Įvairūs Gyvūnai

Pats baisiausias gyvūnas

Vartotojo avataras

giedrulkag

Apšilinėjantis

nesigilinkim

3,694.20 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2006 Spa 12, 18:54

Kokio gyvūno labiausiai bijote? ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

*CaSH MaKeR*

Dalyvis

alytus

9,160.40 Lt

Standartinė » 2006 Spa 12, 20:18

Aš tai bent jau nė vieno,nes mani visokiausi patinka.

Vartotojo avataras

Kitse

Dalyvis

5,364.10 Lt

Standartinė » 2006 Spa 12, 20:38

Negaliu pakest vabalu ir vabzdziu :cry:

Vartotojo avataras

Montclair

Dalyvis

Vilnius

12,620.00 Lt

Standartinė » 2006 Spa 13, 00:11

Baisių gyvūnų man neegzistuoja, jie visi turi savotiško žavesio.
Tačiau bijau visokių parazitų, kenkėjų, tų kurie pernešinėja įvairias ligas, pridaro žalos. Su tokiais "draugužiais" susitikimas nepageidaujamas. Bet ne iki tokio lygio bijau, kad pamačiusi tarakoną ar, ką nors panašaus pradėčiau spiegti ne savo balsu, ar lipčiau sienomis. Tiesiog galvoje suvirpa mintis ar jis nėra infekuotas, kokia nors liga. Tuomet ta diena sugadinta, nes vis prisimenu tą nelemtąjį vabaliūkštį. Štai ir visa baimė.Greičiau tai būtų savisaugos instinktas. Bau, geriau jau aš jų nepamatyčiau, pagalvojus koktu darosi.

Vartotojo avataras

St!ng3r

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,016.17 Lt

Standartinė » 2006 Spa 13, 00:53

Sakyciau negalima pasakyti kokio ju labai daug PVZ: Suo vienas gali ateiti tau koje palaizyti o kitas gali atbegti ir ja atkasti.Pvz cia yra rasanciu as neivieno nebijau idomu ka tu darytum jei susitiktum su liutu,tigru,kokia nuodinga gyvate ar nepazystamu sunim ! As galiu papasakoti jums mano istoryja man buvo apie 14 metu as ejau i parduotuve mergyte apie 8 metu laike bokseri ir kazkaip isejo kad jis buvo be antnukio ir pradejo pulti mane as maciau kaip jis bego i mane mergaite negalejo sulaikyti jo ir zodziu as buvau tokiojo padetyje kad nezynojau ka daryti bet kazkaip susikoncetravau is kojos pataikiau jam i dantis po to ziauriai pirstai skaudejo :) paskui is rankos i galva galva zaraza man suplese dzinsus ir po to atbego senelis pasieme suni persikau ziauriai,bet tai nesako kad as sunu bijau paprasciausiai pakol nepapuoliai i gyvuno nasrus tu gali kieta vaidinti , nieko nebijau ir t.t ! Negalima zynoti is anksto kas padaro galvoje !!!

Vartotojo avataras

Montclair

Dalyvis

Vilnius

12,620.00 Lt

Standartinė » 2006 Spa 13, 23:09

To St!nger:
Tau labai pasisekė, kad tik džinsus suplėšė. Paprastai tokie šunys, kaip bokseris ir panašūs į juos, na ir dauguma šunų didelio skausmo nejaučia nuo spyrių ar rankos smūgių. Atvirkščiai jie tik dar daugiau įniršta. Ateityje patariu tokiu atveju, geriau ramiai stovėti ir nesimosikuoti. Na o jeigu šuo šoktų, tada pamušti jam staigiai kojas. Tada šuo kuriam laikui praranda orentaciją. Sėkmės ir linkiu daugiau nesusidurti su tokiais šuniukais.

Vartotojo avataras

wanila

Apšilinėjantis

1,423.50 Lt

Standartinė » 2006 Spa 15, 14:19

Tikrai zinau kad nebijau tarakonu, voru, drugeliu ar kitokiu vabzdiu ( na turbut ishskyrus tarantulai). Siaip suo jaucia baime ir puola. Buvo atvejis kada teko begti nuo rotveilerio be antsnukio... Todel sunu bijau tik tada kai jie puola....

Vartotojo avataras

perlla

Dalyvis

9,365.33 Lt

Standartinė » 2006 Spa 15, 18:07

Aš tai vorų bijau.

Vartotojo avataras

ele

Dalyvis

vilnius

5,841.10 Lt

Standartinė » 2006 Spa 15, 20:42

Bijau pavojingu sunu ir siap nemegstu visoliu vabalu viksru tarakonu :cry:

Vartotojo avataras

ElDiablo

Lankytojas

kaunas

324.50 Lt

Standartinė » 2006 Spa 22, 01:39

Nemegstu visokiu slieku ir dideliu vabzdziu.

Sprite

Lankytojas

Vilnius

446.30 Lt

Standartinė » 2006 Spa 31, 17:08

Labiausiai bijau pasiutlige serganciu gyvunu,kuriu mano rajone galima sutikti... :roll:

Vartotojo avataras

Foggy.

Aktyvus dalyvis

Lietuva.

17,275.50 Lt

Standartinė » 2006 Lap 07, 13:56

as tai labai bijau gyvaciu :roll: net paziuret negaliu.... brrr...

Vartotojo avataras

pussycat91

Mis Linksmai

Vilūnai

18,526.73 Lt

Standartinė » 2006 Lap 07, 18:09

As šiaip nebijau,jokiu vabzdziu,voru,gyvaciu ir t.t. Bijau tik puolanciu sunu,nes mane ne karta buvo jie uzpuole... :cry:

Vartotojo avataras

Dargo

Dalyvis

Kedainiai

13,783.04 Lt

Standartinė » 2006 Lap 07, 20:58

As lb bijau voru, nu bet pritrekst koki kartais sugebu, tik jei jis nebuna lb didelis! :D

Vartotojo avataras

kristė

Patyręs forumietis

Kaunas

93.23 Lt

Standartinė » 2006 Lap 07, 21:17

Pats baisiausias man yra katinas :cry: ir dar ryžas.... Ne tai, kad bijau, bet man nepatinka katinai...

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių