Per kokius filmus esate apsiverkę?Verkiau gal 10 kartu bijau sumeluoti per filma Postman To Heaven,
Dieve kokia nuostabi korejieciu drama/fantazija. Galeciau ziureti ir zliumbti, labai liecia sirdy, nors veiksmo jame nera, bet pats filmas, scena, aktoriai, muzikos takeliai, filmo mintis... graudina labai. Kas svarbiausia to filmo beveik neimanoma parsisiusti, na o jei imanoma tai turbut be anglisku titru. Tai as youtube'je paziurejau dalimis, ir tai kazkas is ranku kino teatre filmavo tai kokybe patikekit. (su angliskais titrais buvo, nors man nebuvo butini jie) Ir radau HD parsisiunciau, be anglisku titru tai ziurejau diena nakti ir zliumbiau, mama galvojo, kad jau visiskai susisuko man protelis. Bet filmas tikrai liuks. ![]() [img] http://4.bp.blogspot.com/_l1HvFu3dnSA/T ... heaven.jpg[/img] Per "Titaniką" gyvenime neverkiau, istorija liūdna, bet kažko nesugraudeno manęs. Paskutinį kartą ašarojau, kai žiūrėjau filmą "Šuns metai", gal matė kas?
Dar labai užsivedžiau, ir kaip reikiant pablioviau po filmo "Visi nereikalingi vaikai", ypač sujaudino tas paskutinis filmukas "Song Song and little Cat" (atrodo taip vadinasi) galit pažiūrėt, internete yra šitas The notebook
The curious case of Benjamin Button My sassy girl Riding in cars with boys (iki siol liudniausias matytas filmas kazkaip.) Green mile The secret life of bees (keista,bet vidury filmo Dakota taip itikinamai verke,kad ir mane pravirkde.rimtai ispudi padare,nes jinai ten keliu?keturiolikos metu kokiu,o jau moka pravirkdyt zmogu;o nereali jinai.) If only o siaip tai ir daugiau buvo tokiu:D Net sunku pačiai patikėt, kaip seniai beverkiau žiūrėdama;o.
Savaime aišku mano sąraše titanikas, Simarono žirgas ir t.t. O šiaip iš neseniau matytų - šokėja tamsoje ir donis darko. Nuo pastarojo filmo, antrą kartą žiūrėdama, vidurio ašarojau, nes žinojau, kaip baigsis:D. O kiek paskutiniu metu žiūriu, tai būna, kad suspaudžia širdį, bet neverkiu. Užsigrūdinau:D. na žliumbiu per visus tik truputį graudesnius bet parašysiu 3 per kuriuos verkiau žiauriai. Tai va
1.Haičiko šuns istorija(labai buvo gaila šunelio patariu pamatyti ir be to nesveikai geras filmas) 2.Titanikas(nieko nerašysiu visvien visi jį žinome) 3.Flika(geras filmas ) Gladiatorius
Titanikas Atonement/Atpirkimas(kai pamatau, kad bernas verkia nesusilaikau) Skubėk gyventi/A walk to remember Simarono žirgas Lesė( kai buvau laabai maža ![]() Paskutinį kartą redagavo 3999059 2011 Bal 21, 08:34. Iš viso redaguota 2 kartus.
"Remember Me" - Kine žliumbiau, per ašaras vos mačiau
![]() "Hachiko: A Dog's Story" - šitą žiūrėjau du kartus ir abu kartus žliumbiau ;/// Dar labai verkiau žiūrėdama "Seven Pounds", "Man On Fire", "The Notebook". Šiaip verksnė esu kai žiūriu liūdnus filmų epizodus ![]() ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |