Nuostabios dainosMan tai J. Blunt ir B. Adams dainos graudina...
šiaip iš liūdnoku dainų man dar patink Šležas_ be tavęs, basshunter- now you're gone.... Lb daug dainų man patinka Ocean drive ft. oriska - some people ir without you , diamond- dangiški migdolai, vintazh- eva, mcfly- umbrella, david guetta- baby when the lights go out, vaidas- per vėlu ir mergaite, Soulja boy ft. sammie- kiss me to the phone, nzn kas dainuoj, bet patink dar whatever you lie. o pati pačiausia tai man visad bus Richard durand- always the sun ![]() P. Diddy - Ill Be Missing You -
Coolio Featuring L.V. - Gangsta's Paradise - Coldplay - Yellow The scientist The scientist Natasha Bedingfield coveris Patinka jis man, nežinau, daugeliui nelb, nekenčia jo balso, bet jo dainų žodžiai tokie žiaurųs ir teisingi. J. Blunt - Goodbye My Lover Carry you home IR GALUI, PATI PAČIAUSIA. Damien Rice - 9 Crimes live Lyrics (patariu paskaityt :]) - nu čia pagrindinės, mėgstu tokius lyrinius dalykus, kas prasminga man, galima dar būtų rašyt ir rašyt bet pakaks gal. ai naujas radinys iš filmo 2012 Adam Lambert - Time for miracles Paskutinį kartą redagavo Vykst 2009 Lap 21, 16:46. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

o pati pačiausia tai man visad bus Richard durand- always the sun