Įvairūs Mistika

Pasaulio pabaiga

Reighta

Aktyvus dalyvis

9,711.30 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 16:51

Atrodo pranašauja kas 6 metus. :D

--------------------------------------

Reighta

Aktyvus dalyvis

9,711.30 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 17:30

Aš rašiau, kad Saulė taps supernova. :D

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 20:18

I will survive, I will survive. Yea yea :play:

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 23:26

No..
We all gonna die! :shock: ;D

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2009 Lie 25, 01:35

Rūt, gėda, aš irgi nesidomėjau majų kalendoriumi, bet intuityviai nujaučiau, kad tai paistalai. :)
Reighta, aš manau žmonės (arba kitokie mūsų vaikaičiai) dar iki tol, kai Saulė išsiplės, tikrai sugalvos būdą, kaip persikraustyti į kitą planetą ;) .

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 25, 12:02

Tos vadinamos "pasaulio pabaigos" sugalvotos tam, kad būtų susidomėta kažkokiais neturinčiais ką veikti durniais.. Išbėgsiu nuogas į vilnių, rėksiu kad pasaulio pabaiga, mane parodys per žinias, kažkas patikės, po to viskas išblės... šiaip net neverta diskutuoti tokiomis temomis :)

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Lie 25, 12:09

TNTguy rašė:Tos vadinamos "pasaulio pabaigos" sugalvotos tam, kad būtų susidomėta kažkokiais neturinčiais ką veikti durniais.. Išbėgsiu nuogas į vilnių, rėksiu kad pasaulio pabaiga, mane parodys per žinias, kažkas patikės, po to viskas išblės... šiaip net neverta diskutuoti tokiomis temomis :)

Va tibetiečiai berods kažką minėjo apie 2013 ar 2012 metus, va jei ten ne žurnalistai tai jais tikiu... Nes visgi jie astrale keliauja, ir mato pasaulį visai kitokį nei daugumą...

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Lie 25, 12:39

Bet kad tais 2012 metais jau tiek pasaulio pabaigų išpranašauta, kad jeigu jomis tikėti, tai susprogs saulė, į mus atsitrenks Nibiru.. Ai, dar gi saulė į mus kažkokius radioaktyvius spindulius paleis.. ; DD

Vartotojo avataras

malaleyy

Dalyvis

5,164.47 Lt

Standartinė » 2009 Lie 25, 17:11

Kaip pasakė mūsų 81metų fizikos mokytoja: "Šikau aš ant jūsų Nibirų"
Pasibaigus vienam etapui prasidės kitas, nes kaip jau kažkas minėjo, majų kalendorius yra apvalus. Jis nesibaigia. Įdomesni reikalai su 3ww, kuris praktiškai nebeišvengiamas.

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2009 Lie 26, 22:25

Aš manau, iraniečiai tiesiog yra kitokie žmonės ir nesupranta amerikiečių, todėl jiems atrodo nesaugus toks jų veržimasis į globalią rinką. Jie nuo seno mato, kaip kapitalistinė kultūra veržiasi į milijonų žmonių gyvenimus, jiems gal net koktu matyti tokį dalyką, todėl pąsamoningai jie elgiasi priešiškai. Na čia tik mano idealizmu skiesta nuomonė, bet gali ir taip būti. (Juk ir lietuviai, kai turėjo savą religiją, kovojo prieš krikščionišką religiją skelbiančią kulturą.)
[Moderams. pasaulinis karas susijęs su pasaulio pabaiga]

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2009 Lie 27, 00:05

Na, šiais laikais žmonės kalbėdami apie pasaulio pabaigą, dažnai kaip to priežastį mini pasaulinį karą bei jo galingus ginklus, juk išrasta vandenilinė bomba, galima labai supykus ir būnant labai susireikšminusiam valstybės diktatoriumi ar teroristinės grupuotės lyderiu užteršti pasaulinius vandenis ir panašiai. ;) Šiaip tikint reinkarnacija, tai pasaulio pabaiga iš vis neišeina patikėti, nes atgimsi kitkuo, net ir išnykus Žemei. :D

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Lie 27, 09:03

Paulius rašė:Na, šiais laikais žmonės kalbėdami apie pasaulio pabaigą, dažnai kaip to priežastį mini pasaulinį karą bei jo galingus ginklus, juk išrasta vandenilinė bomba, galima labai supykus ir būnant labai susireikšminusiam valstybės diktatoriumi ar teroristinės grupuotės lyderiu užteršti pasaulinius vandenis ir panašiai. ;) Šiaip tikint reinkarnacija, tai pasaulio pabaiga iš vis neišeina patikėti, nes atgimsi kitkuo, net ir išnykus Žemei. :D

Nu tai jo :) bet argi ne žmonėm daug kartų atgimstam? jei pasaulio nebus? tai tada kur atidirbsim už klaidas savo?

Vartotojo avataras

A!varas

Dalyvis

2,650.41 Lt

Standartinė » 2009 Lie 27, 18:12

Man mama parode kad jau buvo pasaulio pabaiga buvo branduolinis sprogimas ten pransuzai su N.A.S.A istyre kad ira tobulas gidimo irankis ir buvo senikau 36h para bet as tikiu del to nas mokslininkai istyre kad jei zmogu uzdarai kur jis nemato laiko jo kunas pradeda giventi pagal 36h para! :shock: Bet man atrodo kad zmones buvo ira ateiviai ir visa kita juk nebutu tik viena planeta kuri gyvena visoj visatoj...Gi marse ar kur ten rado gyvybes petsaku jei neklystu ten vandent rado bet neustikrintas 8)

Lau

Dalyvis

Kaunas

940.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 19:54

as manau, kad ji bus.

Vartotojo avataras

DopeBoiFresh

Aktyvus dalyvis

Šilutė

15,223.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 28, 21:04

lau rašė:as manau, kad ji bus.

tu čia apie ką?apie pasaulinį karą 3 ar pasaulio pabaigą?
bus tas ir tas. 8)

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių