Pamokų praleidinėjimas
75 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dėl vadovėlių tai iš vis... Buvo va Birželį man (tiksliau mano draugui, bet kartu buvom):
„Taip daugmaš įeina į mokyklos biblioteką, iš lėto, besižvalgydamas prieina prie bibliotekininkės, ir taip nekaltai sako: -Labą diena. Atsimenat mane, Lauryną? Aš čia prieš porą metų knygą pasiskolinau.“ Vos tvardžiaus nežvengęs, kai šakės buvo... +Pamatyt reikia, ir dar bibliotekininkės reakcija ![]() Kol dar tik mokslai įsivažiuoja, tai su lankomumu pas mane(pardon, žinau, kad šitaip vartot negalima) nekas. Informatikoj ir jogoj dar nė karto neapsireiškiau. Vakar dvi pamokas atbuvau, spjoviau, keturias valandas namie prasėdėjau ir tik į paskutinę chemiją vėl nušliaužiau.
Ilgai aišku šitaip nebus, nes jau mokytojai priėjimą gauna prie elektroninio dienyno. O n raidyčių nesinori. pernai per metus tik 95 oficialios nepateisintos pamokos. neskaitasnt biologijos, einavau kas antra, kartais kas trecia pamoka, lietuviu pora kart per savaite nueidavai ir i kuno kultura pora kart buvau nuejes, mokslo metu pradzioje ir pabaigoje atsiskaiciau viska
(kunces ir lietuviu nezymi nueini pas auklėtoją, pats pasiteisini ![]() Pramiegu labai retai. Praeitais metais pramiegojau tik 2 kartus.
O šiaip nenueinu ne itin dažnai, bet būna, būna. Pirmą kartą iš pamokų išėjau 9 klasėj (labai stropi buvau, mama mokykloj dirbo, bėgti buvo baisu), paskui 10 klasėj porą kartų, o kai vienuoliktoj prasidėjo lygiai - atsipalaidavau. 11 klasėj nevaikščiodavau į tikybą visiškai. O šiemet, 12 klasėj, nors dar tik pradžia, jau praleidau vieną istoriją (egzamino nelaikysiu, per pamokas nieko neveikiam), keletą tikybos, kūno kultūros pamokų ir viskas per draugą... ;dd Ir pilnas pora dienų praleidau dėl ligos. Nueinu į man svarbias pamokas, o nesvarbias aplankau tada, kai turiu tam noro. Mama viską žino ir dėl to nepriekaištauja. niekada didelio noro bėgiot iš pamokų neturėjau, dabar tas pats. Iki 10 klasės auklėtoja griežta buvo, tai lankomumą utiutiu kaip žiūrėdavo, bėgdavom nebent visa klasė iš nerimtų pamokų ir tai, palikę raštelius mokytojam, kad nelauktų mūsų ir pan. Nuo 11 klasės pasirinkau reikalingiausias pamokas sau, tai nėra reikalo taipogi bėgiot, tikybas, muzikas ir chereografijas be didelio skausmo atsėdžiu, tai žodžiu, viskas su manim norma. Retais atvejais nenueinu į kokią pamoką dėl apsilankymo pas kokius gydytojus ar kokių kitokių rimtesnių reikaliukų.
75 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

(kunces ir lietuviu nezymi