Ouija virtuali lenta
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Omfg, paklausiau when will you kill me ?
Parašė soon
Paklausiau do I have a boyfriend? parašė yes (nors neturiu) parašiau who is my boyfriend? parašė cousin
.. toks jausmas, kad aš su savo pusbroliu draugauju Paklausiau what is your name? parašė Helen. Paklausiau how did you die? parašė choked . parašiau am I virgin? parašė no ![]() Žo, sužinojau, kad Milka skanus, kad tas žaidimas kvailas
. Kad Billie nėra pavardė, kad jo[s] vardas Alone, kad MJ 54 metų, nu šiaip visai panašiai ; D, kad Bela myli Džeimsą.: DD, kad ji(s) mirė kare, kad čia kažkas yra, kad ir man 54 metai, kad MJ miręs, kad MJ mirė kare, kad Rytis Cicinas geras daininkas, kad Minedas gėjus, į klausimą Did I fuck? ji[s] man atsakė Victor, kad ji[s] neturėjo vudu lėlės, kad mano idiotė klasiokė ne kvaila, čia tai skėlė : DD, bet bent jau pasakė, kad ji stora, dar kart paklausiau, kiek man metų, pasakė, jog 9, kad ji[s] melagis, kad ji[s] nebuvo rėksnys, bet užtat, kad aš esu, kad aš mėgstu Pattinson'ą, bet jo nemyliu, kad myliu Twilight'ą, bet nemėgstu jo, kad aš laukiu new moon'o... Tada nusprendžiau, jog greit nuprotėsiu, jei dar su pc šnekėsiu. Bet gerai aš su juo pachatinau.
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Žaidimai internete |