Pasijuokime iš reklamos
31 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Naujoji "Tefal" keptuvė turi ne tik nesvylantį dugną, bet ir minkštą apačią.
Mes rūpinamės jumis, vyrai!!! *** Naujieji "Canon" fotoaparatai pašalina ne tik raudonų akių, bet ir raudonos nosies efektą! *** Lašas nikotino užmuša arklį, o lašas "Fairy" užmuša riebų arklį. *** Naujoji kramtomoji guma Orbit "Silkė su pienu" pravalys ne tik jūsų burnos ertmę, bet ir žarnyną. *** Mes atrenkame geriausias kavos pupeles, o kas lieka, supakuojame ir parduodame jums. *** Tikriausiai žinote, kad oda apie akis yra ypatingai jautri. "Ponds" institutas rado išeitį. Mes galime persodinti jūsų akis į ne tokią jautrią vietą. Kokie geruliai. : DD mano geriausi is kuriu juokiaus daugiausia:
Naujoji kramtomoji guma Orbit "Silkė su pienu" pravalys ne tik jūsų burnos ertmę, bet ir žarnyną O, pietų pertrauka! Tadas valgo brangų kepsnį, o Tomas - pigius traškučius. Po pietų abu nespėjo į tualetą ir privarė į kelnes. Jei prikakotos kelnės atrodo vienodai, tai kam valgyti brangų maistą? Bandymas buvo atliktas dalyvaujant notarui. Įprastas valiklis išbėga kaip vanduo, o naujasis "Superdomestos" yra toks tirštas, kad visai nebėga iš butelio! Todėl vieno butelio jums užteks visam tūkstantmečiui. O jei pataikysi, tai su "Superdomestos" buteliu gali užmušti visus žinomus mikrobus! Vilariboje šiandien bėda - vėl dega kanapių laukai. O Vilabadžoje vėl šventė - vėjas pučia į jų pusę!
- Ahoi, ponas bebre! Ką reikia daryti, kad dantys būtų tokie, kaip tavo? - Valykite dantis pasta "Colgate" ir jie bus tokie pat, kaip mano. - Tokie pat tvirti? - Ne, jie kaip ir pas mane, liks tik du! Šitie geruliai : D Bet ir likusieji neblogi : p - Ahoi, ponas bebre! Ką reikia daryti, kad dantys būtų tokie, kaip tavo?
- Valykite dantis pasta "Colgate" ir jie bus tokie pat, kaip mano. - Tokie pat tvirti? - Ne, jie kaip ir pas mane, liks tik du! Nerealus šitie ir dar apie kanapes patiko D
ir kiti faini.
31 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Humoras ‹ Juokingi tekstai |