|
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Aistė
- Moderatorė
-
- 33,526.76 Lt
» 2009 Rgs 03, 20:38
Tiesiog pažiūrėjau laidą 'Valanda su Rūta' ir pasidarė įdomu kaip ir kas vyksta Jūsų mokyklose.
Kokios pagrindinės patyčių problemos?
Kas tyčiojasi ir iš ko?
Ar Jūs iš kitų tyčiojatės ir kaip reaguojat kai kažkas tyčiojas iš kito prisidedat ar drausminat?
Viskas kas susiję su patyčiomis. 
-------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
-

Sturgelis
- ®espect
-
- Somewhere under the Sun
- 5,294.77 Lt
» 2009 Rgs 03, 21:02
Pas mus klasėj iš vieno bachūro nuolat tyčiojasi vien dėl to, kad visą savo gyvenimą jis praleidžia prie pc. Dažnai tenka, paprašyt, kad aprimtų...
Iš ko dar? Yra tokia mergina psichiškai nesveika. Ji pas mus šūlėj bando adaptuotis prie visuomenės. Žiauru buvo žiūrėt kai jos klasiokės ją gaudė ir filmavo. Bandėm apšaukt jas, bet veltui. Taipogi vienas draugas ją "kabino". Per toli nuėjo, bet vistiek... Būdavau ir aš viena iš tų bjaurybių, kuri juokdavosi 
Taipogi buvo panelė, kur kažkada vaikystėj vaistų prigėrė, tai irgi ne kokio protelio. Esu bandžius bendraut, bet... Ir vėl buvau bjaurybė kuri tyčiojasi Gėda, tačiau besijuokdama iš kito žmogaus niekad nieko blogo omeny neturiu..
-

C.l.e.o.
- Forumo gyventojas
-
- Šiauliai
- 2,493.52 Lt
» 2009 Rgs 03, 21:12
Pas mane šūlėj tai yra yra tokiu..
Kartais ir iš manes, bet tipo gerja prasme..
Kitaip jiem cvakt butu : D
O aš stengiuos iš kitų nesijuokt, nes žinau kaip yra sunku..
-

Kyberiz
- Forumo gyventojas
-
- Molėtai
- 6,967.50 Lt
» 2009 Rgs 03, 21:12
Pas mus mokykloj dėl daug ko tyčiojas. Iš vienų - kad negražūs, iš kitų - kad mažai protelio turi. Iš trečių - kad blogoj šeimoj gyvena, ar iš viso, kad globos namuose. Taip, būna, kad ir iš manęs pasityčioja. Bet aš tokius žmones ignoruoju. Tiesiog 0 vietoj tokie. Būna, kad kažkas pasityčioja, o aš juokiuos, kaip ir aukščiau rašė  Yra pas mus klasėj toks bernas, kurio 2 klasėj pampersus rado kažkas. Tai ir atribotas dabar nuo klasės. 
-

Sturgelis
- ®espect
-
- 5,294.77 Lt
» 2009 Rgs 03, 21:17
Ai nu... Būdavo pernai, kad ir iš manęs tyčiodavosi ;? Neimu į galvą tokių niekų, bet kai visą savaitę žmogus, kuris vos ne vienintelę gerbė ėmė net dainas kurt... .., žiauru taip... Aš manau jei pasišaipyt, tai tik ant prikolo. Kažkaip tų piktų patyčių net labai mažai žinau.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 6,300.21 Lt
» 2009 Rgs 03, 21:29
Negaliu pakest kai tyčiojas, nu pas mus jau pora metų jau visi aprimę, bet seniau oi kaip būdavo, kai tų metų buvau kažkaip nelb ten viskas atrodė, bet db pagalvoju kai už nieką klasiokas pradėdavo ten daužyt kitą tokį, tik nepamenu ar pats esu taip daręs...Vnž, pamatau, kad kokie .. tryse prie vieno tai nervas sukyla, įlendu, o prie manes tai kažkaip niekad nelenda, visai norėčiau, būtų progą į snukį kam duot arba gaut (abu gerai).
-

Sturgelis
- ®espect
-
- 5,294.77 Lt
» 2009 Rgs 03, 21:38
Per didelis esi, kad lįstų Va db priminei gerą apsigynimo būdą :} Jei pats esi nepajėgus apsigint, visad gali kreiptis į draugus :}
-

Pelių Džemas.
- Misteris Linksmai
-
- Vilnius
- 2,017.81 Lt
» 2009 Rgs 04, 08:37
Galiu tik tiek pasakyt, kad pas mane mokykloje patyčių išvis nėra. Kažkaip visi draugiški. Aišku, muštynių ar kažko panašaus neišvengiama, bet šiaip viskas normaliai. Bent jau Kai buvau 10kl, tai 10,11 ir 12tokai buvo labai taikūs. Tik atėję 9tokai nelabai.
-

Kyberiz
- Forumo gyventojas
-
- Molėtai
- 6,967.50 Lt
» 2009 Rgs 04, 13:33
Gimnazija tavo, jo? Tai gimnazijose visi būna taikūs. Juk protingi jau 
-

Pelių Džemas.
- Misteris Linksmai
-
- Vilnius
- 2,017.81 Lt
» 2009 Rgs 04, 13:36
Pas mane gimnazija kuri turi ir pagrindinę mokyklą. Todėl 2/3 mokinių yra atėję iš pagrindinės.
-

Pukuse
- Legenda®y
-
- Vilnius
- 1,568.23 Lt
» 2009 Rgs 04, 13:54
šiaip pas mus manau daug patyčių. jei kalbant apie mūsų klasę, tai tikrai pakankamai daug. labai nervina, kai atseit kviečia kokia k*rva, ir tipo turi atsisukt. šiaip pravardžiuoja akiniuotus ačkarikais [tame tarpe ir mane], šiaip visą laiką šaiposi ir tokio vieno mūsų klasėj, atiminėja daiktus, nes tas rėkia, ir t t. Išpilinėja penalą, kažkada ir pro langą išmetę buvo. Kuria daineles visokias, nepasakyčiau kad labai normalias. sukūrę dainelę, apie tris žmones, kurie gerisausiai mokosi ir tipo moksliukai, bet aš esu viena iš jų, ir tikrai galiu pasakyt kad aš išvis beveik nesimokau. O jei jau apie moksliukus, tai mane labai nervina, kai pravardžiuoja moksliuke. nes aš, kaip jau sakiau, mokausi labai mažai. tiesiog išeina, ir viskas. o viena mano draugė iš viso nuo penkių iki 10 kartais mokosi, betjos taip nevadina... šiaip visos patyčios kyla iš berniukų pusės, tarp mergaičių to tikrai nėra.
-

Jey.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 7,173.66 Lt
» 2009 Rgs 04, 14:45
Na, pas mus ramu tylu. Gimnazija, klasėj vieni su kitais sveikinamės, draugiškai bendraujam. kažkaip nebuvo nei tų pykčių, nei apkalbų didesnių ar patyčių, taiki mokykla :]
-

Aistė
- Moderatorė
-
- 33,526.76 Lt
» 2009 Rgs 04, 14:45
Pukuse rašė:šiaip visos patyčios kyla iš berniukų pusės, tarp mergaičių to tikrai nėra.
Nepasakyčiau,bent mano nuomone merginos daug žiauresnės už vaikinus ir daug žiauriau aiškinasi santykius.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 6,300.21 Lt
» 2009 Rgs 04, 14:53
Aistė rašė:Nepasakyčiau,bent mano nuomone merginos daug žiauresnės už vaikinus ir daug žiauriau aiškinasi santykius.
Pritariu, rečiau bet daug žiauriau ir peržengia visas ribas, tarkim kai tie video buvo internete paleisti, ne vienas jų buvo, kaip žemino ten penkiese apstojusios kažkokią, cigaretę į kaklą gesino...
-

Pelių Džemas.
- Misteris Linksmai
-
- Vilnius
- 2,017.81 Lt
» 2009 Rgs 04, 15:05
Kaip tik šiandien filmą žiūrėjau apie patyčias, ir kas iš viso to atsitinka.
Klass/ Klasė
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|