|
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

cookie
- Forumo gyventojas
-
- Svėdasai
- 555.00 Lt
» 2009 Spa 04, 19:39
MuOn rašė:Aš lygtais moku fiziką, bet vat tokios lengvos užduotys būna man sunkiausios. : DD Kokia čia tema pasakyk, tada gal ką nors patarsiu.
akurat, ir man 
--------------------------------------
-

Kyberiz
- Patyręs forumietis
-
- Molėtai
- 7,044.50 Lt
» 2009 Spa 05, 18:17
Doh, žiūriu žiūriu namų darbus, pasirodo ir man šitas yra  Gal kas paaiškinsit?
Autobusas važiuoja 72 km/h greičiu. Kiek kartų per vieną sekundę apsisuka automobilio ratai,kurių skersmuo lygus 80cm?
-

Pelių Džemas.
- Misteris Linksmai
-
- Vilnius
- 1,967.81 Lt
» 2009 Spa 05, 18:23
Aš tai bandyčiau spręst paprasta kelio formule. S=vt 
-

chilly
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 2,481.00 Lt
» 2009 Spa 05, 19:32
su kelio formule neišeis, nes reik sužinot periodą, ir skersmuo dar duotas.
aš tai taip išsprendžiau :
v= 2(pi)R/T
T=2(pi)R/V= 2x3,14x40/20=251,2/20= 12,56
aš kažką taip apskaičiavau, bt nežinau ar teisingai
-

Fobija.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas.
- 4,233.51 Lt
» 2009 Spa 05, 20:43
gal gali kas padėt? rytojui reikia parašyt kaip taikoma priešpaskutinio skiemens taisyklė? (čia kirčiavimo.)
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2009 Spa 05, 20:52
Kyberiz rašė:Doh, žiūriu žiūriu namų darbus, pasirodo ir man šitas yra  Gal kas paaiškinsit?  Autobusas važiuoja 72 km/h greičiu. Kiek kartų per vieną sekundę apsisuka automobilio ratai,kurių skersmuo lygus 80cm?
500
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Spa 05, 21:16
Fobija. rašė:gal gali kas padėt? rytojui reikia parašyt kaip taikoma priešpaskutinio skiemens taisyklė? (čia kirčiavimo.)
Am, nežinau, gal nevisai tiksliai atsakysiu, bet gal čia tau aie tas priegaides reikia? Nu tipo kad kai tvirtapradė priegaidė tai dažniausia žymima dešininiu kirčio ženklu, o tvirtapratė riestiniu kirčio ženklu. Nu o kairiniu, tai aišku kai trumpas. Tai va iš kirčiavimo taisykles tik tokias žinau, gal pagelbės. : )
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Spa 05, 21:18
Kyberiz rašė:Doh, žiūriu žiūriu namų darbus, pasirodo ir man šitas yra  Gal kas paaiškinsit?  Autobusas važiuoja 72 km/h greičiu. Kiek kartų per vieną sekundę apsisuka automobilio ratai,kurių skersmuo lygus 80cm?
Mano buka galva tai atrodo, kad reikia apskaičiuoti rato ilgį, tada greitį paversti kad būtų per sekundę, Nu ir tada padalint.
-

Iev.
- ®espect
-
- Kaunas
- 1,086.85 Lt
» 2009 Spa 05, 22:58
Duota f(x)=225/x A(15;-15) Tai čia turėtų būti -15=225/15=15 ir tada A (/ f(x) ? čia tik pasitikslinimui
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Spa 06, 16:28
Pukuse rašė:O Božena, kokiai pamokai jum čia reikia tokius dalykus rašyt? : o O aš norėčiau jūsų paprašyti pagalbos, ir vėl dėl rašinėlio. Man reikia rytojui parašyti tik įžangą ir užsklandą, dėstymo ačiū Dievui nereik. O temos yra tokios: 1. Kelios vaikystės nuotraukos. 2. Kodėl ne visų vaikystė laiminga. 3. Mano tėvų [senelių] vaikystė. 4. Mano vaikystės žaislai ir žaidimai. 5. Palieku vaikystės šalį. Tai va man reik įžangos ir užsklandos, parašyt vienai iš šių temų. Būtų laabai gerai jei pagelbėtumėt, nes man pačiai tik viena mintis į galvą atėjo, o toliau - tuščia. Va aš tipo kažką panašaus prikūriau: Vaikystė - tai yra pats nerūpestingiausias žmogaus amžiaus laikotarpis, ir mes visi norėtumėme nors trumpam į ją sugrįžti, pakartoti visas tas nutrūktgalviškas išdaigas, kokias tik esame prikrėtę. Na man tik tiek pavyko iš savęs išspausti, ir tai, net nežinau kam čia - įžangai ar užsklandai labiau tinka, ir kuriai temai irgi nenumanau. Turbūt nei vienai. Tai plyyz'as didžiulis, gelbėkit mane. Jei tingit ką nors mąstyt, galit ir pasakyt ką saviškiame galėčiau pataisyti, ar padarimų duokit.. 
Prisišnekėjau, ryt rašysim ir dėstymą. Tai aš ir vėl labai norėčiau paprašyt pamėtyti minčių tema Mano vaikystės žaislai ir žaidimai.
Rašysim per pamoką, tai reik tiktai tokį ale planelį atsinešt, apie ką rašysiu. Tai labai labai paprašyčiau, gal kam nors tik šiaip kokia mintis šovė į galvą, apie ką parašyt, ką paminėt galima būtų? Nes man reikia trijų pastraipų t. y. trijų naujų minčių. Pvz kad ten kiekvienas turėjome savo mėgstamiausius žaislus, kad vertinga savo žaislus palikti savo būsimiems vaikams, ką dar?..
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Spa 06, 17:12
Prašau vyresniųjų pagalbos :} Visai nepamenu braižybos. Kaip nubrėžti čia trečią vaizdą? Žinau kad iš viršaus reikia, bet man maišosi kas matosi, o kas ne.

-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2009 Spa 06, 17:24
Paskutinio aš išvis ni bum bum. ;oo
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Spa 06, 18:08
Nebereikia, išsiaiškinau katik :}
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2009 Spa 06, 18:08
Pukuse rašė:Prisišnekėjau, ryt rašysim ir dėstymą. Tai aš ir vėl labai norėčiau paprašyt pamėtyti minčių tema Mano vaikystės žaislai ir žaidimai. Rašysim per pamoką, tai reik tiktai tokį ale planelį atsinešt, apie ką rašysiu. Tai labai labai paprašyčiau, gal kam nors tik šiaip kokia mintis šovė į galvą, apie ką parašyt, ką paminėt galima būtų? Nes man reikia trijų pastraipų t. y. trijų naujų minčių. Pvz kad ten kiekvienas turėjome savo mėgstamiausius žaislus, kad vertinga savo žaislus palikti savo būsimiems vaikams, ką dar?..
atsimenu kai rašėm šitą tookių pievų prikūriau,dar 9 gavau,
-
conis
- Lankytojas
-
- 36.34 Lt
» 2009 Spa 06, 18:27
Gal galit padet parasyti sio monologo interpretacija, neateina y galva jokios mintys  . Nekrepkit demesio y ta pabraukima, ten ne prie ko

‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|