Diskusijos Gyvenimas

Pirmasis kartas

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

6,300.21 Lt

Standartinė » 2012 Sau 20, 01:03

kiek jūm metų, o jau galvojat ir suplanavusios vos ne kada darysit vaikeliuką : D aš tai be kokių 28 niekam nestatysiu, fo sho dar 9~ metus turiu atsidžiaugt : DD

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

910.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 20, 01:07

Aš tai noriu jaunesnė nei 28 susilaukti ;D

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

992.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 20, 03:32

Aivarai, Tu pats ką tik pasakei kada planuoji :cha: aš tai dar nieko neplanuoju :cha:

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

6,300.21 Lt

Standartinė » 2012 Sau 20, 03:58

planuoji po bakalauro ir kai turėsi lėšų : D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Sau 20, 14:58

Truputi pagooglinus radau kelis populiariausius mitus apie kontracepcija, du is ju dar visai neseniai aptarinejom

Mitas. Mano partneris visada suspėja nutraukti lytinį aktą iki ejakuliacijos, todėl aš nepastosiu.
Tai vienas iš labiausiai paplitusių mitų, kuriuo moterys tiki. Taip, jūs galite pastoti, net jei jūsų draugas arba vyras apsisaugo būtent šitaip. Prieš ejakuliaciją išbėga nedidelis kiekis, turinčio spermos, tepiklio. Faktas: bet koks lytinis aktas gali baigtis nėštumu, net jei partneris buvo labai atsargus.

Mitas. Ilgai vartojamos kontraceptinės tabletės sukelia nevaisingumą.
Buvo tiriama grupė moterų, kurioms SKT buvo skirta ne tik dėl apsisaugojimo, bet ir menstruacinio ciklo sutrikimų korekcijai. Paaiškėjo, kad moterys, kurios vartojo hormoninę kontracepciją, lengviau savaime pastojo negu tos, kurios jos nevartojo bei turėjo menstruacinio ciklo sutrikimų. Įrodyta, kad moterys, vartojančios hormoninę kontracepciją, profilaktiškai apsisaugo ir nuo endometriozės, kuri yra viena iš ligų, sutrikdančių vaisingumą. Sudėtinės kontraceptinės tabletės nevaisingumo nesukelia, o nevaisingumo priežastis, išryškėjusi nutraukus vartoti SKT, buvo dar iki pradedant jas vartoti.

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

992.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 21, 14:01

Nu aš jau ne vieną žinau, kurioms prireikė ~ 2 metų kad pastotų po KT. + keliom buvo po 1-2 persileidimus, patys gydytojai sakė, jog nuo KT.. :roll: Nu nieks man neįrodys, kad ryti kontraceptines tabletes tik dėl apsisaugojimo yra normalu. Taip, jei yra pašalinės bėdos- skausmai, cistos ir pan., tada nieko nesakau, bet šiaip :whata: Net mokslininkai įrodė, kad nuo jų pelės trečioj kartoj išsigimsta!

"Jos teigimu, mokslininkai, atlikę kontraceptinių tablečių bandymus su pelėmis buvo šokiruoti — gyvūnai į trečią-ketvirtą kartą išsigimsta. Šie vaistai — cheminė medžiaga, išbalansuojanti žmogaus organizmą bei hormoninę pusiausvyrą. Pabrėžta, kad tokius vaistus būtina skirti labai atsakingai — geriausia — gydymo tikslais. "

http://www.sveikatossodas.lt/index.php? ... 2&tid=1108

+reiktų pagalvoti apie tai jog, tarkim gal tau ir sklandžiai nėštumas praeis, bet ar tavo vaikas tikrai bus vaisingas? Gavęs tokių "gerų" medžiagų iš mamos. :roll:

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,113.39 Lt

Standartinė » 2012 Sau 21, 14:53

Dėl pirmo- sutinku. Bet dėl antro- niekaip manęs neitikins, jog net "kurios vartojo hormoninę kontracepciją, lengviau savaime pastojo". :)

Vartotojo avataras

Plyšpščis

Įsijaučiantis

DarkRealmz

578.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 21, 14:57

neturejau as dar pirmo karto xD Guziguzi

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę