Įvairūs Studijos, mokykla

Pagalba su namų darbais

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 08, 21:05

Kiekvienas ežeras turi savitą pažemėjimą - ................. . Žemės plutos sprūdžiuose susidarę ežerai ilgi ir gilūs. Nurimusio ugnikalnio krateryje gali susidaryti vulkaninis ežeras. Dauguma Lietuvos ežerų yra ledyninės kilmės . Kai kuriose vietose jie susitelkę į ............... ir jungiasi upėmis ir upeliais. Žmogaus sukurti ežerai vadinami tvenkiniais .

na, nežinau ar viskas teisingai. Paskutinio tikrai niekaip nesugalvoju, o pirmas ką žinau gal slėnis gal kažkas panašaus. :D
uoj. jau nebereikia. :D nu nieko.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

selin3000

Aktyvus dalyvis

BoogeyTown

6,050.22 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 08, 21:16

Pirmas gal duburys- Vikipedijoj kazkas pan. yra parasyta.
O paskutinis gal ezerynai.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 08, 21:59

Jo, akim permetus lygtais taip, bet jau nebereikia. Bet vistiek ačiū. O dėl šiaurės, tai aš taip suprantu kad ne žemėlapy kur yra šiaurė, o apskritai kaipatskirt šiaurę. Tai šiaip nelabai įsivaizduoju, bet pabandysiu pažiūrėt vadovėlyje. Nėra. tai matyt ne šitam buvo, 5 kl man atrodo. Kiek mano atmintis išneša, tai man atrodo kad miške, šiaurės pusėje medžiai labiau apsamonoję ar kažkas panašaus. ir šiaip dar keletas yra. O lengviausia tai yra - pasimk kompasą. :D

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 08, 22:30

Hm.. Gal kas žinot kaip sužinot kokie buvo orai šiandien, Šiauliuose 18 valandą ? Bent oro temperatūrą ir vėjo kryptį :D Nes aš visiškai nesigaudau. :roll:

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 08, 23:00

O netinka dabartiniai orai? :) Nes sunkiai rasi 18h

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 08, 23:08

prikurt galima ;d
tai va,jau šiandien turėjau pristatyt rašinį apie save,bet jo neparašiau,gal kas galit pasakyt ką man prirašyt apie save du lapus?

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 08, 23:11

Tai kurk kurk kurk, man vieną kart irgi panašus dalykas buvo.
Kūriau iš nieko. :roll:

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 08, 23:14

Nobody. rašė:Hm.. Gal kas žinot kaip sužinot kokie buvo orai šiandien, Šiauliuose 18 valandą ? Bent oro temperatūrą ir vėjo kryptį :D Nes aš visiškai nesigaudau. :roll:

http://www.orai.tv/orai_siauliuose
Ten yra 18 valanda.
Pažiūrėk.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 09, 10:23

C.l.e.o. rašė:http://www.orai.tv/orai_siauliuose
Ten yra 18 valanda.
Pažiūrėk.

dėkui :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 09, 14:25

miisu rašė:prikurt galima ;d
tai va,jau šiandien turėjau pristatyt rašinį apie save,bet jo neparašiau,gal kas galit pasakyt ką man prirašyt apie save du lapus?

Lietuvių kalba?
Taigi lengva, papasakok apie savo charakterį, pliusus ir minusus, apibūdink išvaizdą, ką mėgsti veikti laisvalaikiu, gali parašyti apie mokyklą, kelis sakinius apie draugus, kelis sakinius apie tėvus.
Man irgi reikėjo, bet iš anglų, tai tą ir rašiau.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 09, 16:08

jau visa tai aprašiau,užima tik puslapį : D

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 09, 16:48

Tai apie viena dalyką bandyk papasakoti maximuma ;) Apie laisvalaiki galima parašyti visa puslapį :D Tereikia pakrapštyt smegenėles ir pagalvot ką tu laisvalaikiui veiki, o ne pvz: Laisvalaikiu dažniausiai sėdžiu prie kompiuterio(TAškas) Toks sakinys tikrai ne per geriausias galima išplėsti ką veiki prie pc ;)

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 09, 19:23

9kl. Fizika. Vidinė energija.
Du vienodi plieniniai rutuliukai nukrito iš to paties aukščio. Vienas pataikė į dėžę su smėliu, kitas atsitrenkė į stalą, atšoko nuo jo ir buvo sugautas. Kurio rutuliuko vidinė energija pakito labiau?

kinetinės energijos turi visi judantys kūnai, o potencinės energijos iškelti virš žemės paviršiaus. Vidinė energija - tai kūno dalelių kinetinė ir potencinės energijos.

tai aš asmeniškai manau kad rutuliuko kuris atšoko ir buvo sugautas vidinė energija pakito labiau, nes kai jis buvo pakeltas, jis turėjo potencinės energijos. Bekrentant didėjo jo kinetinė energija, nes didėjo greitis. atsitrenkimo į žemę momentu dalis kinetinės energijos buvo perduota žemei ir dalis orui dėl trinties. atšokus nuo stalo kamuoliukas vėl įgijo kinetinės energijos ir galiausiai sugautas ją vėl prarado ir padidėjo potencinė energija. o pirmasis kamuoliukas iškeltas turėjo potencinės energijos, po to bekrentant ji mažėjo ir didėjo kinetinė energija ir įkritus į smėlį visai sumažėjo abi ir potencinė ir kinetinė energija, nes nuo smėlio neatšoksta.
aj nors bendrai atvirkščiai. labiau pakito to į smėlį kamuoliuko nukritusio energija nes ji išvis beveik išnyko. :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 09, 20:27

miisu rašė:jau visa tai aprašiau,užima tik puslapį : D

Parašyk apie savo augintinius. : D

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 09, 20:33

Bebop

labiau pakito atšokusio kamuoliuko, nes ji virto iš kinetinės į potencinę.

O kritusio ant smėlio, dingo išvis, ir akimirkai buvo tapę nesvarumo būsenoj, todėl neatšoko.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias