Įvairūs Studijos, mokykla

Pagalba su namų darbais

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 00:08

O, gi aš irgi rašiau ir visai neblogai gavos. ; D Atsimenu pirma irgi tuščia galvoj buvo, bet paskui ''mintis vijo mintį'' ir parašiau, išvakarėse (ga labiau išnaktėse ; D) pries tą dieną kai reikėjo nunešt. ; D Man atrodo kažką ir pasinaudojau iš šio forumo pagalbos, bet ne viską. Kuriai tau dienai reikia, gal rasčiau sąsiuvinį?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 15:00

šiaip rašinys yra labai sunkus dalykas,esė daug kartų lengviau. :]

Vartotojo avataras

8z6xdty6Hb35

Įsijaučiantis

Utena

2,385.09 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 20:37

Rašinius ir kitus kūrybinius darbus reikia daryti naktimis, o ryte atsikėlę net nepatikėsit, kad čia jūs parašėt. Iš patirties sakau (:

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 19, 19:34

Kokios būna ugniasienių(firewall) rūšys? Googlėj NIEKAIP nerandu :o. Jei galima su apibūdinimais

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 20, 17:54

8z6xdty6Hb35 rašė:Rašinius ir kitus kūrybinius darbus reikia daryti naktimis, o ryte atsikėlę net nepatikėsit, kad čia jūs parašėt. Iš patirties sakau (:

Aš tai patikiu kad parašiau, bet kad vėliau geriau rašosi - tikrai sąmonė. Nežinau, bet dažnai sekmadieniais visą dieną galvoju galvoju, nieko nesigauna, apie pusę vienuolikos prisėdu, per pusvalandį parašau ir liuks išaina (9-10 pas griežtą mokytoją) :up:

Vartotojo avataras

gerf

Aktyvus dalyvis

London, United Kingdom

2,810.50 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 13:05

Mano prašymas bus žmonėms su vaizduote/humoro jausmu, kadangi esu mokyklos laikraščio žurnalistė ir bla bla bla, o šiemet jį leidžiame gal keturiese. Tai prašau jūsų pagalbos, nes nebespėju. Gal galėtumėt padėti sugalvoti linksmą horoskopą mokytojams, pavyzdžiui matematikos, lietuvių, muzikos ir t.t. po sakinį manau užtektų.. Būčiau laaaaabai dėkinga. ((;

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 14:51

Gal galit padėti sukurti 1-2 posmų eilėraštį apie rudenį.. man tokie dalykai labai nesiseka :D

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 16:26

Sveikutėlaitytėlaičiai.
Labai reikia pagalbos ties fizikos uždaviniais. Jie gal ir nesunkūs, bet nu nieeekaip teisingi atsakymai nesigauna :s atsidėkosiu kas padės. (9klasė)

1. Į kibirą, kuriame buvo 9 laipsnių Celsijaus temperatūros šalto vandens, įpilta 1.5kg verdančio vandens. Galiausiai nusistovėjo 30 laipsnių Celsijaus temperatūra. Kiek vandens kibire buvo iš pradžių?
ats. turi gautis 5kg

2. Šlifavimo staklėms apdirbant 10kg masės plieninę detalę, atliktas 60 kJ darbas. 40% jo panaudota detalei įkaitinti. Kiek laipsnių įkaito apdirbama detalė?
ats. turi gautis 48 laipsniai Celsijaus.

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 17:01

labai prašau padėkit ataskyti į klausimus,reikia iš geografijos kryžiažodi išspresti :-)
1.valstybės valdymo forma,kai aukščiausioji šalies valdžia priklauso vienam žmogui.
2.valstybiu visuomeninio,politinio ir ekonominio gyvenimo sujingimas į vieną sistemą.
3.valstybės demokratinės santvarkos forma.
4.pagrindinis demokratinės valstybės įstatymas,turintis aukščiausią teisine galią.
5.valdžia,priešinga vienvaldysyei,kylanti iš visuomenės daugumos valios.
6.viena iš didžiausių šiuolaikinio pasaulio problemų.
7.valstybė,kolonijos valdytoja ar globėja.
8.unitarinė valstybė arba....
9.didžiulė kalnuota azijos teritorija,neturinti savarankiškumo.
10.vienintelė europos teritorijoje esanti kolonija.
11.viena iš artimųjų rytu konflikto dalyvių,daugiau kaip pusę amžiaus siekianti įteisinti savo valstybę.
AČIŪ!

Vartotojo avataras

DcRee

Aktyvus dalyvis

Kaun...

1,746.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 17:57

newstared rašė:Sveikutėlaitytėlaičiai.
Labai reikia pagalbos ties fizikos uždaviniais. Jie gal ir nesunkūs, bet nu nieeekaip teisingi atsakymai nesigauna :s atsidėkosiu kas padės. (9klasė)

1. Į kibirą, kuriame buvo 9 laipsnių Celsijaus temperatūros šalto vandens, įpilta 1.5kg verdančio vandens. Galiausiai nusistovėjo 30 laipsnių Celsijaus temperatūra. Kiek vandens kibire buvo iš pradžių?
ats. turi gautis 5kg

2. Šlifavimo staklėms apdirbant 10kg masės plieninę detalę, atliktas 60 kJ darbas. 40% jo panaudota detalei įkaitinti. Kiek laipsnių įkaito apdirbama detalė?
ats. turi gautis 48 laipsniai Celsijaus.

1 Uždavinys
2 Uždavinys

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 18:29

Milžiniškas ačiū!

Vartotojo avataras

Isi.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,910.19 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 19:57

Gal kas galėtu padėt su prancūzų? Nes aš nesuprantu šitos kalbos niekaip... Taig.
Ten kur bu brukšneliai padėti tai reik įrašyti faire de, jouer a/de arba faire, jouer.
1. - Tu fais de la musique. Et de quel instrument joues-tu?
- Moi je joue _____ trompette et mon frere _____ saxophone.
2. - Qu'est-ce qu'ils font la-bas su la plage?
- Je crois qu'ils _____ au volley.
3. Sthepane Grappelli joue merveilleusement ____ violon.
4. Il est tres muscle depuis qu'il ____ de la natation.
(Jei ką tai čia iš vadovėlo Bravo2)
Būč laaaaabai dėkinga :up: ;]

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 26, 21:37

Sveikučiai man uždave beproto daug anglų žodžių, o man ir taip juos sunku išmokti, kiti 50 žožių išmoksta per 1h o man proreikia 6-7h. Tai labai prašau patarkit kaip kuo greičiau iškalti anglų žodžius.

Giedriusx101

Dalyvis

Šiauliai

506.40 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 27, 16:44

Eik į tuščia kambarį, paprašyk, kad tavęs niekas netrukdytų. Tada kartokis susikaupęs, ir po 1 - 2 val. jau būsi išmokęs. Aš taip pat mokinuosi, ir visada būnu išmokęs.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 27, 19:06

Šiaip padeda garsus skaitymas, nežinau kaip su žodžiais (mum nedaug jų reikia išmokt), bet su eilėraščiais tai puikiai veikia. Šiaip kai aš mokausi, tai susiskirstau juos grupelėmis tarkim po 10 žodžių, juos skaitau skaitau, tada bandau prisimint. Tada su kita grupele tą patį padarau. Grįžtu prie pirmos, pasitikrinu ką išmokau o ko neprisimenu, tada jei daug neprisimenu tai dar paskaitau ir bandau prisimint, o jei lieka keli blogiukai kurie nelenda į galvą - tai sugalvoju kokį lietuvišką žodį kurio pradžia tokia pati/ arba stengiuos bent pradžią prisimint / arba visą žodį panašų sugalvoju ir bandau atsimint pagal tai. : )

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių