Įvairūs Studijos, mokykla

Patyčios

Vartotojo avataras

Pecado

Forumo gyventojas

Šakiai

12,040.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 16, 12:53

Niekas nesityčioja pas mus klasėj, juk nebe maži vaikai. Nebent juokais ką nors pasako ir tiek.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

darkman

®espect

39,012.17 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 16, 18:49

nuo 9 klasės nebėra tokių prikolų, nebent.. šarkų lizdas.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

6,300.21 Lt

Standartinė » 2011 Gru 05, 23:26

Vartotojo avataras

bulvike04

Apšilinėjantis

Klaipeda

411.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 22:05

Pukuse rašė:šiaip pas mus manau daug patyčių. jei kalbant apie mūsų klasę, tai tikrai pakankamai daug. labai nervina, kai atseit kviečia kokia k*rva, ir tipo turi atsisukt. šiaip pravardžiuoja akiniuotus ačkarikais [tame tarpe ir mane], šiaip visą laiką šaiposi ir tokio vieno mūsų klasėj, atiminėja daiktus, nes tas rėkia, ir t t. Išpilinėja penalą, kažkada ir pro langą išmetę buvo. Kuria daineles visokias, nepasakyčiau kad labai normalias. sukūrę dainelę, apie tris žmones, kurie gerisausiai mokosi ir tipo moksliukai, bet aš esu viena iš jų, ir tikrai galiu pasakyt kad aš išvis beveik nesimokau. O jei jau apie moksliukus, tai mane labai nervina, kai pravardžiuoja moksliuke. nes aš, kaip jau sakiau, mokausi labai mažai. tiesiog išeina, ir viskas. o viena mano draugė iš viso nuo penkių iki 10 kartais mokosi, betjos taip nevadina... šiaip visos patyčios kyla iš berniukų pusės, tarp mergaičių to tikrai nėra.

O tu jei jie ka de akiniu prikis, tai jiems pasiulik pasiskolinti :-) man tai padeda :-) o del to kad moksliuke nekreipk i juos demesio, nes tu bent jau suaugus is savo pazymiu turesi naudos, o jie su dvoikem prie konteinerio trinsis...

Vartotojo avataras

bulvike04

Apšilinėjantis

Klaipeda

411.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 22:24

Dabar esu 6. Pas mus klaseje 17bernu, 7 mergos. kuri laika buvo 6. penktoje buvo 8, bet deja 2 merginos emigravo i uzseni (tarp ju ir mano geriausia drauge). Kai mano drauge iskrido i uzseni as klaseje likau be draugu, nes visos panos fifos yra ir buvo. klaseje pradejau girdeti kaip ant manes varo visaip :( su savo drauge susisiekdavau per skaipa ir viena diena suzinojau, jog ji grizta i LTU!!! man ir mano draugei tai buvo didziausia svente :) visa klase pakraupo suzinojusi kad ji grįžo nes suprato, kad nebebus kaip ant mano silpniausios vietos varyti. dabar kai ji jau grizo viskas atsistojo i savas vietas, tik kad bernai mumis lezbem pravardziuoja, bet mes atsikertam ant ju 8) viena is klases merginu susipyko su kitom panom ir pradejo paskaui mane ir mano drauge sekioti ir bandyti isiterpti, mes kaip ir su ja gerai sutarti pradejom.... TAIGI SIULAU NEPASIDUOTI IR JUMS :up: aisku nebuciau as jei taip pat nepasijuokciau is kitu, pvz vienas musu klasiokas EDGARIUKAS pasisake per geogra, kad su savo seneliu kai kase sulinini prisikase iki MANTIJOS :lol: :lol: :lol: gal ir negerai darau, bet kitaip nemoku :(

Vartotojo avataras

somebody

Patyręs forumietis

The land of joy

3,714.66 Lt

Standartinė » 2011 Gru 27, 17:29

laabai seniai iš manęs tyčiodavosi, bet tik kelis kartus (ačiū Dievui), o aš irgi kelis kartus taip dariau. : D tačiau jau seniai stengiuosi taip nedaryti, žinau, kad nemalonu

Vartotojo avataras

TheGlazzier.

Apšilinėjantis

Kaunas

774.73 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 20:35

Nu pas mus mokykloj, tai niekada nebuvo patyčių ir panašiai ;oo

Vartotojo avataras

meowolf

Forumo gyventojas

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 20:54

Vykst rašė:http://www.youtube.com/watch?v=TdkNn3Ei-Lg

Bullshit. Ten vaidyba. Gera vaidyba, beje. Jei nekreipti į tai dėmesio, visai geras vid.

Pecado rašė:Niekas nesityčioja pas mus klasėj, juk nebe maži vaikai. Nebent juokais ką nors pasako ir tiek.

Haha. Mano klasiokai irgi rodos nebe maži vaikai (16-17m), o elgesys kai kurių tai nafik :drunk:

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

2,524.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 29, 21:58

Jau 5 klasėj mokydamasi pajaučiau ką reiškia patyčios :) . Dabar irgi karts nuo karto kas nors tyčiojasi iš manęs, bet pagaliau išmokau nekreipti dėmesio į tai, nesinervinu labai, greitai pamirštu, tik kartais pyktis nežmoniškai užvaldo mane dėl to. Pati lyg ir nesityčioju, nors galiu ką nors nelabai malonaus kitam leptelti, net nesuprasdama to.

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Dalyvis

Klaipėda

786.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 07, 14:53

Pas mane klasiokai tai kaip ir jau suaugę ir nebėra tokios problemos, nebent kas už akių užkrauna.

Vartotojo avataras

Sturgelis

®espect

Somewhere under the Sun

5,294.77 Lt

Standartinė » 2012 Vas 12, 13:20

Keista situacija: mano klasėj kaip ir nebūdavo patyčių, o dabar univiere labai aiškiai tai matosi. Prikolas prikolu, bet apie žmogų kurti dainas pažeminančias, tikrai nėra labai linksma tam žmogui, apie kurį kuria. Dėl to nusivyliau kai kuriais žmonėm, nors ir ne piktybiškai tai daro.

Vartotojo avataras

GummyGum♥

Lankytojas

Barneyland

225.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 18:02

Pas mus klasėj tikrai nėra tiesioginių patyčių, kad būtų taip žiauriai jog visais vardais vadintų. Bet už akių visi stumia vieni ant kitų, nesvarbu, draugas ar ne. Kadangi klasėj stengiuosi vienai grupelei nepriklausyt, apkalbų išgirstu tiek kad bloga darosi.
Galėtų žmonės ir suaugt, priimt žmogų koks yra, o ne iš išvaizdos, drabužių ir kitų kalbų spręst. Turėtų pagaliau kai kurie įsikirst į savo galveles, kad patyčios tai apgailėtinas dalykas.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių