Pastabos dėl forumo, naujienos
Bent man tai čia dar nieko tokio, palyginus. Labiau mane erzina kad kai pasakai kažką, nu kad ir dėl tų pranešimų iš eilės, kiti dar šoka į akis tipo ko čia aiškini kaip noriu taip rašau gi pinigus užsidirbinėju, aš vyresnė ir t.t. ... O kur Smy. rašė kad tuos rinkimų balsus suskaičiuot yra moderatorių pareiga tai šiek tiek nesutinku. Geriau kiekvienas savo rinkimų balsus suskaičiuoja, nes visi kai į savaitę prikuria dešimt rinkimų, tai visus balsus suskaičiuot tai čia ohoho, bent kaip aš įsivaizduoju. Juk čia ne dvi knopkes paspaust ir ištrint pranešimą...
Tai apie tai mes ir kalbam, kad gali atsisakyt tų pareigų ir duot moderatoriaus darbą kitam forumiečiui. Mes apie šitą diskutuojam jau gal 2 psl. kaip nieko. Jai ne tris. : Dd Pff, tai taip išeina, kad paskiria naujus moderatorius, pirmą savaitę viskas ok, o paskui jiems atsibosta, ir nieko tokio, reik palikt viską taip kaip buvę, nieko čia tokio kad per dieną apsilanko du modai po 15 minučių, o visi kiti pavargę ir atsiriboję nuo forumo. Tai jeigu kurie nors neaktyvūs, vadinasi juos reikia pakeist kitais, arba bent jau pridėt nors vieną naują, kad būtų daugiau tvarkos.
Uh, kokia diskusija užvirė
Šiaip džiugu, kad yra tiek žmonių, kuriems nenusispjaut ant forumo ir stengiasi, kad pakiltų Linksmas.net kokybė. O dėl palaidos balos turbūt aš pats kalčiausias, nereiktų moderatorių kaltint. Vis dėlto, aš pats retai paskutiniu metu lankiaus ir uždelsiu su ta nauja versija. O kadangi viską planavau naujoje versijoje, todėl šioks toks balaganas kilo dar šioje senoje versijoje. Paskyriau kol kas moderatore - saulė.pasaulio, galbūt šiek tiek ramiau bus iki naujos versijos atsiradimo ![]() ‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas |