‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Rgs 09, 20:42
Dabar manau kad šita tema bus visiškas balaganas. visi prašys pagalbos, o niekas tos pagalbos nesuteiks. gal bent jau reikia sutart tada kokia kita spalva tuos uždavinius rašyt, ar dar ką nors?
Kai jaunesni pagalbos prašo - nu nuo kokių 11 iki 14 metų ar dar kiek nors, tai lengviau padėt, daugiau vyresnių, o kurie dešimtokai vienuoliktokai ar dvyliktokai tiem tikrai žymiai sunkiau sulaukt pagalbos...
Nu tai aš ir vėl dar trupučiuką pagalbos prašysiu... Skaitiniam reikia parašyt samprotaujamąjį rašinėlį apie šių dienų riterius. Nu tipo taip užduotį užsirašėm: Pasamprotauti, ar riteriško elgesio žmonių yra mūsų laikais, kokie jie? Tai man sunkiausia jaučiu su įžanga bus. tai kažką pasufleruot dėl įžangos ir prašysiu, visą kitą galbūt kaipnors išstenėsiu ; D.n šiaip reikia pirmadieniui, bet noriu ankščiau pasidaryt, nes kuo arčiau savaitgalis, tuo savaime suprantama sunkiau namų darbus prisiverst daryt. Tai galvojau kažką gal taip rašyt:
-Šiais laikais žodį riteris išgirsti yra sunku. Galbūt jau visi pamiršo ką reiškia būti riteriu, o gal, niekas nenori ar niekam nenaudinga juo būti?
Tai dabar galvon atėjo tik tokia mintis, o daugiau, tai nei viena nebeatplaukia... Nors man nelabai patinka ką aš parašiau. tai gal kas turi ką nors normaliau pasiūlyt, bent kokią mintį pamėtėt, ar įžangai, ar užsklandai [išvadai]?
--------------------------------------
-

bebop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 3,218.31 Lt
» 2009 Rgs 09, 20:49
nu dabar aplamai susipainiojau. Net sąlygos normaliai negaliu suprast. Eisiu jaučiu pas senelį. Šeimoj vyko įtempta diskusija. mama sako kad pakito labiau į smėlį nukritusio, tėtis sako kad atšokusio. Aš pradžioje galvojau kad atšokusio irgi, bet su mama pakalbėjom ir susipainiojau ir net nebesuprantu kas tas pakitimas. tai Senelis paskelbs nuosprendį.
Beje, Ačiū 
-

C.l.e.o.
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 2,493.52 Lt
» 2009 Rgs 09, 21:06
Pukuse rašė:-Šiais laikais žodį riteris išgirsti yra sunku. Galbūt jau visi pamiršo ką reiškia būti riteriu, o gal, niekas nenori ar niekam nenaudinga juo būti? Tai dabar galvon atėjo tik tokia mintis, o daugiau, tai nei viena nebeatplaukia... Nors man nelabai patinka ką aš parašiau. tai gal kas turi ką nors normaliau pasiūlyt, bent kokią mintį pamėtėt, ar įžangai, ar užsklandai [išvadai]?
Aš manau , gal turėtų būt kaip nors taip:
Manau šiais laikais labai sunku atrasti tokio tipo žmones kuriuose atsispindi riteriškumas. Mūsų laikais tai nebepriimtina, ypač šiuolaikiniam jaunimui. Jie nelabai išmano ką reiškia būti riterišku žmogumi. Manyčiau su paaugliais yra dar sunkiau, jie net vengia šito. Riteris gali būti ir toks žmogus, kuris tau padės, kai to reikės, o vaikai to nesupranta, ir kartais padaro taip, kaip blogiau. Bet retkarčiais atsiranda tokių žmonių, kurie gali būti riteriais.
-

Pelių Džemas.
- Misteris Linksmai
-
- Vilnius
- 1,967.81 Lt
» 2009 Rgs 09, 21:15
bebop rašė:nu dabar aplamai susipainiojau. Net sąlygos normaliai negaliu suprast. Eisiu jaučiu pas senelį. Šeimoj vyko įtempta diskusija. mama sako kad pakito labiau į smėlį nukritusio, tėtis sako kad atšokusio. Aš pradžioje galvojau kad atšokusio irgi, bet su mama pakalbėjom ir susipainiojau ir net nebesuprantu kas tas pakitimas. tai Senelis paskelbs nuosprendį. Beje, Ačiū 
Atšokusio. Mums dar rodė pavyzdį.
-

bebop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 3,218.31 Lt
» 2009 Rgs 09, 21:38
ačiū labai 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Rgs 09, 21:41
C.l.e.o. rašė:Aš manau , gal turėtų būt kaip nors taip:
Manau šiais laikais labai sunku atrasti tokio tipo žmones kuriuose atsispindi riteriškumas. Mūsų laikais tai nebepriimtina, ypač šiuolaikiniam jaunimui. Jie nelabai išmano ką reiškia būti riterišku žmogumi. Manyčiau su paaugliais yra dar sunkiau, jie net vengia šito. Riteris gali būti ir toks žmogus, kuris tau padės, kai to reikės, o vaikai to nesupranta, ir kartais padaro taip, kaip blogiau. Bet retkarčiais atsiranda tokių žmonių, kurie gali būti riteriais.
Ačiū, manau pasinaudosiu. : D
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2009 Rgs 09, 22:21
pukuseaš rašiau tokį rašinį!! 7 klasė,skaitiniai? : D
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Rgs 09, 23:06
Aha. Nagrinėjom Aivenhą.
Tai gal norėtum susirast sąsiuvinį? Ne juokauju, jei tingi tai nereik.  Nebūsiu tokia įžūli. Nors būtų neišpasakytai gerai. O jei dar ir 10 buvai gavus, tai išvis pasaka būtų.
Juokauju.
O gal kur nors netoli turi? O neatsimeni kiek gavus buvai? nepyk kad užverčiau tave klausimų lavina.
Beje - tai kitąkart kaireiks skaitinių ar gramatikos pagalbos, žinosiu kur kreiptis, visus kabliukus žinosi, kur visi klysta. ; D
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2009 Rgs 09, 23:39
man tiesiog lietuvių viena lengviausių pamokų : d
gavau 8 ar 9,bet manau tą sąsiuvinį jau išmetus esu,pati dabar tai devintokė/pirmokė : d
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Rgs 10, 00:02
A, nu bet nieko tokio. 
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Rgs 10, 18:40
Rusų laiško temą durną gavau "Mano mokykla". Gal turit idėjų ką apie ją rašyt? Aš tik apie mokytojus ir savo klasę kažką dar sugebu sugalvot, o daugiau... Tai vat, jei turit minčių, būčiau dėkinga jei pasidalintumėt
-

C.l.e.o.
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 2,493.52 Lt
» 2009 Rgs 10, 18:43
Sturgelis rašė:Rusų laiško temą durną gavau "Mano mokykla". Gal turit idėjų ką apie ją rašyt? Aš tik apie mokytojus ir savo klasę kažką dar sugebu sugalvot, o daugiau... Tai vat, jei turit minčių, būčiau dėkinga jei pasidalintumėt
Emm, šiaip galėtum rašyt ir apie mokyklos privalumus, arba neprivalumus
Gali rašyt apskritai apie šūlę
Ką nors tokio 
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Rgs 10, 19:09
Man šūlės pristatymą kone tenai reikia 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Rgs 10, 19:15
Tai rašyk Kokia faina valgykla, kaip joje skanu, kokios tos, nu tos pardavėjos draugiškos. 
-

Pelių Džemas.
- Misteris Linksmai
-
- Vilnius
- 1,967.81 Lt
» 2009 Rgs 10, 19:50
Nepradėkit Offtopic
C.l.e.o. rašė:Aš manau , gal turėtų būt kaip nors taip:
Niekada, negalima pradėt rašinio "manau.." Tokiais žodžiais galima pradėt dėstymą, o ne įžangą. Tam ir yra įžanga ir dėstymas. Įžangoje rašoma apie ką šnekėsi dėstyme, o dėstyme jau gali savo nuomone reikšt.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|