Numeris 23Nesamone jai noresi ir rasi jeigu as ieskociau per visa istorija sakykim skaiciaus 13 irgi rasciau velnias zino kiek o kai deda datas pvz 1993/05/05 reikia sudeti visus skaicius ir jeigu gauni ta pati dvizekli pvz 1+9+9+3+5+5=32 (oh my good reversed 23) tai reikia sudeti 3+2=5 iki vienzenklio aisku tai nebutinai bet jeigu is visu tu datu ir t.t mes sudetume 23 gautume 5. Tai asiku tik mano pamastymas bet 23 nieko nereiskia jeigu tai butu ant tikrai kazka reskianciu pasaulio istiriniu ivykiu o cia tik bando surasti vis daugiau ir daugiau tu skaiciu o W tai tik sutapimas pvz 23 eina 1,2,3 ir savaime suprantama sie skaiciai bus kartu. O part 3 yra beveik viskas is part 1 taip as pritarsiu kazkam grynai is lempos traukia.
Pritariu. scary
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 15:58. Iš viso redaguota 1 kartą.
Jeigu pradesite skaityti si komentara skaitykit iki galo! Zmones bijokit ne 13, o 23. Pamenu buvo 23cia diena tada mokinaus kolegijoj pirmi metai buvo. Parejau i gyvenamaji busta, buvau isvargintas tos nelemtos dienos suirzes, nervotas baisiai, visa diena nuo pat ryto nesiseke. Tada atsisedau grizes prie stalo, iš sasiuvinio isplesiau lapa popieriaus, per visa lapa uzrasiau si skaiciu apvedziau apskritimu ir perbraukiau pameciau ta lapa ant palanges. Taip ir palikau ta skaiciu uzmarsti, kol po keliu metu nepasirode visiskai nelauktas, ir net nenutuokiau apie ka jis, Jimmo Keriaus filmas "Number 23". Eidamas i si kina maniau kad pinigus leidziu vejais. Taciau... Taciau jis tapo mano vienu geriausiu visu laiku matytu, ir tuo paciu velnishkai bereikalingai parodytu filmu. Aisq po to filmo man automatishkai pradejo rodytis visur tas skaicius. Uzknisau veliau ir drauga su tom nesamonem. Matyt ziauriai isigere filmas smegenin. Po keliu men. ta manija praejo. Taciau, dar po kiek laiko randu savo studentinej papkej ta nelemta lapa su nubrauktu skaiciumi. Mintis: "po velniu kodel as to lapo nesudeginau?". Vel grizo prisiminimai apie ta skaiciu. Ji pradedavau matyt dar dazniau, laikas begdavo skaicius prisimirshdavo, po to vel sugrizdavo. Baigius mokslus kraustant makulaturas teko veliai susidurti su tuo lapu, galiausiai suglamziau ir ismeciau siukslinen. nelauktai atejo ir tie 23tieji gyvenimo metai. Taip neklystat ta mintis ir skaicius kamavo kasdien. Metai prasidejo tikrai neblogai buvau laimingas. Teses gerai iki vasaros pradzios. Na o tada ir prasidejo... su kiekviena diena 23tieji dares vis nepakenciamesni, lydejo vien nesekmes, kaip kad viena masaziste ishpranasavo del mano tycines klaidos, prasidejo tikras kankyniu periodas. Sulysau net is veido, pradejo trikti zarnyno veikla, slinkti plaukai, pasidariau nepakenciamas namishkiams, jau net pats norejau kreiptis pas psichologa. Taip, uzpludo neskmiu banga kuri persimete i depresija. Draugai padejo atsistatyt. ir per 2010uju pabaigtuves, izengima i 2011 pripazinau stalo dalyviams, kad tai buvo blogiausi metai mano gyvenime.
![]() CurseDeiv, o jei Tau buvo 2010m. 23, negalėjai būt gimęs tigro metais
![]() Čia su tais skaičiais tai prisigalvot lb daug gali ![]() ![]()
Aha rimtai meluoji ![]() ![]() ![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |