šokolado spalvos, o noriu juodojo šokolado spalvos XD

Vartotojo avataras

absinthe'ish

Įsijaučiantis

778.42 Lt

Standartinė » 2010 Lie 05, 21:55

Mano tamsiai kaštoniniai. Žo, tai tamsiai raudoni, tai gryno šokolado rudumo ;DDD
Kažkada nuplaunamais dažiaus raudonai, bet dažų neužteko mano gaurams, tad gavos tokiom sruogom. Bet atspalvis raudonumo ryškesnis dabar xDD
Oh, by the way, žiauriai noriu paraut iš kur nors rožinių, mėlynų arba violetinių plaukų dažų *drool*

Vartotojo avataras

Apocalyptica

Aktyvus dalyvis

10,794.39 Lt

Standartinė » 2010 Lie 05, 22:47

Aš nusikirpau plaukus trumpai ir pamaniau, kad prie mano dabartinės šukuosenos tiktų juoda spalva, bet kiek ansčiau teko kalbėti su mama nepavyksta jos įkalbėti leisti nusidažyti juodai, ji vis primena, kad juodiem dažam gaminti naudojama daug daugiau kenksmingų medžiagų ir pan. ir vis erzindamai primena, kad mano plaukai neima tamsios spalvos ir jei noriu dazytis ir ilgalaikio efekto kogero lieka tik tapti blondine...Tai visuomet dažydavau šokoladine arba šiaip kokia tamsiai ruda, būtų viskas neblogai, bet mano plaukai nepriima dažų ilgam laikui, t.y. spalva greit išblunka kartą kai dažiau plaukus raudona po dviejų savaičių buvau nebe raudona o ryža :roll: metus laiko plaukų nedažiau, norėjau, kad ataugtų natūralus, nes jau nusibodo kai dazai isblunka ir plaukai tampa rausvi.... bet mano natūrali plaukų spalva yra sviesiai ruda, kiek pilkšva, pelenų spalvos , tai nutariau vel dazyti tik sikar ne pas kirpeja, nes kainos gerokai paplonina pinigine, o namuose, tik nezinau kokios firmos ir kokius dazus rinktis, kad spalva kuo ilgiau išliktu.

Vartotojo avataras

D0minyka

Įsijaučiantis

Šiauliai

3,247.28 Lt

Standartinė » 2010 Lie 05, 22:55

Nedažyti dar mano plaukeliai,tik turėjau raudonas sruogas. :twisted:

Vartotojo avataras

fashionista_*

Aktyvus dalyvis

4,469.21 Lt

Standartinė » 2010 Lie 05, 22:59

absinthe'iš rašė:Mano tamsiai kaštoniniai. Žo, tai tamsiai raudoni, tai gryno šokolado rudumo ;DDD
Kažkada nuplaunamais dažiaus raudonai, bet dažų neužteko mano gaurams, tad gavos tokiom sruogom. Bet atspalvis raudonumo ryškesnis dabar xDD
Oh, by the way, žiauriai noriu paraut iš kur nors rožinių, mėlynų arba violetinių plaukų dažų *drool*

kažkada pradinėse turėjau svajonę ružavai plaukus nusidažyt. :sweet: dabar noriu tik ryškios (labai ryškios) sruogos(ų) plaukuose. Bet manau tam reikia gražių, tiesių plaukų. O ne mano garbanų :sweet:

Vartotojo avataras

absinthe'ish

Įsijaučiantis

778.42 Lt

Standartinė » 2010 Lie 05, 23:10

fashionista_*: hehe, man tik dabar pribrendo tokia mintis, nes tik dabar man pasidarė nusispjaut ant visokių fyfų nuomonių xD. Oooo,, tavo garbanoti plaukai? *_* pavydžiu, tiesą sakant :D

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Lie 05, 23:16

Mano dažyti, ir nežadu atsiauginti. :P

Vartotojo avataras

fashionista_*

Aktyvus dalyvis

4,469.21 Lt

Standartinė » 2010 Lie 05, 23:51

absinthe'iš rašė:fashionista_*: hehe, man tik dabar pribrendo tokia mintis, nes tik dabar man pasidarė nusispjaut ant visokių fyfų nuomonių xD. Oooo,, tavo garbanoti plaukai? *_* pavydžiu, tiesą sakant :D

žinok nepavydėk. Norisi man kažkokios įmantresnės šukuosenos, bet negaliu nieko darytis, nes tokie plaukai. paskui kaip pudelis atrodys. tik nusikirpau grifką tokią ilgesnę, šiek tiek paįvairinu šukuosenas, bet ir tai reikia ją tiesint visada.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Lie 07, 10:20

o aš pastebėjau,kad kai ilgai (savaitę,dvi) neturiu bent vienos spalvotos sruogos,tai paskui pusę galvos (arba daugiau) nusidažau,nes žiauriai pasiilgstu spalvųų Xd dabar pusė mėlyna

Vartotojo avataras

Odetaa

Lankytojas

968.03 Lt

Standartinė » 2010 Lie 07, 19:26

persidažiau į šviesią spalvą :)

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2010 Lie 07, 22:05

Dažniausiai nusidažau "ryžai" ar grinai raudonai,su nuplaunamais dažais , kad jei nusibosta nusiplautų ; D

Vartotojo avataras

raSSSaa

Forumo gyventojas

Alytus

4,593.27 Lt

Standartinė » 2010 Lie 09, 11:42

Visada norėjau nusidažyti plaukus juodai, bet nemanau., kad kada nors dažysiu. :D

Vartotojo avataras

Apocalyptica

Aktyvus dalyvis

10,794.39 Lt

Standartinė » 2010 Lie 10, 12:50

Nusidažiau plaukus L'oreal recital preference dazais, tamsiausia ruda spalva. Na iskart po dazymo atrodo kaip juoda, tik sviesoje matosi rudas atspalvis, grazi šiaip spalva. Ta proga kad jau plaukus daziau tai ir trumpai nusikirpau. Daugmaž taip dabar atrodo Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2010 Lie 10, 15:05

Vakar panašia spalva nusidažiau kaip mano avatare : D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę