Pastabos dėl forumo, naujienosNu nežinau. Arba jums vaidenasi arba čia kažkas ne taip. Tikrai ne aš
Pastebėjimai: 1. Galėtų būti [youtube][/youtube] BBKodas toje eilutėje kur yra visi žymenys. 2. Atsidarius karmos langelį ir paspaudus ant žmogaus, galėtų atidaryti to žmogaus profilį ![]() Kur čia skundus galima pateikti?
Esu labai pasipiktines esama situacija... Jeigu pastebite, susikuriau naują profilį tuo pačiu vardu - Spiritual Wrath... Kodel nauja? Esme tame, kad vakar sulaukiau keisto e-mailo, kuriame buvo sakoma, kad mane pašalino iš šio forumo dėl neaktyvumo... Dabar paklausiu: WTF? Paskutinė mano žinutė prieš pašalinimą buvo praeitos dienos vakare, tai koks čia neaktyvumas gali būt...? Na tiesa, dabar aš vėl prisiregistravau, tai tikiuosi, kad šįkart manęs nieks iš niekur neišmes... Tačiau vėl nuostolis - nebeturiu karmų ir sutaupytu linksmas.net pinigų... Tikiuosi šitas mano skundas nueis kam nors (kad ir Dievui) į ausį ir aš sulauksiu malonaus paiškinimo ir atsiprašymo... Yours truly, Spritual Wrath ‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas |