Nudistų pliažai
53 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Niekada nesu ten buvusi. Kartais užeina noras apsilankyti kai susinervinu kai krūtinė neįdega ir lieka maudymuko žymės, bet manau, kad niekada ten nesilankysiu. ;} Nors negaliu sakyti, kad niekada, nes neaišku kaip vėliau mano galvelėje susišvies.
Nieko prieš nudistus neturiu, bet man labai nepatinka, kai tarkim bendrame pliaže vaikai laksto pliki ir pan. ;x taigi bent triūsikėlius galima apmauti. Nesmagu net žiūrėti, o jeigu dar kur netoli guli ;x Svarbiausia, kad ne vaikai kalti, o tėvai, kad neapmauna ir leidžia plikiems lakstyti ;x Nebuvau. Nors kartais tenka užeiti. Einu pajūriu, šiaip, pasivaikščiodama, ir taip "ups" kažkaip atsidūriau tarp nuogų žmonių
nu, tiksliau moterų (visa laimė ). Kai šitą suvokiu, tai staigiai apsisuku ir einu atgal susinepatoginusi. Ir taip atsitinka dėl mano prasto regėjimo ![]() Na... Netrukdo jie man, netrukdo. Buvom pajūry, Giruliuose, ir ten yra toks ale laivas, ale pilis karo laikų. Tai kol gulėjom paprastam pliaže matėm, jog ten kažkokį filmą filmuoja. Nuėjom pažiūrėt, o tam kad iki jo nueit reik praeit pro nudistų pliažą. Vaizdas ne iš maloniausiųjų, juolab kai ėjau galvą nuleidus ir netyčia trenkiaus į nuogą vyrą :DDD Pati tokiam pliaže nesideginčiau.
53 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

nu, tiksliau moterų (visa laimė